pani_minister pisze:Pfff... jestem alabastrowa, aż mi błekitną krew płynacą w żyłach widać
Nie czepiaj się jak wagon wagonu
Szczególnie, że przed nawias była wyciągnięta cecha świętości

Moderator: modTeam

Sir Charles pisze:Poza tym to właśnie święte chyba najczęściej przehandlowują za przeproszeniem swoją c**ę będąc w związku.

mrt pisze:Pewnie nie. Się wątek zgubił
Możesz Mona trochę jaśniej?
Sir Charles pisze:Nie jesteśmy chyba takimi diabłami, żeby kogoś nie lubić tylko z powodu świętości
Sir Charles pisze:Poza tym to właśnie święte chyba najczęściej przehandlowują za przeproszeniem swoją c**ę będąc w związku. To ja dziękuję
mrt pisze:Czy sama bym to zrobiła? No i tu mamy problem, bo:
1. Sama z siebie poszłabym na to bez dłuższego zastanawiania się.
2. On by nie poszedł na to, żebym się przespała z kimkolwiek, i od razu mogłabym pakować manatki (chyba że wysokość kwoty zmienia postać jego poglądów, ale jeszcze nie było mi dane sprawdzić).
3. Nie byłabym w stanie wytłumaczyć się z takiej ilości pieniędzy. Przecież nie powiedziałabym, że znalazłam na ulicy, chociaż z drugiej strony tak samo trudno w to uwierzyć jak w to, że jakiś kretyn zapłacił mi za jedną noc milion dolarów.
Koniec końców... ZROBIŁABYM TO. Ok, niech będzie, że jestem rura. Ale liczyłabym na to, że nawet idiota by zrozumiał, że za milion dolarów można nawet przeparadować nago przez środek knajpy w Westinie, co wydaje mi się gorszym wyzwaniem aniżeli rozłożenie nóg i myślenie o niebieskich migdałach.

mrt pisze:ZROBIŁABYM TO

co mnie nie zabije to mnie wzmocniOlivia pisze:Tak sądzisz? To się kiedyś na tym przejedziesz
Olivia pisze:A zresztą i tak tyle nie masz, to co się rzucasz?
ale zbieram. Grosik do grosikaA zresztą i tak tyle nie masz, to co się rzucasz?
Blazej30 pisze:Każda ma swoją cenę

lollirot pisze:naiwni :-)
"

Olivia pisze:Na szczęście ja pochodzę z innego wychowania.
Olivia pisze:można to porównać do wystawienia kobiety na wystawie sklepu z nierządem: cena za rozłożenie nóg 1 mln $. A ciało nasze jest bezcenne.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 493 gości