Czy jest takie słowo jak OFLEGA. Moim zdaniem to określenie osoby niezdarnej, a znajomi mówią że nie ma czegoś takiego. Napiszcie coś bo założyłam sie o kratę piwa!!!!!!oflega
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
oflega
Mam straszny dylemat
Czy jest takie słowo jak OFLEGA. Moim zdaniem to określenie osoby niezdarnej, a znajomi mówią że nie ma czegoś takiego. Napiszcie coś bo założyłam sie o kratę piwa!!!!!!
Czy jest takie słowo jak OFLEGA. Moim zdaniem to określenie osoby niezdarnej, a znajomi mówią że nie ma czegoś takiego. Napiszcie coś bo założyłam sie o kratę piwa!!!!!!- Sir Charles
- Weteran

- Weteran

- Weteran

- Weteran

- Weteran

złotooka kotka
- Weteran

Nawet w kazdej rodzinie istnieja takie slowa, ktore sa rozumiane tylko przez jej czlonkow (np. w mojej "kuu", "trumpot", "dłudło" etc. )
Moze i niektorzy mowia oflega i to rozumieja, ale nie da sie jednoznacznie stwierdzic czy takie slowo istnieje. Zgadzam sie z moon, moze w pewnych krega sie tak mowi.
[ Dodano: 2006-06-15, 23:17 ]
tanebo, wpisz sobie to nad avatar
Moze i niektorzy mowia oflega i to rozumieja, ale nie da sie jednoznacznie stwierdzic czy takie slowo istnieje. Zgadzam sie z moon, moze w pewnych krega sie tak mowi.
[ Dodano: 2006-06-15, 23:17 ]
tanebo, wpisz sobie to nad avatar

off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Wróć do „Wszystkie inne tematy”