NIEMORALNA PROPOZYCJA

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 26 cze 2006, 15:40

nie mówimy tu o puszczaniu sie , to po pierwsze , mówimy o jednym wypadzie takim i to w dodatku jak juz pisalem nie za kase a za milion dolarów ! czy Wy nie widzicie róznicy ??
Tak bo wtedy zrobisz cos wielkiego , a tak co tu piszecie , ze nie bo moja moralnosc itd. <mlotek> nie zeszmace sie itp.rzeczy smiech mnie bierze , tu wielkie mi grzeczne dziewczynki broniace swej moralnosci ...a ile dobrego mozna by było zrobic za taką kase dla innych , jesli jzu nie chcesz dla siebie !? ile , ale gdzie tam , wazniejsza jest własna dupa , czy sie rozumiemy ? zajdz do chospicjów , do szpitali , ile potrzebujacych , mozesz im pomóc ! ale musisz sie oddac , rozumiem wybieracie nie oddanie sie w imię obrony swej moralnosci jak i cnoty
Ostatnio zmieniony 26 cze 2006, 15:43 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
misiucha22
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: misiucha22 » 26 cze 2006, 15:41

misiucha22 pisze:za kasę ( nawet za milion dolarów )
toć przecież napisałam <zalamka>
Nawet jednorazowy wypad nie ma u mnie racji bytu i tyle <wsciekly>
"Homo sum, et nil humanum a me alienum esse puto"
Terencjusz
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 26 cze 2006, 15:44

Bos egoistka ! myslisz tylko o sobie , to normalne , ale zalezy jak kto na to patrzy !
Awatar użytkownika
jagunia
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: jagunia » 26 cze 2006, 15:47

Hehe tak samo Ty Andrew porównałeś do skaku na bangi.Tak jak porównałam do papierosa.Nie wiem skąd Twoje oburzenie :D
Andrew pisze:nie zapaliłaś ...wielkie mi co ?

No właśnie nic wielkiego,ciesze ze sie nie pale i tyle.Przecie sie tym nie obnosze i nie chwale <hahaha>
Andrew pisze:sama siebie nie znasz

nikt mnie tak dobrze nie zna,jak własnie ja :]
Andrew pisze:papieros to nie milion dolarów

A gdzie ja tak napisałam? <zalamka>

Jak byś przeczytał drogi,doswiadczony Andrew kilka postów w góre,to byś zobaczył co napisał poprzednio i zrozumiał mojego ostatniego posta.Napisałam wtedy na dzień dzisiejszy NIE bo to gdybanie,gdyby od tego zależało czyjeś życie - nie wiem,nie miałam takiej sytuacji.Gdyby chodziło o seks tylko dla kasy - nawet za milion dolców - NIE.I tylko o to mi chodziło w poprzednim poscie <aniolek>

Edit :

Andrew przerazasz mnie <diabel> Czy wg Ciebie jedynym sposobem zarobku jest rzniecie?
a ile dobrego mozna by było zrobic za taką kase dla innych , jesli jzu nie chcesz dla siebie !? ile , ale gdzie tam , wazniejsza jest własna dupa , czy sie rozumiemy ? zajdz do chospicjów , do szpitali , ile potrzebujacych , mozesz im pomóc ! ale musisz sie oddac ,

Nie musze.Są również inne sposoby na zdobycie 1 miliona dolarów.Jeszcze nie zdobyłam ale jak mi sie uda to pogadamy <aniolek>
Ostatnio zmieniony 26 cze 2006, 15:51 przez jagunia, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
misiucha22
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: misiucha22 » 26 cze 2006, 15:48

Andrew pisze:Bos egoistka !
ale chociaż nie censored .
Andrew pisze:to normalne , ale zalezy jak kto na to patrzy !
- właśnie - "normalność" to pojęcie względne. To co dla mnie jest sufitem, dla ciebie jest podłogą.

Terencjusz
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 26 cze 2006, 15:50

jest zasadnicza róznica miedzy moim odniesieniem sie do skoku na bangi , a Twoim papierosem , przykro mi ze nie łapiesz o co mi chodzi . Na dzien dzisiejszy ? a czym on sie rózni od tego np który bedzie 07-03- 2026 ??
Awatar użytkownika
misiucha22
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: misiucha22 » 26 cze 2006, 15:52

Andrew pisze:ile dobrego mozna by było zrobic za taką kase dla innych , jesli jzu nie chcesz dla siebie !? ile , ale gdzie tam , wazniejsza jest własna dupa
- no to dla mnie chyba tak. A na pewno znajdą się takie, co by to zrobiły, więc nie musze mieć wyrzutów sumienia.

Terencjusz
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 26 cze 2006, 15:53

misiucha22 pisze:
Andrew pisze:Bos egoistka !
ale chociaż nie censored .
Andrew pisze:to normalne , ale zalezy jak kto na to patrzy !
- właśnie - "normalność" to pojęcie względne. To co dla mnie jest sufitem, dla ciebie jest podłogą.

Chciałaś by , przykro mi , ale nie widzisz nic , poza tym co widzisz
ale i tak nie zrozumiesz
zbyt wiele lat nas dzieli <przytul> <browar>
Awatar użytkownika
jagunia
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: jagunia » 26 cze 2006, 15:53

Andrew pisze:Na dzien dzisiejszy ? a czym on sie rózni od tego np który bedzie 07-03- 2026

Tym sie rózni,ze w tej chwili nie miałam takiej propozycji.Trudno zrozumiec?Andrew piszesz ze ja nie łapie ale to Ty zaczynasz sie platac <zalamka>
megane
Maniak
Maniak
Postautor: megane » 26 cze 2006, 15:55

A ja myślę, że Andrew ma sporo racji. Wiadomo, że teraz każda z nas zaprzeczy, ja również.
Nie chodzi tu nawet o to, że laski lecą na kasę [ale nie ukrywajmy, że wiele leci]. To po prostu zbyt abstrakcyjna sytuacja, że mówić z całą pewnością, że NIE. :)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 26 cze 2006, 15:56

jagunia pisze:
Andrew pisze:Na dzien dzisiejszy ? a czym on sie rózni od tego np który bedzie 07-03- 2026

Tym sie rózni,ze w tej chwili nie miałam takiej propozycji.Trudno zrozumiec?Andrew piszesz ze ja nie łapie ale to Ty zaczynasz sie platac <zalamka>

taaaaa jasne , cóz innego Ci pozostaje do napisania ! sytuacja jest hipotetyczna !! zrobiłaś by to dzis jak i za te 20 lat
byle by tylko ktoś chciał dać te milion dolarów , a wam było dane sie zastanowic ,
tak jak na filmie , nic inaczej by nie było !
Awatar użytkownika
misiucha22
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: misiucha22 » 26 cze 2006, 15:56

Andrew pisze:zbyt wiele lat nas dzieli <przytul> <browar>
- no chyba dzieli nas różnica wieku, ale jakoś nie wyobrażam sobie siebie w takiej sytuacji. Ja wszystko bardzo przeżywam, każdą porażkę, każde smutne wydarzenie - seks za pieniądze ( nawet milion dolarów ), byłby dla mnie takim upodleniem, ż enie wytrzymałabym psychicznie.
Poza tym Andrew, dziekuję, ze mnie w pewnien sposób rozumiesz. Zarzucasz mi, że nie rozumiem Ciebie. Może i masz rację, ale chociaż ja wiem, o co Ci chodzi. :)

Terencjusz
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 26 cze 2006, 16:01

Gdy andrew mial lat 19 zdrada była dla niego nie do pomyslenia , gdy mial lat 23 była czymś okropnym , gdyby mi ktos wtedy napisal , tak jak ja w niektórych tematach wam pisze , tez bym mu pisał podobne posty .Jak jest dzis ? wiele osób nawet z tego forum wie ! Wiec pisac to jedno , a zostac postawionym przed taka sytuacją to drugie . <aniolek> <browar>
dla tych co mają wielką wyobraznie , pomyslcie co mozna zrobic z milionem dolarów ! i czy warto trzymać cnote w takiej sytuacji , mniemam iz nie warto .Bo ...szmata sie nie zostanie , bo szmatą sie jest z wyboru z stylu bycia itd.
Ostatnio zmieniony 26 cze 2006, 16:03 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
misiucha22
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: misiucha22 » 26 cze 2006, 16:02

Czyli zdradziłeś?

Terencjusz
Awatar użytkownika
jagunia
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: jagunia » 26 cze 2006, 16:04

megane pisze:Nie chodzi tu nawet o to, że laski lecą na kasę [ale nie ukrywajmy, że wiele leci]

Wiele,ale nie wszystkie.A to różnica ;)
Andrew pisze:zrobiłaś by to dzis jak i za te 20 lat
byle by tylko ktoś chciał dać te milion dolarów

Nie rozsmieszaj mnie.Jesli myslisz,ze jak dałbys mi dzis milion $ zebym sie z kims przespała to sie grubo mylisz.Moze i Twoje kobiety takie są/były nie wnikam.Nie nawidze jak ktos UOGÓLNIA !! A Ty to robisz.Czy nie rozumiesz,że ktoś ma inaczej poukładane w łepetynie niż Ty? <pijak> Gorzej sie z Tobą gada niż z dzieckiem z przedszkola <zalamka>
Awatar użytkownika
misiucha22
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: misiucha22 » 26 cze 2006, 16:07

jagunia pisze:Czy nie rozumiesz,że ktoś ma inaczej poukładane w łepetynie niż Ty?

Andrew pisze:Gdy andrew mial lat 19 zdrada była dla niego nie do pomyslenia
- Jagunia, przeczytaj. Andrew przyznał nam po części rację.

[ Dodano: 2006-06-26, 16:09 ]
a co jest takiego złego , w oddaniu sie za milion dolarów , co?
- sam fakt oddania się za kasę, nieważne za ile - kur.ewstwo pozostaje kure.wstwem - nieważne za ile i ile razy.

Terencjusz
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 26 cze 2006, 16:07

a co jest takiego złego , w oddaniu sie za milion dolarów , co? Czy i w reszcie taki ktos ma zle poukładane w łepetynie jak piszesz , a moze wlasnie jest odwrotnie , i ci maja zle co by nie wykozystali tej sytuacji w imie czystosci swej " dupy "
Rozumiem , bogaci pewnie ,ze nie oddaja sie za takie pieniadze bo to dla nich nie pieniadze , ale wszyscy inni ??

No tak ... zapomiałem zaznaczyc , ze mówie o ludziach " normalnych finansowo "nie bogatych <aniolek>
GDY byłem młodszy , ale juz zonaty lata 90-te . Mama namawiala mnie do tego , bym kupił akcje chyba banku slaskiego , czy też zywca , nie pamietam , pieniadze mialem , ale nie - byłem madrzjszy ...w kazdym razie mama zarobiła wtedy 30 tys zł (na dzis ) a ja gdybym posłuchał zarobił bym około 70 tys zł na tamte lata kupa kasy , ale nie ! byłem madrzejszy <aniolek> no i nic nie zarobiłem . Czy ten przekaz został wlasciwie zrozumiany ?? co teraz napisalem ? i jak sie to ma do sytuacji do oddania sie za milon ? <browar>
Ostatnio zmieniony 26 cze 2006, 16:16 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
jagunia
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: jagunia » 26 cze 2006, 16:15

Hehe upał w cholere a ja sie z Andrew uzeram - koniec swiata nastapił chyba :D
Andrew pisze:a co jest takiego złego , w oddaniu sie za milion dolarów , co?

Nie mówie,że jest to coś złego.Wiem młoda jestem,ale nie chciałabym "oddać" swojego ciała jakiemus facetowi do którego pewnie czułabym pewnie tylko odraze. Czułabym się z tym zle i juz ;) Napisałam na dzien dzisiejszy.Sam mowisz ze zmieniles swiatopoglad wraz z upływem wieku <aniolek>

A zreszta ja sie wycofuje z tej dyskusji bo mi sie w głowie kreci od tego słonca i pewnie zaraz zaczne sobie przeczyc :D <browar>
Awatar użytkownika
misiucha22
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: misiucha22 » 26 cze 2006, 16:18

jagunia pisze:A zreszta ja sie wycofuje z tej dyskusji bo mi sie w głowie kreci od tego słonca i pewnie zaraz zaczne sobie przeczyc :D <browar>
- też uciekam. Trochę na słoneczko wyjde, bo cały dzień w domu siedzę.
jagunia pisze:nie chciałabym "oddać" swojego ciała jakiemus facetowi do którego pewnie czułabym pewnie tylko odraze.
- dla mnie mógłby być nie weim jak przystojny i tez czułabym odrazę. Ale bardziej do samej siebie - że to zrobiłam.
Dobra, to ja lece na dworek poopalać się ( niedługo wesele koleżanki )

Terencjusz
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 26 cze 2006, 16:19

Nie zmieniłem , tylko wydawało mi sie ze mam inny , tak jak wielu Wam <aniolek>
Jak pisalem , gdyby ktoś stanoł z taką propozycją w realu i dał tydzien czy trzy dni do zastanowienia sie , wpłacił kwotę na Wasze konto , i ona by tam juz była ! trzeba by tylko było sie oddac gosciowi , i w dodatku był by przystojny io szarmancki , jak i miły , mało która z WAS TYCH PRZECZACYCH BY ODMóWIłA !!
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 26 cze 2006, 18:50

Tysiące ludzi codziennie bzyka się ze swoim wspołmałżonkiem/ką, choć chętnie odeszłoby, ale szkoda byłoby, bo być może straciliby wielki majątek <hyhy> Która sytuacja jest gorsza? Jedna noc za milion dolców, czy mówienie "kocham cię" przez 30 lat też za kasę? :|
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 27 cze 2006, 08:37

Wydaje mi sie , iż sa za młodzi poprosty by o tym rozmawiac , choć młodosc jest tu oczywiscie zaletą , ach gdyby tak mozna sie było wrucić , ilez to kobiet by sie "przeleciało" <aniolek> jakie chwile mile z nimi spedziło , ale człek głupi był !! ot co ? wiec mówie wam , nie marnujcie okazji <hahaha>
No Monia , powiedz czy ja zle gadam <browar>
Awatar użytkownika
Jawka
Weteran
Weteran
Postautor: Jawka » 27 cze 2006, 09:52

a ja chyba bym sie zgodziła....
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"

Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 27 cze 2006, 15:32

Jawka pisze:a ja chyba bym sie zgodziła....
idę po milion dolarów <banan> w ogóle problem wydaje mi się odrobinę wydumany. Na większość kobiet nie trzeba miliona. Na resztę milion nie wystarczy... <diabel>
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 27 cze 2006, 17:07

całą reszte to oczywiscie za mało , ale pojedyncza sztuka , to co innego , styknie ! zresztą , wystarczy sie dobrze zakrecic i masz za darmo ! wiec za milion dopiero !! <aniolek>
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 27 cze 2006, 17:14

Andrew pisze:No Monia , powiedz czy ja zle gadam

Ja i Ty wiemy, że dobrze gadasz, a Oni dowiedzą się o tym za kilkanaście lat. Gdybym miała 20 lat, to na pewno napisałabym: w życiu i to za kasę! Teraz śmiało mogę napisać: nie wiem.
Ale wiesz co, Andrew, niech oni żyją w tej beztrosce i oby jak najdłużej, czego IM serdecznie życzę - Maluchy nie dajta się forsie, żyjcie miłością dopóki jest w Was tyle wiary
<browar>
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
zenon
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: zenon » 27 cze 2006, 17:47

...tak sobie czytam i tak się bawię, i pytanie się ciśnie:
-czy ktokolwiek z Was wierzy, że Wasi rodzice albo dziadkowie przeżyli ze sobą po kilkadziesiąt lat bez udziału "osób trzecich"?
Tak mnie się coś zdaje, że w byciu razem nie tylko o bzykanie chodzi...

[ Dodano: 2006-06-27, 17:50 ]
i pytanie do mony:
ten pyszczek nad cyferkami jest akualny?!?
Awatar użytkownika
jagunia
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: jagunia » 27 cze 2006, 18:07

zenon pisze:-czy ktokolwiek z Was wierzy, że Wasi rodzice albo dziadkowie przeżyli ze sobą po kilkadziesiąt lat bez udziału "osób trzecich"?

ja wierze,a nawet jestem pewna <aniolek>
zenon
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: zenon » 27 cze 2006, 18:23

jagunia pisze:ja wierze,a nawet jestem pewna <aniolek>

Więc uwierz mi, z całego serca życzę Ci, byś jak najdłużej tę wiarę zachowała.
Ostatnio zmieniony 27 cze 2006, 20:21 przez zenon, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
jagunia
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: jagunia » 27 cze 2006, 18:41

zenon pisze:Więc uwierz mi, z całego serca życzę Ci, byś jak najdłóżej tę wiarę zachowała.

Zenonie nie traktuj mnie jak glupiutkiej nastolatki co to swojej rodziny nie zna <mlotek> Ja nie wiem,czy Wy wszystkie rozumy pozjadaliscie?A może słonko Wam przygrzewa? <zalamka> Takie gadki to dzieciom w przedszkolu możesz sprzedawać,nic o mojej rodzinie nie wiesz wiec prosze Cię z całego serca takie komentarza schowaj do kieszeni <diabel>

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”