Arczi pisze:Imperator napisał/a:
Ja już tyle razy dałem dupy, że normalnie otwór mam już jak studnię?
Gdzieś już tu było...
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Agata Rbnk pisze:Hej. Uwielbia moralne pieszczoty, ale penisa w ustach nie miala. Ty tez nie musiesz robic mu LODA żeby miał orgazm. Po prostu doprowadź go do orgazmu ręka. Weź duzo kreku i masturbuj go. Bedzie bajecznie - gwarantuje. Poza tym cudownie mieć w rece takie cudo, uwież mi na slowo.

agna 24 pisze:mam opakowanie pigolek anty "przed". czy jakbym teraz polknela powiedzmy 10 sztuk, czy daloby to podobny efekt jak postnior?
Olivia pisze:Agna, kobieta mówiąca o sobie, że jest już "dużą dziewczynką" i umie o siebie zadbać. Jak widać, nie zawsze.
Pozdro...

moon pisze:betusia, ja na miejscu Twojej matki bym Cie usunela po prostu.
betusia pisze:Milutka jesteś moon, że hej.... I co by wtedy było? Nie byłoby betusi...
Wiesz jaka to by była strata dla całej ludzkości? Ogromna.

Hyhy pisze:And now some words in black english in Poland:
Polszka fajna kraja, yo, tu kraja black men z pieniedza dzis we found it with my friend today hehe

Dodatkowo gubie litery i przekręcam wyrazy. agna 24 pisze:mozecie mi pogratulowac, zaczynam nowy tydzien o 2 kg lzejsza
Wstreciucha pisze:[ Dodano: 2006-06-12, 08:50 ]
agna 2 kilo to ja trace po porannej kupie

moki pisze:moje rady sa taki [mogą sie przydac innym]
- nie nastawiaj sie na sex. Pomyśl raczej ze chcesz tylko uzyc paluszka i języczka i niczego wiecej.
- nie myśl o tym zeby ci stanoł.
- pomyśl sobie ze jesteś zajebisty w łóżku [moze tak byc,tylko o tym jeszcze nie wiesz]
- najlepszy jest spontan [tak jak to juz bylo mowione nie raz, nie planoj stosunku ale tez nie mozesz zupełnie liczyc na jakieś szczescie ze akurat w ten dzien wyniknie cos z jakiejs sytuacji i wtedy to dopiero bedziecie sie kochac. (trzeba próbowac)

Bender pisze:TedBundy napisał/a:
normalny, anal, oral, zmiana pozycji, miejsc - po cholerę cokolwiek nowego wymyślać? Mnie w zupełności wystarcza. Jedyną perwersyją jest odpalenie fajka "po" i pytanie, które słyszę "i jak było?"
taa pogadamy jak zaczniesz sobie jajka zielona farbka smarowac jesli twa kobita bedzie od tego dostawac megaorgazmow po ktorych strzeli ci loda stulecia - sam sie bedziesz pytal gdzie kupic dobra farbke o ladnym odcieniu zieleni
SirCharles pisze:Ja mam np święte prawo napisać, że obciąłem sobie fiuta i klawo się czuję.
yaho pisze:saker33 napisał/a:
3. Kiedys tak robila..ale juz nie robi w miejscach publicznych przy ludziach dyskretnie dotykala mojego narzedzia
A ja strasznie nie lubie gdy dziewczyna rusza moje narzedzia. Do dzis nie moge znalesc mlotka...

betusia pisze:Na pewno jestem bardziej wygimnastykowana od Ciebie - bo nawet szpagat robię bez problemu - i taki z boku na każdą nogę i taki klasyczny z przodu również...
Rączki też mam zwinne
betusia pisze:Ogólnie wydaje mi się, że jesli kobieta wybiera na swoją specjalizacje ginekologie to może mieć jakieś ukryte skłonności do swojej płci...
betusia pisze:Może to dziwne dla kogoś kto ma za sobą już dużo wizyt - ale mnie badanie ginekologiczne sprawiło niebywałą przyjemność...

misiucha22 pisze:Ogłoszenie towrzyskie z jednej ze stron internetowych:
"Żonaty,czysty dyskretny 47 lat,poznam Panią, która w czasie weekendowych spotkań towarzysko-erotycznych poduczy mnie jezyka angielskiego."
Co za dupek
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 656 gości