Jak mu to powiedzieć...

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

silence
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: silence » 25 cze 2006, 23:32

Miltonia pisze:Zeby kobieta uganiala sie za facetem? Koniec swiata... .

Facetow w łodzi jest wiecej niz bab :P

Poza tym...ja to wszystko wiem.. tylko jakos wszyscy faceci , ktorzy mi sie podobali.. nigdy tego do konca nie lapali... on mi jakeis sygnaly tez wysyla...ale ja nie zawsze wiem czy to prawda..czy mi sie zdaje :]
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 25 cze 2006, 23:34

To tez mu wyslij, dosc jednoznaczny, a reszte niech juz on zrobi. Naprawde nie wyobrazam sobie takiego ganiania za facetem. W taki sposob to mozna tylko jakas oferme znalezc.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
maro
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: maro » 25 cze 2006, 23:38

zaden alkohol powiedz mu to w pełni po trzeźwemu żebys była wiarygodna bo po procentach ja bym nie uwierzył po prostu i weź go na jakis spacer dlugi zeby nie mogł uciec :) najlepiej nad jakis zalew czy do jakiegos parku :)
"Milośc to nie jest kontrakt który zrywasz gdy dzień masz gorszy"
megane
Maniak
Maniak
Postautor: megane » 25 cze 2006, 23:51

Dziewczyna ma jeden dzień, nie ma czasu na takie rzeczy.

Też myślę, że Wstręciucha ma rację. Najlepiej wprost. Co się martwisz, że się domyśli, jak przecież o to chodzi. Nie bój się, nie myśl co będzie jak się nie uda.
Żeby to nie było przy wszystkich poproś, żebyście porozmawiali chwilkę na osobności. No i odważ się.

List, sms - nie kiedy widujecie się codziennie. Bez sensu.
Awatar użytkownika
FlyingDuck
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: FlyingDuck » 25 cze 2006, 23:55

Miltonia pisze:To tez mu wyslij, dosc jednoznaczny, a reszte niech juz on zrobi.

Też na to właśnie bym stawiał... Z tym że Ty nie masz czasu. Według mnie najlepiej jak odciągniesz go na bok, powiesz że chcesz porozmawiać... I powiesz wszystko wprost. Skoro niedługo są wakacje, nie masz nic do stracenia - masz zaś nieco do zyskania.

Nie wiem, możesz nawet jakiś krótki liścik napisać w razie gdyby Cię zatkało, może coś w stylu "zależy mi na tobie". Myślę że nie wypadnie to źle... Ale to już Ty musisz ocenić.
ObrazekJedyna stała w życiu to zmiana
silence
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: silence » 25 cze 2006, 23:55

megane pisze:List, sms - nie kiedy widujecie się codziennie. Bez sensu.

nie widujemy sie codziennie...poza tym liscik...to co inengo..taki , ktory mozna wcisnac mu w lape ;)
megane
Maniak
Maniak
Postautor: megane » 25 cze 2006, 23:58

Nie wiem jak bym zareagowała na takie wyznanie na papierze... No ale jeśli bardzo nie chceesz z nim rozmawiać to możesz spróbować.
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 26 cze 2006, 00:06

Nie wyobrazam sobie pisania takich listow do faceta, albo odciagania go na bok i mowienie mu wprost. Po pierwsze, dziewczyna tego nie zrobi, a po drugie on by po prostu uciekl. Faceci biegaja za zdobycza, a zdobycz ma sie dac zlapac, ale tez nie od razu. Inaczej to nie dziala, albo taki facet, co staje sie zdobycza, jest ofiara losu. No ale kazdy lubi cos innego.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać

przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 26 cze 2006, 00:08

maro pisze:o po procentach ja bym nie uwierzył po prostu

to dziwne ze mierzysz zaufanie w "kieliszku wina"
silence pisze:poza tym liscik...to co inengo..taki , ktory mozna wcisnac mu w lape ;)

i nie zobaczysz jego reakcji , bedziesz czekac i sie zamartwiac jak on sie na to zapatruje :/
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 26 cze 2006, 01:50

Jak bylam mlodsza to pisalam lisciki :) a teraz pewnie zrobilabym tak jak z moim, usmiechnela sie zalotnie, powiedziala ze mam do niego jakis romansik :) porposila o pomoc w czyms i zaczela sie spotykac, niewinnie flirtowac i rozkochalabym go w sobie :P a potem wyszloby ze to on mnie zdobyl :P
onlyjusti
Maniak
Maniak
Postautor: onlyjusti » 26 cze 2006, 10:54

silence - zagadnij ze dobrze sie znacie, ze powinniscie swietować Waszą 2 rocznicę znajomości, ze jesteś zadowolona ze poznałaś takiego mężczyznę jak On bo....i wymień powodu dla których leży Ci na serduchu. Niech to bedzie przyjacielska, luźna a szczero pogawędka, dzięki której dowie się o tym co w nim Tobie się podoba i ze cieszysz się że go poznałaś. Jeśli jest domyślny to wywnioskuje swoje. A jesli nie to jeszcze bedzie okazja na drugie, juz konkretniejsze podejście. Nie jestem zdania by od razu wyżucać wszystko co się czuje i obnażać aż tak swoje uczucia, bo nie wiedomo jak na to on zareaguje, czy w ogóle będzie zadowolony z takiego obrotu spraw. Źle rozegrana akcja moze po prostu zakonczyć znajomość, bo facet "ucieknie"...powodzonka :)
OnlyJusti
Awatar użytkownika
Stoner
Początkujący
Początkujący
Postautor: Stoner » 26 cze 2006, 12:59

Słuchaj wstręciuchy, ma absolutną racje :* . Niekombinuj tylko wal prosto zmostu. Faceci lubią jak sprawa jest jasna.
silence
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: silence » 26 cze 2006, 15:32

Noi go nie bylo dzisiaj :D Moze i lepiej..w taki upal to ja cala plyne..nie powiem by wygladalo to atrakcyjnie :D
Awatar użytkownika
jagunia
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: jagunia » 26 cze 2006, 15:34

Tzn.ze juz sie nie zobaczycie przed wakacjami :?
silence
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: silence » 26 cze 2006, 15:35

jagunia pisze:Tzn.ze juz sie nie zobaczycie przed wakacjami :?

Moze jutro..ale najprawdopodobniej nie :(
Awatar użytkownika
thirdeye
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: thirdeye » 27 cze 2006, 09:40

jesli facetowi tez zalezy to nie wazne jak to powiesz. ja bym proponowal szczera rozmowe.
kknd
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kknd » 27 cze 2006, 12:27

Lepiej powiedz mu co chcesz powiedziec przed wakacjami, ubierasz slowa w zbedne zakretasy bo jak gdzies pojedzie to moze byc za pozno
... po moze byc roznie, zebys tego nie zalowala po czasie, ze np zbytnio sie przejmowalas forma i trescia a tym czasem ktos cie ubiegl i zajol Twoje miejsce.
Pozniej zazdrosc Cie bedzie meczyc

osobiscie zrobil bym tak jak proponuje onlyjusti,
http://aneta.ulotka.biz/ Salon Fryzjerski Aneta W Olsztynie
silence
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: silence » 27 cze 2006, 12:29

kknd pisze:osobiscie zrobil bym tak jak proponuje onlyjusti,

Faktycznie to jest dobry pomysl..ale my sie juz nie zobaczymy do wakacji :(
kknd
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kknd » 27 cze 2006, 12:45

W takim razie radze Ci nie myslec o tym co sie stanie w czasie wakacji lub po nich, zyj wlasnym zyciem, utrzymuj z nim jakis kontakt jak on z toba utrzymuje. Los jest czasem zyczliwy :)
Znajdz jakas prace wyjedz gdzies (...)
http://aneta.ulotka.biz/ Salon Fryzjerski Aneta W Olsztynie
silence
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: silence » 27 cze 2006, 15:40

kknd pisze:W takim razie radze Ci nie myslec o tym co sie stanie w czasie wakacji lub po nich, zyj wlasnym zyciem, utrzymuj z nim jakis kontakt jak on z toba utrzymuje. Los jest czasem zyczliwy :)
Znajdz jakas prace wyjedz gdzies (...)

W tamte wakacje nic sie nie stalo :]

Prace mam..a na wakacje to ja jade do domciu :]

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”