chciałabym aby mój facet był przy mnie ale stał raczej z boku lub z tyłu i nie zagladał za bardzo miedzy nogi
Jeśli będzie zaglądał to zapewne nie z ciekawości bo to, co chciał zobaczyć,to już na pewno widział i to nie raz :566:
Moderator: modTeam
Jarek pisze: Jeśli będzie zaglądał to zapewne nie z ciekawości bo to, co chciał zobaczyć,to już na pewno widział i to nie raz :566:
gracja pisze:Pytanie do doświadczonych.
Jak wygląda poród ...
Mysiorek pisze:Właśnie siedzi przed Nią Kobieta na kiblu z wytrzeszczem oczu, cała czerwona ze wstydu, bo nie może powstrzymać (a chciałaby) wypróżnienia, które następowało po lewatywie. potrzebny i sobie poszedł.
dostała michę z 2 daniem i leżąc tak na tym stole i jedząc, położna przystąpiła do zszywania żony..

. co też było zbawienne. Nieogolone włosy przeszkadzają zaś w gojeniu się ran, i w ogóle bez włosów łatwiej zachowac czystość.
, gdyby tak trza było , a nie jest to zadna prywatna klinika , wiele też zalezy od samej rodzacej , takie jest zdanie mojej zony , bo to co niektóre wyprawiały , jak ona rodziła ją samą przyprawiało ja o złosc i dreszcze , jak mówi tak sie darły niektóre jak by je ze skóry , ktos obdzierał ,a przy tym zachowywały sie jeszcze nie odpowiednio , ze miało sie chceć podejsc i dac takiej w twarz by sie spamietała !trudno sie dziwic iz te Panie nie były obsłuzone tak jak te ,które nie sprawiały kłopotu!
)
Maverick pisze:Warto dac te 700zl zeby rodzic tak jak Sue a nie jak Mysiorek opisal. To mnie przerazilo
sarah pisze:...
To jedna z najwspanialszych chwil w życiu... i jest tylko jedna albo dwie takie, średnio.
Nie chciała bym by mój facet był przy porodzie
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 943 gości