tarantula pisze:A to juz mi slinka cieknie
Na razie, to Tarantulka się odwadnialollirot pisze:i będziesz się odwadniał specjalnie dla tarantuli?

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Sir Charles pisze:To mierzcie sobie zdrowotnie - wg BMI.

Sir Charles pisze:A ile masz wzrostu?

Sir Charles pisze:Ja mam 180 i mam wszystko tak samo (udo 58 cm) i do tego jestem facetem. Ważę 73-74 i przy 2 kg więcej wyglądam już dużo gorzej.
<browar>
Onoś. Niemozliwe to po prostu. Jestes plus minus wzrostu mojego [no on ma 190 cm, ale dla mnie wszyscy wieksi niz 175 to wielkoludy ;P ], podobnej postury w miare bo ani kurczakowaci nie jestescie ani sadelka jakos nie macie a on wazny sporo wiecejAndrew pisze:coś masz popsuta wagę
Wazysz jeszcze wiecej? <boje_sie>runeko pisze:.jakbym ja miala wazyc 64 kg

Andrew pisze:ile wazysz ? wszak Cie widzialem , ja Charlie waze 72 -73 kg a mam 171 cm
coś masz popsuta wagę
albo kosci z steropianu
moon pisze:Onoś. Niemozliwe to po prostu. Jestes plus minus wzrostu mojego [no on ma 190 cm, ale dla mnie wszyscy wieksi niz 175 to wielkoludy ],
runeko pisze:Ze mnie 64 kg pozostawilyby tarantule. Tak powiem.
Sir Charles pisze:Tarantula waży 50, może 52. Nie daję jej więcej
Sir Charles pisze:Ja mam 180 i mam wszystko tak samo (udo 58 cm) i do tego jestem facetem. Ważę 73-74 i przy 2 kg więcej wyglądam już dużo gorzej.
jakis balast coby zrobic sobie negatywna plywalnosc 

Moja wersja "anoś".Sir Charles pisze:Po pierwsze co to onoś?
Tak. Ja tylko musze w góre patrzeć i tyle. Wierz pod uwage ze ja patrze z dolu z moich 161 cm.Sir Charles pisze:Po drugie to do mnie? Dla Ciebie 10 cm różnicy to plus minus ten sam wzrost?
Jak z moim chce sie twarza zrównac to musze na łózko wchodzic Wiem. J anapisalam tylko o swoim wrazeniu po zdjeciach.runeko pisze:Juz bylo na poprzedniej stronie: 175, w porywach do 176
runeko pisze:Ale chyba musze rzucic tabletki bo cos nie gra mimo diety i cwiczen

runeko pisze:Owszem mam nadwage ale otyla nie jestem bo otylosc to juz spora roznica miedzy dobrym BMI a wysokim a ja mam roznice drobna i wyskoczylo mi, ze owszem nadwage mam co moze prowadzic do takich a nie innych rzeczy. No i oczywiscie dobra dieta i cwiczenia. Ale chyba musze rzucic tabletki bo cos nie gra mimo diety i cwiczen
Bender pisze:ja mam przy 180 87kg - zle nie wygladam
moon pisze:Tylko wiecej żrą to i dupa rośnie.

Toż napisalam w jaki sposb id tabsow rosnieTedBundy pisze:od tabsów rośnie również
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

moon pisze:Tylko wiecej żrą to i dupa rośnie
Sir Charles pisze:A poza tym po tym poście powyżej w ogóle się już nie czepiam.
moon pisze:Toż napisalam w jaki sposb id tabsow rosnie
tanebo pisze:Polecam zmiane ginekologa.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 439 gości