Pokaż swoją twarz

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

silence
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: silence » 29 cze 2006, 09:57

Haro pisze:silence napisał/a:
A kogo ja obrazam?? jak na razie tylko on mnie

Kur.wa mac, w ktorym miejscu? <wsciekly>

Jestesmy kwita :]

Haro pisze:P.S. Ja tam nie widze nic obrazliwego.

bo powiedmzy,ze ja tez :]

[ Dodano: 2006-06-29, 09:57 ]
Milo, ja Ciebie nie obrazilem. Ale tez koncze dyskusje z taka tlusta krowa jak Ty, bo mi w boczki idzie <hahaha>

Ja nie ejstem tlusta...pisalam juz..jak zwykle nie zrozumiales.... :]
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 29 cze 2006, 10:00

Ale zacofana nieziemsko. I nie potrafisz sie przyznac do wlasnego bledu. Nigdzie Cie nie obrazilem, nawet znalezc takiego fragmentu nie potrafilas tylko taki, w ktorym pisalem o otylosci. Smiech na sali, smiech na sali normalnie! Do tego stereotyp "miesniaka-idioty"... kto tutaj jest zacofany? EOT. Z idiota sie nie dyskutuje... Zreszta znacie te regulke.
silence
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: silence » 29 cze 2006, 10:01

Haro pisze:EOT. Z idiota sie nie dyskutuje... Zreszta znacie te regulke.

I dlatego ja juz dawno skonczylam :]
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 cze 2006, 10:13

dalsza dyskusje miedzy sobą proponuje Wam przenies na priv !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
silence
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: silence » 29 cze 2006, 10:14

Andrew pisze:dalsza dyskusje miedzy sobą proponuje Wam przenies na priv !!

nie ebdzie dalszej dyskusji :) Zreszta ignorowalam .... to bylo moje ostatnie zdanie... nigdzie nie napsialam, ze jestem slicznota :)
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 29 cze 2006, 10:14

Spojrz dziewczyno na swoja sygnaturke. Dalej nie pojmujesz jednego - dla Ciebie jestem bezmozgim miesniakiem, dla naprawde bardzo wielu osob na tym forum czlowiekiem, ktory potrafi wyrazic swoje odmienne zdanie. Lizecie sie tutaj po dupach, zamiast faktycznie powiedziec co sadzicie. Tobie sie runeko moze podobac - luz! Pozdrow ja i jej trzy brody! Mi sie nie podoba bo jest otyla! I nie dosc, ze otyla to nie potrafi przyjac tych slow krytyki w nalezyty sposob, i na domiar zlego jest pyskata. A tego wrecz nienawidze. Miltonia ma racje i sie z Nia w 100% zgadzam! Troche pokory ludzie.
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 29 cze 2006, 10:17

Zgadzam sie w pełni z narcyzkiem.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 cze 2006, 10:33

Cokolwiek by tu ktoś o mnie nie napisał , to ja i tak PIEKNY byłem , jestem i pozostane <aniolek> Zas swą nieprzecietna urodą nie ma zamiaru zaszczycac tego forum , wklejajac tu jakies zdjecia .Bowiem moje piekno nie podlega pod dyskusję jak i ocenę . <hahaha>
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 29 cze 2006, 10:35

Andrew pisze:Bowiem moje piekno nie podlega pod dyskusję jak i ocenę

moje również <hahaha> <hahaha> <browar>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 29 cze 2006, 10:36

Panowie i Panie, ale "jeździcie" po tych zdjęciach ;)
Nie wiem kto widział moje zdjęcia, a kto nie. Ale nie eksponuje się nimi, bo myślę, zebt pokazywać zdjęcie to trzeba cos soba reprezentować.
Podsumowująć, skoro ktoś decyduje sie wkleic tu swoje zdjęcie, to niech sie liczy też z krytyka. Towarzystwa Wzajemnej Adoracji w tym temacie niestety nie znajdzie...
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 cze 2006, 10:38

nooo i jedziecie po nich tak strasznie ze juz nikt nie wklei nic ! ze strachu , zaś ja.... nie bede sie mial z czego posmiac (w niektórych przypadkach ) <hahaha>
Ostatnio zmieniony 29 cze 2006, 10:39 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 29 cze 2006, 10:38

Miltonia pisze:Takiej figury nie nalezy eksponowac w krotkich spodenkach i kozaczkach!!!

A vbo co zapronisz?? Ty jestes od wyznaczania jaka figure mozna ekspnowac w kozaczkach i spodenkach? <hahaha> Runeko sie podoba, dobrze sie w tym czuje to daj jej spokoj.

Runeko, ja juz pisalam, dla mnie masz sile przebicia, a jak ktos ma moze ubierac sie jak chce, mimo braku talii osy ;-). Zreszta mam tez taka kolezanke wiec wiem o czym mowie :)
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 29 cze 2006, 10:39

Bash popieram, jeśli daje się gdzieś swoje zdjęcie to chyba jasne, że ilu ludzi tyle opinii może być. Jeśli ktoś nie wywarł na mnie jakiegoś wrażenia to po prostu spojrzę na zdjęcie i tyle w tym temacie. Ale fakt, że czasami rozdmuchuje się ego niektórych poprzez utwierdzanie ich jacy to oni są piękni. A takich ludzi, przekonanych straszliwie o swojej atrakcyjności znalazło by się trochę na tym forum.
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 29 cze 2006, 10:43

Jeszcze cos od siebie...
runeko pisze:3)podobam sie cholernej ilosci facetow (oraz kobiet) wiec jeden w ta a w tamta mnie nie zbawi

runeko, nad gustami się podobno nie dyskutuje, ale na ulicy prędzej obróciłbym się za Panią Minister czy Tarantulą :)
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 29 cze 2006, 10:43

Elspeth pisze: takich ludzi, przekonanych straszliwie o swojej atrakcyjności znalazło by się trochę na tym forum

Zglaszam sie jako nr. 1 <diabel> ale tak jak Andrew, nie podlegam ocenie <diabel>
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 cze 2006, 10:44

Nie no Mia ! bez przesady , lustro w domu trzeba miec i trzeba umiec w nie spogladac !
kto ma brzuszek do wystawienia , niech wystawia , ale komu opona wystaje ... juz nie powinien , zas jak jest u dziewczyn - sami wiecie , poniewaz teraz jest moda na noszenie sie z gołym brzuszkiem , to wszystkie chca tak chodzić , nawet te które nie powinny !
Ja rozumiem , ze nie patrz ja sie nie podoba , ale czasem nie idzie nie patrzec , a wyglada to naprawde nieładnie . Sumujac .... nie mozna tak mówic jak Ty Mia , bo to tak samo jak bys powiedziala {co z tego ze sie ktos nie UMYł } jak ci smierdzi to pzrechodz drugą stroną !
Ja tu nie widze róznicy w swym porównaniu/
człowiek ma zmysły , takie jak wech i wzrok , i nie nalezy i jednych i drugich draznic ,
wszak menel menelowi nie smierdzi <aniolek>
Ostatnio zmieniony 29 cze 2006, 10:47 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
megane
Maniak
Maniak
Postautor: megane » 29 cze 2006, 10:46

Haro pisze:Mi sie nie podoba bo jest otyla!

Chłopczyku, nie widziałeś nigdy chyba otyłości.

ZA TO CO TU BYLO MASZ WARNA - Maverick.
Popadłeś w kult własnego ciała, pewnie przez to że dawniej miałeś same kompleksy a teraz Ci się wydaje, że jak schudłeś to nie wiadomo jak bardzo fajny się zrobiłeś. A to niestety nie w tym rzecz.
Nic nie wiesz na temat ludzkich problemów i chorób, i bądź tak miły spuść trochę z tonu, i przyjmij do wiadomości, że nie masz racji zawsze. Jest cała masa schorzeń, które powoduję nadwagę pośrednio lub bezpośrednio. Z genami nie wygrasz, ale to tylko jeden z wielu mozliwych powodów. Są jeszcze alergie, astmy, choroby serca, osteoporozy, cukrzyce, problemy ze stawami, z kręgosłupem itp itd.

Oby Cię to nie spotkało. Ja dawniej uprawiałam zawodniczo sport, przez co nabawiłam się kilku dolegliwości, które uniemożliwiają mi większość form fizycznej aktywności. Bardzo mnie to męczyło, bo nagle przestałam się mieścić w spodnie 34. Dbam o siebie, ale pewnych procesów nie zatrzymam. Mogę się zamknąć w domu, powiesić od razu albo to olać i żyć dalej nosząc ciuchy 2 rozmiary większe :]

Zrozumiał o co biega?
Ostatnio zmieniony 30 cze 2006, 11:17 przez megane, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 29 cze 2006, 10:47

Jesli chodzi o Runeko to na zdjeciu w kozaczkach, nie wyglada tak grubo. Wiec ja nie wiem czemu akurat do tego zdjecia sie tak doczepili wszyscy.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 cze 2006, 10:49

megane pisze:Zrozumiał o co biega?

NIE ! TO TY ZROZUM !

jak sie ma braki w wygladzie , lub niedociagniecia , to sie zakłada długą np. luzną sukienkę i pstyryka sie zdjecie , wtedy nikt go nie skrytykuje !
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 29 cze 2006, 10:50

Porownanie jest glupie a nikt nikomu nie moze narzucac stylu ubierania sie no ludzie! A kwestia oceny na podstawie zdjecia tez pozostawia wiele do zyczenia. Mowie, mam kolezanke, podobnej budowy co runeko - do najszczuplejszych w kazdym razie nie nalezy. Ale nie rezygnuje z tego powodu z krotkich spodenek czy kozaczkow. Mozna ubrac sie tak, zeby przy takiej figurze, w takich ciuchach zatuszowac niedoskonalosci i podkreslic to co ladne. Mi, zeby stwierdzic czy runeko tak potrafi nie starczy zdjecie z daleka ale mysle ze tak jak napisales ma lustro w domu. Ale to czepianie sie,a styl ubierania sie przeciez tez kazdemu podoba sie inny.
Awatar użytkownika
jagunia
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: jagunia » 29 cze 2006, 10:51

No nie przesadzajcie <aniolek> Mi sie akurat w Runeko podoba to,że akceptuje siebie i nie wstydzi się pokazać w białych kozaczkach :D Nie mówie,że każdy od razu powinien się uważać za 8 cud świata. Mnie bardziej np.denerwuje jak ktoś sie nad sobą użala że za gruba,że coś komuś odstaje,a tu za płaska :|
Haro miałeś problemy - schudłeś - super,że Ci sie udało <browar>
Ale uwierz,że nie każdemu siłka pomoże - mam kuzynke co wygląda jak 3 Runeko i już chyba wszystkiego próbowano :/
I dodam,że akurat te fotki Runeko mnie pozytywnie zaskoczyły ;) Sami mówicie,że wieszaków nie tolerujecie a jak ktoś ma troche wiecej ciałka to afera <cisza>
Teraz to mi sie pozostaje zastanawiac czy przy moich 53 kg mam prawo pokazać nogi powyżej kolan bo może zostane wyzwana od paszkwila <hahaha>
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 29 cze 2006, 10:52

megane pisze:Chłopczyku, nie widziałeś nigdy chyba otyłości.

Zresztą jesteś tak płytki i beznadziejny, że nie rozumiesz podstawowych rzeczy. Popadłeś w kult własnego ciała, pewnie przez to że dawniej miałeś same kompleksy a teraz Ci się wydaje, że jak schudłeś to nie wiadomo jak bardzo fajny się zrobiłeś. A to niestety nie w tym rzecz.
Nic nie wiesz na temat ludzkich problemów i chorób, i bądź tak miły spuść trochę z tonu, i przyjmij do wiadomości, że nie masz racji zawsze. Jest cała masa schorzeń, które powoduję nadwagę pośrednio lub bezpośrednio. Z genami nie wygrasz, ale to tylko jeden z wielu mozliwych powodów. Są jeszcze alergie, astmy, choroby serca, osteoporozy, cukrzyce, problemy ze stawami, z kręgosłupem itp itd.

Oby Cię to nie spotkało. Ja dawniej uprawiałam zawodniczo sport, przez co nabawiłam się kilku dolegliwości, które uniemożliwiają mi większość form fizycznej aktywności. Bardzo mnie to męczyło, bo nagle przestałam się mieścić w spodnie 34. Dbam o siebie, ale pewnych procesów nie zatrzymam. Mogę się zamknąć w domu, powiesić od razu albo to olać i żyć dalej nosząc ciuchy 2 rozmiary większe

Zrozumiał o co biega?

Nienawidze Cie! <hahaha>
Plytki to jest Twoj poziom pojmowania rzezcy, ktore tutaj pisze. Przeczytaj z 10 razy post Miltonii, zrozumiesz o czym mowie! Jak to z genami nie wygrasz? O czym Ty do mnie rozmawiasz?! Moj ojciec jest grekiem i straszliwe tendencje do tycia odziedziczylem wlansie po nim. Ale potrafie o siebie na tyle zadbac, zeby nie wygladac jak Runeko. Kwestia silnej woli, nie tylko klepania bzdur na forum. Kolejnej sie bohater wlaczyl? Moze dla dobra forum napisze, ze Runeko jest sliczna, cudowna i w ogóle ahy i ohy? Nie zamkne buzi tylko dlatego, ze dla wielu osob na forum tak bedzie na reke. Bede komentowal jej zdjecia za kazdym razem kiedy je zobacze. I za kazdym razem jak zobacze ze wyglada tak samo, to tak samo to skomentuje. Mam byc jak ta tresowana malpka i przyklaskiwac razem z tlumem? Po moim trupie. I w ogóle do kogo Ty "chlopczyku" piszesz? <hahaha>
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 29 cze 2006, 10:52

Andrew, <browar>
megane pisze:Jest cała masa schorzeń, które powoduję nadwagę pośrednio lub bezpośrednio.

Dlatego ja bym sobie nie pstrykał milion trzysta zdjeć, wrzucając na ogólnopubliczne strony czekająć na aprobatę
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 29 cze 2006, 10:53

Andrew pisze:jak sie ma braki w wygladzie , lub niedociagniecia , to sie zakłada długą np. luzną sukienkę i pstyryka sie zdjecie , wtedy nikt go nie skrytykuje !! !

Jak napisala Yas widzisz dla niej runeko grubo nie wyglada i taki stroj ja nie szokuje! Ile osob tyle zdan na jeden temat - normalne. Ale nie piszcie jej w co sie moze ubierac a w co nie <pijak>
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 cze 2006, 10:54

Mia pisze:P.................
.
Ja pisalem ogółem , w zadnym wypadku nie personalnie np. wzgledem Runeko !!
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 29 cze 2006, 10:56

Buhehe :) <diabel>
Wszyscy jestescie przesliczni. Kwiaty we wlosy i nago hasac na laczke! <hahaha>
Grace

Postautor: Grace » 29 cze 2006, 10:57

Tylko, że ta kłotnia nie miałaby miejsca, gdyby nie zarozumiałość Runeko. Dla mnie również jest gruba i brzydka i mam prawo tak ją oceniać. Sama schudłam 12kg i wiem, że to możliwe, ale i tak nigdy oczu innych nie raził mój widok. Mnie jedynie raza wypowiedzi Runeko - mnostwo facetow sie za mna oglada, kocha mnie jestem boska <hahaha>
Haro jestem z Tobą.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 cze 2006, 10:58

Mia pisze:. Ale nie piszcie jej w co sie moze ubierac a w co nie <pijak>

Zeby nie było , nie pije tu teraz do Runeko , ale wybacz , to moze i dezodorantów przeciwpotowych nie uzywac ?
czy sie rozumiemy ? chyba widze nie
i wlasnie dlatego niktórym ludziom mozna powiedziec , ze - tego a tego ci nie wypada ubrać ! koniec kropka !
megane
Maniak
Maniak
Postautor: megane » 29 cze 2006, 10:58

Andrew pisze:jak sie ma braki w wygladzie , lub niedociagniecia , to sie zakłada długą np. luzną sukienkę i pstyryka sie zdjecie , wtedy nikt go nie skrytykuje !

Alez ty też zrozum. Nie pisałam nic na temat wyglądu na zdjęciach, to osobna kwestia. Chodzi mi tylko o teksty Haro o treści 'możesz schudnąć tylko musisz ruszyć dupę'. TYLKO O TO.

A tak to masz 100% racji. Ale to czy ktoś robi sobie zdjęcia to jego indywidualna sprawa, Ty tak uważasz, ja też, a Runeko niekocznie i uszanujmy. Nie musisz się nią zachwycać, ale na prawdę roztrząsać kogoś sadło lub jego brak przez 50 postów w temacie to zwykły brak taktu i chamstwo.
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 29 cze 2006, 10:59

Jawka pisze:pusty, płytki, brak mu jakiegokolwiek taktu i dobrobiny dystansu. I co, milo ci?

Heheh, nie rusza mnie to :) Pustota, brakiem taktu i dystansu nazywasz wlasne, odmienne zdanie? Nie rozsmieeszaj mnie.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”