album forumowy

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
ptaszek
Weteran
Weteran
album forumowy

Postautor: ptaszek » 26 cze 2006, 16:11

Tak, wiem, istnieje temat "pokaż swoją twarz..."
Tyle że duuużo czasu trzeba poświęcić, żeby przelecieć cały temat w celu obejrzenia czyjejś buźki [wszystko przez offtopowanie, gawędzenie, komentowanie :)].
Z tego co wiem, można założyć taki album w phBB. Są w nim opcje komentowania i oceniania. Przynajmniej wszystko by było szybko i na swoim miejscu - po prostu wygodnie.
Jak Wy to widzicie?
Sens czy bezsens? :/
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 26 cze 2006, 16:16

ja nie widze sensu tworzenia kolejnego tematu z fotkami i komentarzami do nich. Co innego same FOTKI. ktos ma uwage do tego , to niech powstanie osobny temat tylko z komentarzami, bo potem zeby zobyczyc czyjes zdjecie trzeba minac tysiace postow , ktore sa o Bog wie czym, albo uporzadkowac topic juz istniejacy - tylko komu by sie chcialo ;P
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
jagunia
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: jagunia » 26 cze 2006, 16:24

Hmm na innej stronce,połączonej z forum - coś takiego jak agnieszka.com i to forum zrobiono galerie uzytkownikow.
Zdjęcia wszystkich są na jednej stronie w formacie fotek legitymacyjnych,po kliknieciu mozna obejrzec w normalnym rozmiarze :D
Zdjecia oczywiscie wysyła sie dobrowolnie do jednej osoby ktora się ta stroną zajmuje.Mysle ze to lepsze rozwiazanie niz kolejne topiki z pokazywaniem mordek bo znowu wkradnie sie bałagan <diabel> Tylko komus musiałoby sie chciec tym zajac <browar>
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 26 cze 2006, 16:26

ewentualnie tak jak na jednym forum ktore moderuje. Jest osobny dzial z smamymi teylko tematami dotyczacymi zdjec. Osoba ktora ma cos do pokazania zaklada temat i w nim umieszcza wszystki swoje fotki i tam rowniez sa ewnetulane komentarze do nich , tyle ze to forum jest dosc potezne, wiec nie wiem czy to ma sens- chociaz z drugiej strony nie wiem tez jak wygladaja proporcje - stosunek uzytkownikow do tych ktorzy sie pokazali.
Awatar użytkownika
ptaszek
Weteran
Weteran
Postautor: ptaszek » 26 cze 2006, 18:56

jagunia pisze:Hmm na innej stronce,połączonej z forum - coś takiego jak agnieszka.com i to forum zrobiono galerie uzytkownikow.
Zdjęcia wszystkich są na jednej stronie w formacie fotek legitymacyjnych,po kliknieciu mozna obejrzec w normalnym rozmiarze :D
Zdjecia oczywiscie wysyła sie dobrowolnie do jednej osoby ktora się ta stroną zajmuje.Mysle ze to lepsze rozwiazanie niz kolejne topiki z pokazywaniem mordek bo znowu wkradnie sie bałagan

....przecież o tym właśnie mówię........
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 26 cze 2006, 19:32

No to niech ci co wklejali swoje zdjęcie w "pokaż swój ryj" dadzą se w profilu i bedzie do nich dostęp normalny i nie trzeba będzie kopać w tematach, ani szukać w tym albumie :]
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 26 cze 2006, 20:00

No cóż...ja już pisałem w Pokaż swoją twarz, że zrobiłem taki album, ale tylko na własny użytek :P Nie ma w nim tylko zdjęć z ostatnich circa 50 stron.
Jak ktoś chce zobaczyć jak to wygląda i czy znalazł się w zaszczytnym gronie to jest printscreen http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 9f318d1a04 :)
Jesli chodzi o komentarze - mozna zamiescic fotki na agnieszka.com.pl :P
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 26 cze 2006, 20:03

no fajnie to sobie Cubus obmyslilies ;) tez takie cos chciala :(

Wróć do „Wszystkie inne tematy”