Moje prywatne rozgrywki z Mią :)
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Czasem skora na penisie jak i żołądź nie jest najwrazliwszy? Jezeli tak to od urologa po zabiegu skrocenia wedzidelka mialem polecenie myc te okolice TYLKO szarym mydlem. Mycie mydlem typu Arco czy zelami moglo przyspozyc mi komplikacji i zlego gojenia.
"Polityczny Żołnierz może szanować swego wroga - lecz zdrajcą i dezerterem będzie tylko pogardzał."
- Sir Charles
- Weteran

Mia - no cóż, czasami wystarczyłoby mieć za grosz przyzwoitości
Runeko, Madzia - z tego co napisały wnioskuję, że nie zrozumiały istoty sporu
Jabłoń - ten przypadek, to w ogóle poza konkurencją jest
No i jeszcze 2 osoby, które - mam nadzieję - zrozumiały o co chodzi i zagłosowały w pełni świadomie.
Dziekuję tak czy tak wszystkim, wyniki sugerują, że mogę spać spokojnie nie obawiając się o stan swojego zdrowia psychicznego
A Mia? Podejrzewam, że wydedukuje dokładnie to samo o sobie 
No i jeszcze 2 osoby, które - mam nadzieję - zrozumiały o co chodzi i zagłosowały w pełni świadomie.
Dziekuję tak czy tak wszystkim, wyniki sugerują, że mogę spać spokojnie nie obawiając się o stan swojego zdrowia psychicznego

soul of a woman was created below
- unlucky_sink
- Maniak

ja chyba bo chcialam zaglosowac na ciebie ale mi sie wcisnelo zle i potem jak chcialam anulowac i sie cofnac to nie jestem pewna jak sie zapisalo
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
- unlucky_sink
- Maniak

Zrobilam to tylko z poczucia damskiej solidarnosci. I od kiedy to ankiety nie sa anonimowe,eeee?
Sir Charles pisze:Runeko, Madzia - z tego co napisały wnioskuję, że nie zrozumiały istoty sporu
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Sir Charles pisze:Kto zagłosował na Mię?
To o to chodzi z ta anonimowoscia. Nie doczytalas u gory.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
- ksiezycowka
- Weteran

Sir Charles pisze:Runeko, Madzia - z tego co napisały wnioskuję, że nie zrozumiały istoty sporu
to chyba ja tez. to smieszne zakladac ankiete "kto ma racje" jeden myje sie mydlem , drugi zelem i juz!po co w ogóle byl ten caly spor
jedno na drugie naciska co jest lepsze do mycia. Ja myje sie zelem, jesli ktos woli myc sie szarem mydlem niech sie myje!
Po co zakladac ankiete zeby udowodnic 2giej stronie, ze ma sie racje , nawet jesli tak jest
gdyby nawet moznabylo jeszcze glosowac, nie glosowalabym
- Sir Charles
- Weteran

Misia86 pisze: jedno na drugie naciska co jest lepsze do mycia.
Bozia poskąpiła umiejętności czytania ze zrozumieniem...?
Misia86 pisze: jesli ktos woli myc sie szarem mydlem niech sie myje!
I to podwójnie...
Słusznie, ankieta była przeznaczona dla umiejących czytaćMisia86 pisze:gdyby nawet moznabylo jeszcze glosowac, nie glosowalabym
- Sir Charles
- Weteran

Misia86 pisze:wyrazilam swoje prywatne zdanie co do ankiety, kazdy ma do tego prawo.
Oczywiście. Ja mam prawo np napisać, że nie przeczytałem "Lalki", bo nie lubię science-fiction
A tak na serio - tam gdzie zaczynają się fakty, tam kończy się prawo do prywatnego zdania. Możesz mieć prywatne zdanie, że niebo jest pomarańczowe. Tylko co z tego?
- w tym momencie Prus przewrocil sie w grobie :pSir Charles pisze:Ja mam prawo np napisać, że nie przeczytałem "Lalki", bo nie lubię science-fiction
Dobra juz sie nieodzywam , nieczytalam wnikliwie tematu ( przyznaje sie do bleduA tak na serio - tam gdzie zaczynają się fakty, tam kończy się prawo do prywatnego zdania. Możesz mieć prywatne zdanie, że niebo jest pomarańczowe. Tylko co z tego?
Ale gdyby sie tak uprzec niebo moze byc pomaranczowe przynajmniej w obrebie slonca, gdy zachodzi podczas pieknej pogody

Wróć do „Wszystkie inne tematy”