Co robic

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

marco84
Początkujący
Początkujący
Co robic

Postautor: marco84 » 13 cze 2006, 22:53

Kolezanka poznala mnie z fajna dziewczyna, zaiskrzylo miedzy nami.Dlugo sie nie znamy bo 2 tyg.wszystko sie zaczelo dobrze rozwijac spotkania,rozmowy na gg a tu dzis.Poklucily sie dwie najlepsze kolezanki.Chlopak tej ktora mnie poznala powiedzial ze niech wybiera albo on albo przyjazn kolezanki.Strasznie to glupie wg mnie stawiac w takiej systuacji dwie kumpele.Najlepsze jest to ze mi sie w tym wszystkim oberwalo.Uslyszalem slowa nie chce Cie znac zakonczmy te znajomosc,tak bedzie lepiej nie chce Cie krzywdzic.Bardzo mi zalezty na tej dziewczynie i odnioslem wrazenie ze jej na mnie tez zalezy.Teraz juz sam nie wiem co sie dzieje i jak ja przekonac aby dala mi jednak szanse <zalamka>
Ostatnio zmieniony 14 cze 2006, 22:37 przez marco84, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 13 cze 2006, 23:27

1) POzcekac az emocje opadna.
2) Uświadomić dziewczynie ze kolezanka Was tylko ze soba poznala i to czy bedzicie sie widywac tylko od Was zalezy. :)
Awatar użytkownika
physiux
Bywalec
Bywalec
Postautor: physiux » 14 cze 2006, 18:31

Ale ja nie rozumiem, dlaczego Tobie się oberwało i za co?
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 14 cze 2006, 18:37

physiux pisze:dlaczego Tobie się oberwało i za co?
Emocje :) Kolega tej kolezanki przeca. Jak sie uspokoja to bedzie znow ok :)

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”