pani_minister pisze:betusia, obfotografuj się
i objaw sie nam
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Yasmine pisze:i wszystko lekarzowi opowiesz jak nam
Kubek pisze:Może ja jestem jakiś super-wygimnastykowany... ale dotknąć się tam potrafie dłonią ustawioną w obie strony a nawet ramiona tak potrafię podrapać...
betusia pisze:Moje zadrapanie jest po wewnętrzej stronie lewego przedramienia i jest zrobione lewą ręką - ale dokładnie tak, że ja bym tak swoją rękę nie potrafiła

Yasmine pisze:i wszystko lekarzowi opowiesz jak nam
Kubek pisze:Może ja jestem jakiś super-wygimnastykowany... ale dotknąć się tam potrafie dłonią ustawioną w obie strony a nawet ramiona tak potrafię podrapać...
betusia pisze:Na pewno jestem bardziej wygimnastykowana od Ciebie - bo nawet szpagat robię bez problemu - i taki z boku na każdą nogę i taki klasyczny z przodu również...
Rączki też mam zwinne - a jednak chyba coś nie tak z wyobraźnią u Ciebie skoro nie potrafisz sobie wyobrazić takiej konfiguracji ułożenia śladów pazurów lewej ręki na wewnętrzej stronie lewego przedramienia - trochę bardziej do tyłu, że tak powiem..
Kubek pisze:...tyle na ten temat, trochę wyobraźni następnym razem.

ALe jakie cierpienie?betusia pisze:może to cierpienie przyczyni się do zbawienia ludzkości?
Poza tym juz została zbawiona ;P Sęk w tym, ze czesc osob tez, ale nikt nie wierzy w jakas nawiedzona swieta 20latkebetusia pisze:ja wierzę w objawienia i świętość Matki Boskiej...
Sir Charles pisze:EKKKHHHMMM
A nie wszytskich? Poza nia oczywiscie?WrednyPesymista pisze:Mi się wydaje, że dla większości...

A ja tak, bo ona nie tylko Twoja.betusia pisze:Nie uważam, że kompromituje swoją wiarę Charles.
Co najwyzej o tym jakie kryteria trzeba spelniac zbey CIe do psychiatryka zabrali.betusia pisze:Może akurat ten topic pobudzi kogoś do myślenia o Bogu?
Ani emowilam ze jakas naiwna?betusia pisze:A myślałam, że chociaż Wy potraktujecie mnie poważnie...
Przeca bez problemu i to nawet przy krociutkich pazurkach. Przez pol zycia takie mam bo mi rosnac nie chca a sie czesto tak drapie ;PKubek pisze:erwej podrap się po lewym przedramieniu, używając do tego celu prawej dłoni skierowanej nie stroną chwytną, a wierzchem...
ALe jakie cierpienie?
moon pisze:Poza tym juz została zbawiona ;P

A na poczatku to bylo zadrapanie dajace sie korektorem zatuszowacbetusia pisze:udzie powiadają że mi rozerwało naczynia krwionośne...

NIe dziekuje, ja normalna jestembetusia pisze:To raczej Ty jesteś pierwszą świętą na forum...
A przynajmniej bardziej. I juz wiadomo po kim Betusia to mabetusia pisze:powiadała mi ostatnio, że śniło jej się, że zaatakował ją mężczyzna w lesie z siekierą - a ona go poprosiła - żeby ją zgwałcił zanim ją zabije...

A może nowe nawiedzenie? Kraj w kryzysie, to Niebiosa zainterweniowały, wybierając sobie zwykłą dziewczynę 

moon pisze:Choc fakt ze robi sie to powoli niesmaczne.

betusia pisze:Moje zadrapanie jest po wewnętrzej stronie lewego przedramienia i jest zrobione lewą ręką - ale dokładnie tak, że ja bym tak swoją rękę nie potrafiła

natasza pisze:Skad takie przypuszczenie, że to takie niewykonalne. Jak spisz, to wszystko jest możliwe.

betusia pisze: widać niektórzy nie bardzo są kumaci i od razu wymyślili jakąś teorie spiskową, że sobie coś wymyśliłam i sama się podrapałam.
betusia pisze: ludzie powiadają że mi rozerwało naczynia krwionośne..

No taaaaak.betusia pisze:Tą sytuacje z podrapaniem chyba ostatnio przepowiedziała moja mama.
Opowiadała mi ostatnio, że śniło jej się, że zaatakował ją mężczyzna w lesie z siekierą - a ona go poprosiła - żeby ją zgwałcił zanim ją zabije...

Wedlug mnie tez sie da. Ale ona woli wierzyc ze to cos innegoPegaz pisze:Właśnie sprawdziłem dla betusimożna się podrapać prawą dlonią na lewej ręce w ten sposób że wygląda to jak zadrapanie lewą dłonią i odwrotnie...możesz spać spokojnie betusia..

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 709 gości