Moje prywatne rozgrywki z Mią :)
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Ja to w ogóle zgłupiałam...o co censored chodzi???? Chyba nie macie sie o co kłócic...
I zagłosowałam na Mie bo nie lubie mydła(choć przeciez o to nie chodzi podobno, ale trudno tak zrobiłam) Poza tym to ja prawde mówiąc nie uzywam zelu tylko krem pod prosznic, ale jest bardziej zblizony do zelu niż do mydła.
I zagłosowałam na Mie bo nie lubie mydła(choć przeciez o to nie chodzi podobno, ale trudno tak zrobiłam) Poza tym to ja prawde mówiąc nie uzywam zelu tylko krem pod prosznic, ale jest bardziej zblizony do zelu niż do mydła.
-
złotooka kotka
- Weteran

Ja tez uzywam prawie wylacznie roznego rodzaju zelow. Ale w tym wypadku przyznaje racje Charliemu. Chociaz bardzo Mie lubie, szanuje i uznaje za autorytet w wielu kwestiach, to w tamtym temacie sie wykazala brzydka nietolerancja. Co nie zmienia mojego stosunku do niej. Ot, kazdy ma gorsze dni 
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
- Sir Charles
- Weteran

Zaglosowalem na Charliego bo sam jak sie myje zelem to splukuje to z siebie z pol godziny jak nie dluzej. Bo caly czas sliskie jest i nie wiem czy juz splukalem czy jeszcze nie. A po mydle wiadomo kiedy sie splukalo.
Jesli mam duzo czasu i checi to wole zel bo latwiejszy w uzyciu. Jak mi sie nei chce i/lub nie mam czasu to mydlo.
Jesli mam duzo czasu i checi to wole zel bo latwiejszy w uzyciu. Jak mi sie nei chce i/lub nie mam czasu to mydlo.
Jej... jak wskazuje ankieta nie chodzi o to, co jest wygodniejsze: mydło czy żel.
Chodzi o to, że każdy ma prawo uznawać za wygodniejsze co mu się podoba - o tym próbował przekonać Mię Charlie i dla niego jest to mydło, a Mia twierdziła, że mydło właśnie nie może być dla niego wygodniejsze, "bo po prostu nie"
Każdy ma swoje zdanie i swój gust.
Chodzi o to, że każdy ma prawo uznawać za wygodniejsze co mu się podoba - o tym próbował przekonać Mię Charlie i dla niego jest to mydło, a Mia twierdziła, że mydło właśnie nie może być dla niego wygodniejsze, "bo po prostu nie"
Każdy ma swoje zdanie i swój gust.
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
- Sir Charles
- Weteran

ptaszek pisze:Chodzi o to, że każdy ma prawo uznawać za wygodniejsze co mu się podoba - o tym próbował przekonać Mię Charlie i dla niego jest to mydło, a Mia twierdziła, że mydło właśnie nie może być dla niego wygodniejsze, "bo po prostu nie"
Ło jezu.
I na takiej samej zasadzie, każdy (w tym Mia) MA PRAWO uważać, że ten drugi uważając, że coś jest dla niego wygodniejsze myli się, bo po prostu nie może być dla niego wygodniejsze coś co nie jest wcale obiektywnie wygodniejsze....
Dlatego, najprościej i narnolmajniej jest odnieść się do meritum i stwierdzić, że wygodniejszy w obsłudzie (nie mówię, że zdrowszy) jest żEL !

-
złotooka kotka
- Weteran

jabłoń, Ty nadal nie umiesz przeczytac ze zrozumieniem. =='
Tu nie chodzilo kto ma racje, a o to, ze kazdy ma prawo robic co chce, niezaleznie czy jest to latwiejsze, wlasciwsze, wygodniejsze.
O to, ze jak ktos ma ochote zeby uzywac niewygodniejszego, bo z jakis powodow akurat bardziej mu odpowiada, to jego swiete prawo.
A Ty wyskoczylas jak Filip z konopii z "meritum"
Jak to mowil moj facet od matmy ze szkoly sredniej: "Jezeli na pytanie jaka dzis pogoda ktos odpowie - piatek, to nie jest to dobra odpowiedz, mimo ze dzis faktycznie jest piatek."
Tu nie chodzilo kto ma racje, a o to, ze kazdy ma prawo robic co chce, niezaleznie czy jest to latwiejsze, wlasciwsze, wygodniejsze.
O to, ze jak ktos ma ochote zeby uzywac niewygodniejszego, bo z jakis powodow akurat bardziej mu odpowiada, to jego swiete prawo.
A Ty wyskoczylas jak Filip z konopii z "meritum"
Jak to mowil moj facet od matmy ze szkoly sredniej: "Jezeli na pytanie jaka dzis pogoda ktos odpowie - piatek, to nie jest to dobra odpowiedz, mimo ze dzis faktycznie jest piatek."
jasne ! usmialem sie
tu nie było co kto woli , tylko co wygodniejsze , a w opisanym przezemnie wypadku , zel , mydło w płynie - wygodniejszy , ale musi byc w zamocowanym dozowniku , inaczej kicha
Gdyby było odwrotmie , w wszelkiej masci toaletach publiczych były by mydła w kostkach , jak jest ... wiemy
a Mav spłukac go nie mozesz bo zapewne jest z balsamem , i nie masz go spłukac całkowicie
mysle ze nastąpiło tu nieporozumienie
tu nie było co kto woli , tylko co wygodniejsze , a w opisanym przezemnie wypadku , zel , mydło w płynie - wygodniejszy , ale musi byc w zamocowanym dozowniku , inaczej kicha
Gdyby było odwrotmie , w wszelkiej masci toaletach publiczych były by mydła w kostkach , jak jest ... wiemy
a Mav spłukac go nie mozesz bo zapewne jest z balsamem , i nie masz go spłukac całkowicie
mysle ze nastąpiło tu nieporozumienie
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
-
złotooka kotka
- Weteran

A mnie w ogóle śmieszy to wszystko co piszecie
Jakieś problemy co wygodniejsze. Posiadam i mydło i żel i używam to na co mam ochote. Nie potrzebuje wcale żadnych dozowników,a mydło mi sie nie wyslizguje
No ludzie nie róbcie z siebie jakiś ofiar
Co do skuteczności oba środki są skuteczne,z jedynym wskazaniem może na żel dzięki któremu skóra jest miękka i delikatna
Ogólnie nie ma dla mnie różnicy.A zagłosowałam już wczesniej na Charliego,bo nikt mi nie bedzie mówił czego mam używać
Jakieś problemy co wygodniejsze. Posiadam i mydło i żel i używam to na co mam ochote. Nie potrzebuje wcale żadnych dozowników,a mydło mi sie nie wyslizguje
Ogólnie nie ma dla mnie różnicy.A zagłosowałam już wczesniej na Charliego,bo nikt mi nie bedzie mówił czego mam używać

-
złotooka kotka
- Weteran

Andrew pisze:tak czytalem i pisalem w nim . coś pominołem
Tak pominales. Zrozumienie

- Wstreciucha
- Weteran

złotooka kotka
- Weteran

O to zeby kazdy mogl sobie wybrac czym mu wygodniej. Bo pani X lubi zel, pan Y mydlo, a pan Z popiol.
Wzgledy wyboru niewazne.
Jak komus cos po prostu odpowiada, uwaza, ze jego skora dobrze na tym wychodzi, to niech sie tym myje nawet jesli jest to wyciag z ananasa
Po prostu o to, ze kazdy lubi co innego i ma do tego prawo.
Wzgledy wyboru niewazne.
Jak komus cos po prostu odpowiada, uwaza, ze jego skora dobrze na tym wychodzi, to niech sie tym myje nawet jesli jest to wyciag z ananasa
Po prostu o to, ze kazdy lubi co innego i ma do tego prawo.
- Sir Charles
- Weteran

Sadi <browar>
[ Dodano: 2006-07-02, 00:11 ]
Ja aprobaty nie potrzebuję niczyjej.
Ja chciałem się po prostu niezobowiązująco dowiedzieć z czyją mózgownicą było coś nie tak. 

Sadi <browar>
[ Dodano: 2006-07-02, 00:11 ]
Wstreciucha pisze:przeczytalam temat
Charlie czy naprawde potrzebujesz naszej aprobaty ?
Ja aprobaty nie potrzebuję niczyjej.
Ja chciałem się po prostu niezobowiązująco dowiedzieć z czyją mózgownicą było coś nie tak. I dlatego właśnie jak sikam w toaletach publicznych jestem zmuszony jedynie opłukiwać ręce, żeby się w tej mazi nie babraćAndrew pisze: w wszelkiej masci toaletach publiczych były by mydła w kostkach , jak jest ... wiemy
soul of a woman was created below
- Sir Charles
- Weteran

- Maniak

(mydła do twarzy też używam-pierwsze słysze żeby mydło było tylko i wyłącznie do rąk
No ale jak tam kto chce)
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Wróć do „Wszystkie inne tematy”