A Iwonka nie połyka, tylko się krztusi

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
A Iwonka nie połyka, tylko się krztusi

Postautor: robinho » 31 maja 2006, 14:05

Rzecz o ministrze Wiecheckim. Rocznik 1978. Rodowód:LPR.
Od 5 maja 2006r minister resortu o którym wcześniej nikt nie wiedział, że w Polsce coś takiego jest, gospodarka morska azaliż.

ów minister, nie wiem, ale pewnie "wszechrydzyk" z pochodzenia, bo pewnie fszyscy w tej partii gdzieś z młodzieżą są związani, albo prawie wszyscy. Ano ów minister był kibicem Żydzewa Łódź, i na forum sportowym jakiejś drużyny piłkarskiej z Augustowa, napisał ponoć w dziale erotycznym że jego "Iwonka nie połyka, tylko się krztusi."

Wspominam o tym z dwóch powodów "na Agnieszce". Pierwszy jest prozaiczny. U nas też był taki temat. O połykaniu, o seksie oralnym i rady wszelkiej maści, co zrobić jak sie już ma w ustach te "nasionka". I sobie pomyslałem, ze gdyby Wiechecki na "Agnieszce" napisał o tym to na pewno jakaś moon, oliwia, yasmine go zjechała, jakaś lolli wyjasniłaby jak włożyć penis do gardła i sie nie zakrztusić, a jakaś wstręciucha wyjaśniłaby psychosomatyczne zaplecze problemu :P I nawet się zastanawiałem czy tego topicu nie walnąć w dziale erotycznym forum. Ale jest tu. Schluss.

A drugi powód, że to co pisał, napisał na forum. I tu moja rada dla tych którzy za kilka lat zamierzają zostać posłami samoobrony, lub innej extremy, na któą w polsce przychodzi zaje.. tego.. fajna koniunktura. Uważajcie, bo was też będą cytować! :P I może to załamać wasze kariery. Jabłoń Ty uważaj najbardziej, bo masz największe zapędy na ekstremistkę, a piszesz tu rzeczy co najmniej nieprzyzwoite jak na aktualnie powszechnie obwiązującą w Polsce moralność, czyli moralność braci Kaczyńskich.

Bo ja na polityka się nie piszę. Już prędzej do BOR-u pójdę. Bo fajnymi furami chłopaki sie rozbijają. Dosłownie. Piłkarzem, też nie zostanę. Bo piłki nie rozumiem. Ostatnio miałem obserwatora na meczu i powiedizał, że nawet sedziuję kiepsko. Ponoć nie pokazałem 4 spalonych, a 2 pokazałem choc ich nie było. Nie bez znaczenia pozostaje fakt, że sędziowałem mecz druzyny, której oficjalnie jestem nadal zawodnikiem.Ale to kuriozum polskiej piłki, które zaczyna sie na najniższych klasach rozgrywkowych a siega samej góry.

A to, że nie rozumiem piłki uświadomił mi Jurek Dudek. On we wtorek był w programie "szymon majewski show" i powiedział że wie, że Janas nie wziął go na mistrzostwa dlatego, że ma tak dużo występów w reprezentacji i jeszcze bramki nie strzelił. I ja myślałem że on żartuje. Ale po tym co pokazał bramkarz Kolumbii wczoraj wnioskuję, ze Dudek mówił to poważnie.
Ostatnio zmieniony 31 maja 2006, 14:24 przez robinho, łącznie zmieniany 1 raz.
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.

FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Postautor: pani_minister » 31 maja 2006, 14:11

Ładny Ci felieton wyszedł, (no dobra, skoro nie ma zezwolenia na autorskie odczytanie, to poprawiam :P, ale i tak wole Robina :D) Robinho :]
Ostatnio zmieniony 31 maja 2006, 15:15 przez pani_minister, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 31 maja 2006, 15:06

pani_minister pisze:RobinieHo

czyta się 'robinio' :P

Awatar użytkownika
makrox
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: makrox » 31 maja 2006, 16:04

fszyscy

widać że bazarowicz jesteś :P
Żydzewa Łódź

No w derbach to ŁKS pokazaliście klase ...tak samo kibice jak i piłkarze <hahaha>

a co do reszty to zgadzam sie z pani_minister, niezly felieton :P
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 31 maja 2006, 16:23

Ale o co chodzi ? Macius daj srubokret :D

censored po co ten temat?
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 31 maja 2006, 17:03

makrox pisze:Cytat:
fszyscy

widać że bazarowicz jesteś

a nie jestem :P
Falubaz jestem!
A widzew lubię, ale podoba mi sie to przekrecenie :P
choc to nieparlamentarne :P i iepoprawne politycznie

makrox pisze:No w derbach to ŁKS pokazaliście klase ...tak samo kibice jak i piłkarze

Nie wiem, nei widziałem. Mam kolegę co był - jest kibicem widzewa - ale nie pytałem.

Hyhy pisze:censored po co ten temat?

Bo mnie cholera juz bierze. I śmiech!

makrox pisze:bazarowicz jesteś

jak się nad tym zastnanowić to jednka masz rację, bo jak mieszkałem w szczecinie to chodziłem na Pogoń (tą Pogoń od Ptaka :P)

Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 31 maja 2006, 17:13

robinho pisze:A widzew lubię, ale podoba mi sie to przekrecenie :P
choc to nieparlamentarne :P i iepoprawne politycznie

A ja nie lubie takiej nazwy :P (kiedys bylam ich kibicem :])
Poza tym, fajny felieton, bardzo dobrze sie czytalo, a i przy okazji rozbawil :]
Awatar użytkownika
jabłoń
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: jabłoń » 31 maja 2006, 21:01

Ja też za bardzo nie rozumiem o co chodzi :)

A na forum jestem anonimowa i z "gęby" i z danych adresowych, więc se moge pisać co mi sie chce. O ! ;p

A do samoborony nic nie mam a w każdym razie mniej niż do reszty koalicjanów (no może za wyjątkiem zbytniego podczepiania się pod kościół....)

Rafał Wiechecki - taki młody i minister.... nono... jak to się robi ?!!?? <wsciekly> <zalamka>

[ Dodano: 2006-05-31, 21:04 ]
robinho pisze:Już prędzej do BOR-u pójdę. Bo fajnymi furami chłopaki sie rozbijają. Dosłownie.

NO !! Tydzień temu po raz pierwszy w życiu jechałam audi z systemem GPS.... cały czas gadało kiedy skręcić.... świetne sprawa... zwłaszcza dla kogoś kto nie ma kompletnie orientacji w przestrzeni.... <pijak>
"Bądźmy niewolnikami prawa, abyśmy mogli być wolni."
Cyceron (Cicero Marcus Tullius, 106-43 p.n.e.)
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 01 cze 2006, 08:48

jabłoń pisze:NO Tydzień temu po raz pierwszy w życiu jechałam audi z systemem GPS.... cały czas gadało kiedy skręcić.... świetne sprawa... zwłaszcza dla kogoś kto nie ma kompletnie orientacji w przestrzeni....

Oj, jabłoń, zobaczysz, kiedyś dziennikarze wyweszą tego postu i powiedzą, żeś w młodości była blachara :P

Wróć do „Wszystkie inne tematy”