Obecność plemników?? Ważne

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Alien161

Obecność plemników?? Ważne

Postautor: Alien161 » 27 maja 2006, 23:35

Witam mam pytanie czy jezeli jestem podniecony ale nie osiągam orgazmu ani wytrysku, ale podczas podniecenia z mojego członka zaczyna wypływać kropla przezroczystego płynu i teraz pojawia sie pytanie czy tam tez jest obecność plemników prosze o odpowiedz
Awatar użytkownika
manter
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: manter » 27 maja 2006, 23:39

tak. to jest nasienie.
Awatar użytkownika
whitebird
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: whitebird » 27 maja 2006, 23:42

witaj !! istnieje takie prawdopodobieństwo ponieważ u około 20 % facetów plemniki znajdują się już w tym płynie który to wydostaje się z członka na skutek podniecenia. Jednak 20% nie czuni reguły, a nie mam pojęcia jak sprawdzić czy u Ciebie akkurat występują, chyba trzeba by to zrobić labolatoryjnie, ale czy miałbyś odwagę zapytać się o to lekarza ?? lepiej uważać . domyślam się że uprawiasz lub też chcesz uprawiać seks bez zabezpieczenia....moja rada :dla spokoju ducha i zbędnych problemów poznaj swoją partnerkę bardzo dobrze tak żebyś wiedział jak przebiega jej okres, wtedy na 5 dni przed planowaną miesiączką daje 100% pewności że nie zajdzie w ciążę (wliczyłem ewentualne opóźnienie okresu). Ale najpierw Ty musisz dobrze wiedzieć kiedy to ma nastąpić, jeżeli powiedzmy przez trzy miesiące będziesz trafnie typował datę kiedy ma dostać okres (powiedzmy w granicy blędu 2-3 dni) to potem możesz spokojnie zastosować moją metodę.... jak na razie uprawiam tak seks już ponad rok czasu i jestem bardzo zadowolony. (tj w pozostałe dni używam zabezpieczenia:)))
Alien161

Postautor: Alien161 » 28 maja 2006, 00:03

ok dzieki bardzo juz bede wiedzial

[ Dodano: 2006-05-28, 00:05 ]
a mam jeszcze pytanie w ciągu ilu dni po zapłodnieniu mozna zawrzeć tabletki wczesnoporone
TakiSamotny
Bywalec
Bywalec
Postautor: TakiSamotny » 28 maja 2006, 00:16

Postinor - chyba 3dni <regulamin>
Awatar użytkownika
whitebird
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: whitebird » 28 maja 2006, 00:17

teoretycznie po 72 godzinach, ale są specjalne tabletki o których się nie mówi.... jest też dość skuteczna metoda na tabletki antykoncepsyjne. jeżeli Twoja panna jest w ciąży (ale mówimy tutaj o czasie maksimum 25 dni) podanie jej tabletek antykoncepcyjnych, a następnie odstawienie ich po czterech, pięciu dniach spowoduje wystąpienie okresu.. nie wiem dokładnie jak to działa, ale mój znajomyc nie raz sprawdzał i działa :)
Awatar użytkownika
DaKID
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: DaKID » 28 maja 2006, 00:26

tak. to jest nasienie

nie to nie jest nasienie to cos w rodzaju "lubrykatu" ale moga w nim wystepowac plemniki - niestety

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”