mam nadzieje, ze w dobrym dziale to napisalam....
Moderator: modTeam

jak wiesz ze on nie bedzie miał ochoty to rob tak zebyś tej wolnej chwili nie miała. Ja miałam odwrotną sytuację z moim ex wiec bardziej rozumiem Twojego faceta:/ no ale zajmij sie czyms tak zeby nie było czasu na myślenieSymfonia pisze:gdy mam "wolną" chwile w głowie to odrazu zaczynam myśleć o sexie
Symfonia pisze:...Nie ma dnia, w którym nie chciałoby mi się kochać - już nie mówie o myślach, gdzie temat sexu, lub jakies skojarzenia pojawiaja sie średnio kilka razy na 10 min.... Drażni mnie to i chciałabym to zmienic - oczywiście potrafie się skupić na innych rzeczach, bo sa sprawy ważne i ważniejsze, ale gdy mam "wolną" chwile w głowie to odrazu zaczynam myśleć o sexie ...
albo wymień obsługę zenon pisze:albo wymień obsługę
zenon pisze:Są też tacy, którzy idą w wędkarstwo.
Symfonia pisze:Biore tabletki od ponad roku - na ulotce napisane jest, ze zmniejszaja libido ale u mnie nie ma żadnych zmian.

ZielonaHerbatka pisze:Proponuję zająć się na powaznie jakimś sportem. Bedziesz wracała do domu tak zmeczona że nawet nie zdażysz mieć kosmatych myśli bo od razu zaśniesz:Dja to jednak genialna jestem

Andrew pisze:Nie wytrwasz , dlatego parterzy takich ludzi , niech sie nie łudzą iz taki ktoś bedzie wiernynie ma szans ! trzeba sie do tego przyzwyczaic

ZielonaHerbatka pisze:Proponuję zająć się na powaznie jakimś sportem. Bedziesz wracała do domu tak zmeczona że nawet nie zdażysz mieć kosmatych myśli bo od razu zaśniesz:Dja to jednak genialna jestem
zaraz po wysilku moze sie tak nie chce ale w perspektywie dlugofalowej to zwieksza ochote na wszystko.TFA pisze:ZielonaHerbatka pisze:Proponuję zająć się na powaznie jakimś sportem. Bedziesz wracała do domu tak zmeczona że nawet nie zdażysz mieć kosmatych myśli bo od razu zaśniesz:Dja to jednak genialna jestem
Sport jesli juz to podnosi libido i to na maxazaraz po wysilku moze sie tak nie chce ale w perspektywie dlugofalowej to zwieksza ochote na wszystko.
to niełatwo jest odejść

iąż wierzę biednymi zmysłami
szilkret pisze:Niestety ja także jestem osobą z dużym temperamentem i rozumiem problem. Sport nie jest rzeczywiście rozwiązaniem. Kondycja z czasem sie poprawia i dobpiero wtedy możliwy jest maraton... mniam.
A tak powaznie to trzeba by przyjrzeć sie twojemu wspołżyciu z partnerem. Ze swojego doświadczenia wiem że nie liczy sie ilośc ale jakość.
Porzadny seks (w pełnym tego słowa znaczeniu) sprawia że dwa razy i komar. Na jakis czas spokoj. Seksuologiem nie jestem ale nie ma sie czym martwić. Po prostu porozmawiaj z patnerem i zastanówcie sie nad polepszeniem seksu. Nie pisze o dewiacjach i takich tam. Mówie o jakiś małych zmianach i przemeblowaniach w dotychczasowym pożyciu.
Wydawać się może że jest wszystko oki ale często gdzieś tam głęboko tkwi taka mała zadra której nie widać a męczy.

A tak na poważnie to na tym forum chyba są jakieś pary pasujace do siebie temperamentami co nie?

zenon pisze:Którą konkretnie dupę masz na myśli?
Wstreciucha pisze:tylko lekarz
powinien ustalic przyczyne Twojej nadpobudliwosci i przepisac Ci odpowiednie leki

nie miej pretensji do forumowiczów, którzy chcą pomóc..... po co dziewczyna ma isc do lekarza,, skoro pisze, że może normalnie żyć, funkcjonować, uczyć się itd. 
IcemaN pisze:po co dziewczyna ma isc do lekarza,, skoro pisze, że może normalnie żyć,
Symfonia pisze:Chce zmniejszyć u siebie libido,
Symfonia pisze:zaczyna to być u mnie problemem
Symfonia pisze:Drażni mnie to i chciałabym to zmienic
Symfonia pisze:Chcę po prostu zmiejszyć u Siebie temperament......tylko nie wiem jak?
Symfonia pisze:po prostu chce miec mniejszy temperament, poniewaz przeszkadza mi
ech szkoda sobie jezyk strzepic
dokladnie...IcemaN pisze:lecz podkręcać temperament partnera

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 579 gości