Jeżeli Wam się chce, to po prostu wejdźcie i przeczytajcie. Jakieś 3 strony. A potem zagłosujcie. Jak nie to nie. Gniewał się nie będę
Moje prywatne rozgrywki z Mią :)
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- Sir Charles
- Weteran

http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... o&start=40
Jeżeli Wam się chce, to po prostu wejdźcie i przeczytajcie. Jakieś 3 strony. A potem zagłosujcie. Jak nie to nie. Gniewał się nie będę
soul of a woman was created below
- ksiezycowka
- Weteran

- Administrator

Ja kieruje sie w mysl piosenki Fasolek - "Mydlo wszystko myje, nawet uszy szyje".
Takze wiadomo gdzie poleci moj glos
[ Dodano: 2006-06-28, 23:47 ]
a co do trudnosci ze splukiwaniem, sa tez mydla ktore trzeba pol godziny splukiwac np. Dove czy Palmolive, moja teoria jest taka ze te firmy maja podpisana umowa z wodociagami
[ Dodano: 2006-06-28, 23:47 ]
a co do trudnosci ze splukiwaniem, sa tez mydla ktore trzeba pol godziny splukiwac np. Dove czy Palmolive, moja teoria jest taka ze te firmy maja podpisana umowa z wodociagami
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
- Sir Charles
- Weteran

jagunia pisze:Ja też oddałam głos chociaż chyba z góry wiadomo jaki będzie wynik
To się okaże
Mia pisze:Z tym, ze wynikiem sie i tak nie przejme wiec powodzenia
Nie no, zbyt wiele nie wymagam
A wyników nie widać, żeby było uczciwie - inaczej istniałaby duże możliwości zasugerowania się, Moon na psychologii powinnaś to chyba wiedzieć

-
złotooka kotka
- Weteran

Tez zaglosowalam i do calej sprawy chcialam tylko napisac, ze wielu lekarzy, poloznych zaleca szczegolna ostroznosc przy uzywaniu tych wszystkich "kosmetykow".
Noworodka wprost nie wolno oczyszczac za pomoca np. chusteczek. Powinno sie je wprowadzac stopniowo.
Dlatego na pierwsze dni zycia dziecka wskazane jest delikatne, bezzapachowe mydelko przeznaczone specjalnie dla dzieci.
Ale kazdy niech se robi co chce. Ja na pewno mojego dziecka nie wsadzilabym od razu we wszystkie te sztuczne pieluchy, plyny, balsamy. Balabym sie, ze mu krzywde zrobie
Noworodka wprost nie wolno oczyszczac za pomoca np. chusteczek. Powinno sie je wprowadzac stopniowo.
Dlatego na pierwsze dni zycia dziecka wskazane jest delikatne, bezzapachowe mydelko przeznaczone specjalnie dla dzieci.
Ale kazdy niech se robi co chce. Ja na pewno mojego dziecka nie wsadzilabym od razu we wszystkie te sztuczne pieluchy, plyny, balsamy. Balabym sie, ze mu krzywde zrobie
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
- ksiezycowka
- Weteran

Wiem, ale wiem tez ze jak jakis nadgorliwy mod tu wpadnie to ich wcale nie zobaczymySir Charles pisze:Moon na psychologii powinnaś to chyba wiedzie
Wlasnie wzielam prysznic z mydlem
Tak co by uczczic temata.
A tak po prawdzie to mama mi przestawila zel hipoalergiczny do ciala na najwyzsza polke i nie siegam po prostu.

- Sir Charles
- Weteran

Mia pisze: Ja nie i nie zamierzam - jakikolwiek bylby wynik ankiety
Nawet by mi to nie wpadło do głowy.
Przeczytałaś to jeszcze raz? Tu nie chodzi kto się czym myje, zupełnie nie o to. Tu chodzi o otwarcie na preferencje drugiego człowieka, ich tolerancję i próbę zrozumienia.
O to walczyłemzłotooka kotka pisze:Ale kazdy niech se robi co chce.
[ Dodano: 2006-06-29, 00:09 ]
moon pisze:Wiem, ale wiem tez ze jak jakis nadgorliwy mod tu wpadnie to ich wcale nie zobaczymy
Przeca tu wszystkie inne są
- ksiezycowka
- Weteran

- Weteran

- Weteran

Istotę tego sporu oddaje np. poniższy fragment:
I w tym wypadku jestem za Sir Charlesem. Chyba widać dlaczego.
Istotę tego sporu oddaje np. poniższy fragment:
Mia pisze:Sir Charles pisze::
Nie jesteś w stanie ogarnąć, że DLA MNIE, a może również dla kogoś innego, mydło ma parę przewag nad żelem, w tym m.in. taką, że jest wygodniejsze w użyciu?? Nie możesz tego pojąć?
Nie bo po prostu nie jest jeszcze nie slyszalam, zeby sie komus zel wysliznal z reki albo zeby ktos musial sie schylac po zel, tudziez zeby ktos stal z zamydlonymi oczami i po omacku szukal zelu a z mydlem to sie chyba zdarza takze nie nie nie i bede tak sobie mowic
I w tym wypadku jestem za Sir Charlesem. Chyba widać dlaczego.
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
a ja sie nie zgadzam, iż mydło jest wygodniejsze w uzyciu ! dlaczego opisałem w tamtym temacie , i nie ma opcji , ze nie mam racji
mam w kabinie dozownik do niego wlewam mydło w płynie czy też zel , i sobie jedną raczka naciskam i wsio gra , a nie mydłem krecic w rece
przy umywalce ma tak samo
rozumiem ze jak kto woli i co komu pasuje , ale dlatego nie mogę sie zgodzic iz zwykłe mydło w kostce jest wygodniejsze
Brudzi umywalkę lub to na czym lezy , wywmyka sie z reki itd. <browar>
mam w kabinie dozownik do niego wlewam mydło w płynie czy też zel , i sobie jedną raczka naciskam i wsio gra , a nie mydłem krecic w rece
przy umywalce ma tak samo
rozumiem ze jak kto woli i co komu pasuje , ale dlatego nie mogę sie zgodzic iz zwykłe mydło w kostce jest wygodniejsze
Brudzi umywalkę lub to na czym lezy , wywmyka sie z reki itd. <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Wszystkie inne tematy”