Olivia pisze:Na kolanach do Częstochowy w celu odkupienia!
Ja czy ona?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Olivia pisze:Na kolanach do Częstochowy w celu odkupienia!

betusia pisze:Ted - może wysiliłbyś się na bardziej konstruktywną wypowiedź cokolwiek wnoszącą do powyższej dyskusji...![]()

Pegaz pisze:I niech mi ktoś powie że tabletki anty są zdrowe
Gorgon pisze:Przestańmy karmić trolle

betusia pisze:Z takim tekstem Gordon to zrobiłbyś furorę na onanizm.pl - ale nie tutaj...
Każdy wie, że trolem nie byłam, nie jestem i nie bedę
Na Twoje i całej reszty 

jest znakomitym podsumowaniem naszych dyskusji na temat 'stygmatyczki' BetusiGorgon pisze:Zdania są podzieloneNa Twoje i całej reszty

Ciebiebetusia pisze:Co co ma wspólnego ta herezja w Kościele - z moim podejściem do sprawy?
A potem wyszłas od niego...betusia pisze:cale się ze mnie nie śmiał tak jak Wy
O w miare opowieści nowe szczegóły dochodzabetusia pisze:tajemnicza czarna łapa mnie dorwała poprzedniej nocy
To samo powie alkoholik jak sie go spytasz czyjest alkoholikiembetusia pisze:a dobrze wiem, że to nieprawda.
Ja wierzaca jestem ale to co tu czytam to jakis straszliwy bełkot jeden wielki do wiary sie majacy jak ja do zakonnicybetusia pisze:Najwięcej emocji wzbudza jednak u tych, którzy nie wierzą i dla których to o czym piszę to są jakieś kosmiczne opowieści, prowokacje....
Ta jakby nikt nie rozumial co piszesz. Kazxdy lapie,a le uwaza ze to glupie bzdury z palca wyssane z ktorych sie przynajmniej posmiac mozna ;Pbetusia pisze:Niezrozumienie drugiej osoby często wynika z niewiedzy i z nieznajomości sytuacji.
A gdy z 50?Sir Charles pisze:Gdy jedna osoba mówi ci że jesteś koniem olej ją. Gdy dwie - zastanów się. Gdy trzy - kup sobie siodło
Ty tez?przez niego nie jestem w stanie normalnie sie uczyc (a mam jutro dwa kolosy), bo leze pod biurkiem i kwicze

moon pisze:przez niego nie jestem w stanie normalnie sie uczyc (a mam jutro dwa kolosy), bo leze pod biurkiem i kwicze
Ty tez?
Ale co sie wysmialam to moje.betusia pisze:Może to jakaś boska reka mnie dotknęła i jestem wybrana przez Boga?
betusia pisze:Kiedy będę mówiła powszechnie- że SIĘ zadrapałam - pewnie uzna się za ściemiarę, albo, że coś sobie wymyślam
tanebo pisze:Zgłoś to do Strefy 11. Bedziesz w telewizji
betusia pisze:etiolgii
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
betusia pisze:jakby jakimiś szponami ktoś się we mnie wbijał...
betusia pisze:Jeśli chodzi o to, że będę święta - to szczerze wierze, że będę... I jest to mój cel...
betusia pisze:Widzę, że niektórzy mają ze mnie polewkę, ale ja jestem całkowicie poważna - chociaż sytuacja tajemniczego podrapania jest dla mnie niesamowiecie intrygująca...
Sasetka pisze:a w ogóle to przypominaja mi sie te wszystkie opowiesci o matce boskiej co sie na bloku pokazuje
betusia pisze:Miliony ludzi wierzy w Jezusa w prawdziwość całunu turyńskiego i nikt się z nich nie nasmiewa...
betusia pisze:Oglądali mnie przedstawiciele branży medycznej
betusia pisze:że dostałam od Boga wszystko bym mogła być święta mam rozum, wiarę , dobrą wolę - mogę na świecie zrobić wiele dobrego.
Wedlug Pisma i nauki Kosciola kazdy to samo dostal- vide, kazdy moze byc swietym. Ale nie za wszelka cene
Sir Charles pisze:jak leciał ten dowcip? "zabiło ją"?
betusia pisze: przecież obowiązuje takiego delikwenta tajemnica lekarska.
betusia pisze:Kiedy będę mówiła powszechnie- że SIĘ zadrapałam - pewnie uzna się za ściemiarę, albo, że coś sobie wymyślam
tanebo pisze:Zgłoś to do Strefy 11. Bedziesz w telewizji
betusia pisze:etiolgii
betusia pisze:jakby jakimiś szponami ktoś się we mnie wbijał...
betusia pisze:Jeśli chodzi o to, że będę święta - to szczerze wierze, że będę... I jest to mój cel...
betusia pisze:Widzę, że niektórzy mają ze mnie polewkę, ale ja jestem całkowicie poważna - chociaż sytuacja tajemniczego podrapania jest dla mnie niesamowiecie intrygująca...
Sasetka pisze:a w ogóle to przypominaja mi sie te wszystkie opowiesci o matce boskiej co sie na bloku pokazuje
betusia pisze:Miliony ludzi wierzy w Jezusa w prawdziwość całunu turyńskiego i nikt się z nich nie nasmiewa...
betusia pisze:Oglądali mnie przedstawiciele branży medycznej
betusia pisze:że dostałam od Boga wszystko bym mogła być święta mam rozum, wiarę , dobrą wolę - mogę na świecie zrobić wiele dobrego.
Wedlug Pisma i nauki Kosciola kazdy to samo dostal- vide, kazdy moze byc swietym. Ale nie za wszelka cene
Sir Charles pisze:jak leciał ten dowcip? "zabiło ją"?
betusia pisze: przecież obowiązuje takiego delikwenta tajemnica lekarska.

Moon - chodziło tutaj o Oazę, o którą zaptala Oliwka - ja oazę wcześniej nazawałam herezją z którą nie mam nic wspólnego.moon pisze:Co co ma wspólnego ta herezja w Kościele - z moim podejściem do sprawy?Ciebie
moon pisze:Kazxdy lapie,a le uwaza ze to glupie bzdury z palca wyssane
Ja tam schiz nie mam - a od wszelkich dolegliwości mam chłopaka.runeko pisze:Ja dzis ide po Xanax do lekarza. On ponoc dobry tez na schizy. Polecam
Do końca, życia zostało mi jeszcze trochę czasu, czynie dobre rzeczy... - ja w ogóle jestem dobra i miła dla wszystkich... Chyba zbyt pochopnie mnie oceniłaś...runeko pisze:W tym momencie odpadlas w przedbiegu bo jednym z warunkow swietosci jest skromnosc i nie robienie dobrych rzeczy "dla swietosci" a dla ludzi....
runeko pisze:.GDZIE TOBIE DO JEZUSA CHRYSTUSA, PANA NASZEGO I ZBAWICIELA?
No odpowiedz mi...
runeko pisze:Wedlug Pisma i nauki Kosciola kazdy to samo dostal- vide, kazdy moze byc swietym. Ale nie za wszelka cene
runeko pisze:Dobrze Ci radze...idz do psychiatry. Nie zartuje ani sie nie nasmiewam w tym przypadku. Do psychiatry, jak najszybciej.
runeko pisze:Oj bys sie zdziwila czasem...Po prostu wezma Cie w kaftan
A teraz sama ide do lekarza po psychotropy.
betusia pisze:Każdy szanująca się kobieta wie o konekwencjach stosowania tabletek, ale to nie zmienia faktu, że zabezpieczenie jest skuteczne.

misiucha22 pisze:To czemu w takim układzie roztrząsasz swoje problemy na forum zamiast najpierw z nim porozmawiać?
runeko pisze:wezma Cie w kaftan

betusia pisze:Dopiero jutro mu zdam relacje.
betusia pisze:runeko napisał/a:
wezma Cie w kaftan
Za co? Za to, że mi się naczynia krwionośne rozerwały?
runeko pisze:betusia napisał/a:
Może to jakaś boska reka mnie dotknęła i jestem wybrana przez Boga?
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 579 gości