jagunia pisze:ale są pewne granice![]()
Przepraszam, czego? A Ty masz ochotę spotkać się z każdą jednostką z tego forum? Podziwiam...
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Olivia pisze: A Ty masz ochotę spotkać się z każdą jednostką z tego forum?
Nie oburzaj sie tak Olivko 
jagunia pisze:Ale przeciez nie wymagam,zeby kazdy był taki jak ja

jagunia pisze:Wiadomo,ze nie bede sie z kazdym z osobna spotykac,ale na jakims zlocie czy jak to moon nazwała spedzie czemu nie?

Mia pisze:ale faktycznie jest tak, ze jedno wyroznili sie bardziej - negatywnie badz pozytywnie, a niektorzy niczym sie nie wybili, tak ze po prostu sa na forum i tyle.
No chyba ze jestescie tak genialni,ze po 2 tygodniach pobytu tutaj okrzyknieto Was objawieniem forum <boje_sie> Nigdzie sie z czyms takim nie spotkałam,no ale cóż forum to jest specyficzne 
jagunia pisze:Trudno sie z tym nie zgodzic,ale trudno się chyba wyroznic w jakikolwiek sposob w niespełna miesiac
jagunia pisze:e po 2 tygodniach pobytu tutaj okrzyknieto Was objawieniem forum <boje_sie>

Elspeth pisze:jagunia napisał/a:
le trudno się chyba wyroznic w jakikolwiek sposob w niespełna miesiac
ojjj zdziwiła byś się, są osoby o których już po kilku postach można powiedzieć, że to jednostka rzadko spotykana.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Mia pisze:jagunia napisał/a:
Trudno sie z tym nie zgodzic,ale trudno się chyba wyroznic w jakikolwiek sposob w niespełna miesiac
no dlatego musisz jeszcze popracowac
Mia pisze:jagunia napisał/a:
e po 2 tygodniach pobytu tutaj okrzyknieto Was objawieniem forum
nie, ale czasem jest tak ze szybko sie niektorzy wyrozniaja, pamietam ze mi sie rzucila w oczy najpierw moon wlasnie
pani_minister pisze:betusi chyba niespełna tydzień zabrało

moon : Forum to nie real. Naprawde sadzisz ze jestem taka sama w realu?![]()

Mia pisze:a ruzmiem moon, powiedziala to swoim specyficznym stylem

przone, jasne?
Jedyna stała w życiu to zmiana
moon pisze:TedBundy, jak wpadniesz do Wrocka sie przekonasz ;P

FlyingDuck pisze:Wywalę współlokatora na jeden dzień i parę osób będę mógł pewnie przygarnąć

Haro pisze:I pojdziemy na pyszne Wroclawskie kebaby do <zapomnialem nazwy tej amerykanskiej knajpy>

Czyli tyle co nicAndrew pisze:sa tyle warte na ile dane mi jest poznac Ciebie po twych postach .
Anoi tak. Pisalam przeca o tym nie raz ze sa nas dwiejagunia pisze:moon cierpi na rozdwojenie jazni
Taka natura ;Pjagunia pisze:i wlasnie celowo wyroznia sie na forum.
Zeby oceniac to trzeba chociaz uwage zwrocicjagunia pisze:a innych ocenia
Hmm?Od prawie 2 lat kiedy tu jestem?tarantula pisze:Od kiedy to zarozumialstwo i chamstwo nazywamy specyficznym stylem
No i? Ja tam sie szykaowalam na poczatku na spotkanie tylko z Gorgonem ;Psadi pisze:To spotkanie ograniczy wam sie do spotkanie max 5 osob...
To dobrze. jesli mialabym wpasc w innym to tylko od 12-13setgo wlasnie. I tez w weekend.FlyingDuck pisze:hwilowo możemy uznać ten termin za oficjalny

moon pisze:No i? Ja tam sie szykaowalam na poczatku na spotkanie tylko z Gorgonem ;P

moon pisze:Ja mialam wpasc tylko plytki przegrac![]()

moon pisze:A i ustalmy jedna rzecz - napelniasz basen
Na serio jednak nie wiem kiedy będzie czas go oczyścić 

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 460 gości