Problem bezpośrednio dotyczy mnie....

Moderator: modTeam

Qra pisze:Wiesz chyba ze Ci koledzy to maja jakies podejzane zamiary.. W sumie 5 kolesiow i 2 laski.. Moze im odwalic, jak to faceci.. Poczuja sie jak w filmie czy co..
Wez gaz na wypadek

moon pisze:To mu to wytłumacz. Sadze,z e zrozumie przeciez.

Qra pisze:A taki drobny dodatek.. Czemu nie wezmiesz go ze soba
Nie jest towarzyski czy co
Wstreciucha pisze:Mnie by taki pomysl do glowy nie przyszedl, a decydowac o tym czy go puscic na taki wypad bym nie musiala - bo on tez czegos takiego nie zapropnuje .

paula19 pisze:No i własnie o to chodzi czy ja nie nadwyręże jego zaufania?? Wiem ze są różni ludzie i różne osobowości ale chce poznać wsze zdanie.
Wstreciucha pisze:masz szczegolna sytuacje, bo Twoj mezczyzna nie moze byc z Toba z oczywistych przyczyn, ale odpowiedz sobie na swoje pytanie odwracajac role
Qra pisze:Geezz.. Spytaj go i juz...
Do tego chyba nie trzeba Ci narady z ludzmi ktorzy nie znaja Twojego faceta..
Ja bym puscil o ile to dobrzy kumple.. Ale z doswiadczenia wiem, ze juz 2 dobrych kumpli
zamierzalo sie w podly sposob na moja Kochana..
Wiec miej sie na bacznosci, bo jemu w tym wojsku to musi testosteron skakac

Wstreciucha pisze:paula19 napisał/a:
Nie znam jego koleżanek, on sam raczej ich za wiele nie ma.
nie bierz doslownie odwrotnosci rol po prostu postaw sie w jego sytuacji, gdybys to Ty byla "unieruchomiona" a on oswiadcza ze jedzie z 5 kolezankami w gory
paula19 pisze:Czy puścili byście swoja dziewczynę na trzy dni w góry z piecioma jej kolegami i jedną koleżanką?

paula19 pisze:Zakładając, że znacie się rok i badzo jej ufacie
.paula19 pisze:Kolegów tez zdązyliście poznać i prócz długich włosów, kultu szatana i pociągu do alkoholu nic by wam w nich nie przeszkadzało.
, gyby na przyklad pisala mi 2,3 (dluzsze) sms'y wieczorem to czulbym sie spokojny bo to znak, ze nawet bawiac sie ze znajomymi mysli o mnie
.
paula19 pisze:Kolegów tez zdązyliście poznać i prócz długich włosów, kultu szatana...
)

Ma swój rozum i zna konsekwencje, gdyby jakieś numery mi na boku chciała kręcić.Olivia pisze:A czemu paulo, Ty nie możesz jechać?

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 690 gości