to sie tyczy ciebie i moon olivia i ty dobrze o tym wiesz, odwracasz kota ogonem, to te wasze dogryzki z moon przy każdej możliwej okazji (najczęściej zupełnie bez powodu) was kompromitują, nie znosze Olivii, zupełnie niekobieca, potrafi dokopać bez powowdu i to nie tylko mi, czepialska, tak właściwie wszytsko to co pisze o mnie tyczy sie jej (i moon),Olivia pisze:I nie przepuści żadnej okazji, by dogryźć mi lub moon. A to nie jest nawet zabawne, tylko śmieszne i żenujące.
topik rasistowski
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Olivia, chamska, opryskliwa, złośliwa, niemiła, razem z moon czepiają sie mnie przy każdej okazji, na większość zaczepek nie odpowiadam
1)Nie ten temat
2)
Jak juz kiedys napisalam, stawiaj chociaz te przecinki to moze ludzie nie beda Cie "odwracac ogonem" bo posty beda jasniejsze.
3)White Power...nie jestem agresywna ale jakbym spotkala to z buta
Tak jak inni maja kolka adoracji, Ty masz kolko anty-adoracji. Jezeli nie masz tego, co Cie cieszy, ciesz sie z tego co masz 
2)
tanebo pisze:to sie tyczy ciebie i moon olivia i ty dobrze o tym wiesz, odwracasz kota ogonem, to te wasze dogryzki z moon przy każdej możliwej okazji (najczęściej zupełnie bez powodu) was kompromitują, nie znosze Olivii, zupełnie niekobieca, potrafi dokopać bez powowdu i to nie tylko mi, czepialska, tak właściwie wszytsko to co pisze o mnie tyczy sie jej (i moon)
Jak juz kiedys napisalam, stawiaj chociaz te przecinki to moze ludzie nie beda Cie "odwracac ogonem" bo posty beda jasniejsze.
3)White Power...nie jestem agresywna ale jakbym spotkala to z buta
Tak jak inni maja kolka adoracji, Ty masz kolko anty-adoracji. Jezeli nie masz tego, co Cie cieszy, ciesz sie z tego co masz 
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
- ksiezycowka
- Weteran

Gosia jedna z nielicznych osób na forum którą lubie (i chyba jedyna płci żeńskiej), fajna, miła, ludzka, przyjemna, takie dziewczyny lubie
TedBundy facet którego posty mnie przyciagają, skrajne nacjonalistyczne poglądy z którymi sie często zgadzam, przepatane z socjalistycznym bełkotem, aż czasami nie moge wuierzyć że tak inteligentny facet pisze takie głupoty, lubiłem w nim to ze nigdy nie paprał sie w rmoantycznych farmazonach ale od kiedy sie zakochał niestetyy troche to sie zmieniło.
Posty tych 3 osób (do tej trojki należy dodać moon ale że jest to kopia Olivii to nie będe jej sosobno opisywał) mnie najbardziej przyciągają, znajde w nich zawsze coś ciepłego, fajnego i sympatycznego (gosia) intrygującego (Ted) i szczerego ciekawego i nie obłudnego ,debilnego, dziwnego i chamskeigo(Olivia)
Gosia jedna z nielicznych osób na forum którą lubie (i chyba jedyna płci żeńskiej), fajna, miła, ludzka, przyjemna, takie dziewczyny lubie
TedBundy facet którego posty mnie przyciagają, skrajne nacjonalistyczne poglądy z którymi sie często zgadzam, przepatane z socjalistycznym bełkotem, aż czasami nie moge wuierzyć że tak inteligentny facet pisze takie głupoty, lubiłem w nim to ze nigdy nie paprał sie w rmoantycznych farmazonach ale od kiedy sie zakochał niestetyy troche to sie zmieniło.
Posty tych 3 osób (do tej trojki należy dodać moon ale że jest to kopia Olivii to nie będe jej sosobno opisywał) mnie najbardziej przyciągają, znajde w nich zawsze coś ciepłego, fajnego i sympatycznego (gosia) intrygującego (Ted) i szczerego ciekawego i nie obłudnego ,debilnego, dziwnego i chamskeigo(Olivia)
- ksiezycowka
- Weteran

tanebo, naprawdę patriotyzm (czy nacjonalizm, którego nie uznaję za wadę) nie wyklucza się ze społeczną wrażliwością. Powiem tak-dla mnie jest z nią tożsamy 
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
- ksiezycowka
- Weteran

Olivia pisze:To, że do runeko się przekonuję, to już fakt
<boje_sie> <uciekla w poplochu>
moon pisze:Robia wrazenie jakby chicial po prostu zalozyc temat a nie ze realnie chce takich odpowiedzi.
Widac, ze koles cytuje kawalki artykulow i poniej wplata w nie swoje "przemyslenia" bo niemozliwym jest aby jedna osoba pisala az tak skrajne (na fali glupi- madry) posty. Ba, nawet w pojedynczych postach przeplataja sie akapity wyraznie wyciete skads i napisane "profesjonalnie" z najzwyklejszymi glupotami
Jestem nowa więc proszę nie bić za to co napiszę
Olivia - początkowo bardzo negatywny odbiór - złośliwa co sie puszy nie wiadomo z czego
zdanie zmieniłam - ostra ale konkretna zazwyczaj przyznaje jej racje i o to chodzi <browar>
Moon - wydaje mi się,że sie zbytnio kieruje sympatiami i antypatiami ale może sie myle
Ma swoje zdanie i broni go do upadłego co jej sie chwali choć nie zawsze ma rację
// myślałam że wyglądasz inaczej
Yasmine - jak ktoś napisał taki dobry duszek tego forum,może i troszkę bezbarwna jak zaznaczył Ted ale mimo to bardzo przyjemnie czyta sie jej posty <browar>
Runeko - luuubie <browar> Za dotrzymanie słowa i jest dla niektórych wrzodem na dupie
Ogólnie można sie pośmiać jak coś napisze <browar>
a tak troche mniej na plus z kobitek to:
Sasetka - wesoła,sympatyczna wszystko ok - ale przesłodzona jak dla mnie
Onlyjusti - wszedzie jej pełno,posty sie mnożą jak grzyby po deszczu ... może chce zostać Weteranką?Jak dla mnie rady ni z gruszki ni z pietruszki .. nie trafia do mnie
no i nick mi sie źle kojarzy może stąd ten odbiór
Zaznaczam,że jestem tu krótko i mogłam się pomylić co do niektórych
Co do panów mam jeszcze słabe rozeznanie
P.S.Runeko czy dobrze zrozumiałam,że masz 19 i jesteś zamężna?Strasznie mnie to ciekawi wybacz <browar> aaa i czemu Cie wywiało aż do Chicago
Olivia - początkowo bardzo negatywny odbiór - złośliwa co sie puszy nie wiadomo z czego
zdanie zmieniłam - ostra ale konkretna zazwyczaj przyznaje jej racje i o to chodzi <browar>
Moon - wydaje mi się,że sie zbytnio kieruje sympatiami i antypatiami ale może sie myle
// myślałam że wyglądasz inaczej Yasmine - jak ktoś napisał taki dobry duszek tego forum,może i troszkę bezbarwna jak zaznaczył Ted ale mimo to bardzo przyjemnie czyta sie jej posty <browar>
Runeko - luuubie <browar> Za dotrzymanie słowa i jest dla niektórych wrzodem na dupie
Ogólnie można sie pośmiać jak coś napisze <browar>
a tak troche mniej na plus z kobitek to:
Sasetka - wesoła,sympatyczna wszystko ok - ale przesłodzona jak dla mnie
Onlyjusti - wszedzie jej pełno,posty sie mnożą jak grzyby po deszczu ... może chce zostać Weteranką?Jak dla mnie rady ni z gruszki ni z pietruszki .. nie trafia do mnie
no i nick mi sie źle kojarzy może stąd ten odbiór
Zaznaczam,że jestem tu krótko i mogłam się pomylić co do niektórych
Co do panów mam jeszcze słabe rozeznanie
P.S.Runeko czy dobrze zrozumiałam,że masz 19 i jesteś zamężna?Strasznie mnie to ciekawi wybacz <browar> aaa i czemu Cie wywiało aż do Chicago

jagunia pisze:Runeko - luuubie Za dotrzymanie słowa i jest dla niektórych wrzodem na dupie Ogólnie można sie pośmiać jak coś napisze
Dzizassssss...ktos mnie lubi? <boje_sie> Czemu mnie ludzie zaczeli lubic ostatnio ni stad ni z owad? Tak w realu tez
jagunia pisze:P.S.Runeko czy dobrze zrozumiałam,że masz 19 i jesteś zamężna?Strasznie mnie to ciekawi wybacz aaa i czemu Cie wywiało aż do Chicago
Zaraz poszukam linkow z odpowiedziami (licznymi) na owe dwa pytania i podrzuce na piriv
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- ksiezycowka
- Weteran

Na początku mnie przerażała, a teraz z każdym postem zyskuje w moich oczach. Oby to trwało jak najdłużej.
Jest dziewczyna dowodem na to, że nie trzeba wiele doświadczyć, by pisać mądrze. Choć tak naprawdę nie wiem, ile przeszła w sumie.
Ale i tak fajnie pisze.
Betusia, obserwuję Cię.
Jest dziewczyna dowodem na to, że nie trzeba wiele doświadczyć, by pisać mądrze. Choć tak naprawdę nie wiem, ile przeszła w sumie.
Betusia, obserwuję Cię.

"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Wróć do „Wszystkie inne tematy”