Chwilowe.runeko pisze:Jest zatrzymywanie wody w organizmie i skoki hormonalne
Jakich mozna sie od wieeelu rzeczy nabawic.runeko pisze:zmiany w metabolizmie
Owszem. Dlatego nie napisal nigdzie, ze zawsze tak.runeko pisze:Zalezy u kogo.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

tanebo pisze:No nie wiem, myśle że troche zbyt wysoka samoocena sie kłania
Zbastuj bo nie znasz sie na tamacie.moon pisze:Chwilowe.
lollirot pisze:część kobiet zażywających tabletki. to żadna reguła :-)

moon pisze:Trza bylo sie leczyc, ale pewnie to wlasnie robilas

W najprostszym rozumieniu - subiektywna. Wiec dla iego mozes byc otyła i nic tłumaczyc mu nie trzeba.runeko pisze:jaka jest roznica pomiedzy otyloscia a nadwaga
] 

Miltonia pisze:Czy nie mozecie po prostu powiedziec: tak, mam nadwage, bo nie chce mi sie cwiczyc, lubie jesc, rodzice mnie pasli i mam teraz wieksza sklonnosc.
(...)
nie kazdemu szczuple sie podobaja

A czy ja pisze ze jestem małym sportowcem i zyje na salatkach?Miltonia pisze:tak, mam nadwage, bo nie chce mi sie cwiczyc, lubie jesc, rodzice mnie pasli i mam teraz wieksza sklonnosc.
Zdaje sie, ze ,mnie i mojego mialas okazje poznac. Wiec jak nie?Miltonia pisze:nie kazdemu szczuple sie podobaja (podobno, bo w naturze takiego okazu nie spotkalam)
Przez geny. Pasły mnie sterydy jak bylam mala. Tzn powodowaly wzmożony głód. To samo zaczynalam zauwazac przy Harmonecie. Odstawilam i na nowych tabletkach tego nei mam. Nie mozes zpowiedziec Miltonio ze takie przypadki nie istanieja, ze tyja po tabletkach. Choc moze i faktycznie jest sporo takich co sie nimi zaslaniaja np. Nie wiem.Miltonia pisze:rodzice mnie pasli i mam teraz wieksza sklonnosc.
A co ma związek i miłość do podobania się? Może miało - na początku. A potem to już leci. Szkoda, że często do czasumoon pisze:Zdaje sie, ze ,mnie i mojego mialas okazje poznac. Wiec jak nie?

No wlasnie o to chodzi. Że moj np w wymiarach malych ani bardzo duzych sie nie lubuje. A zwiazek i uczucie nie ma nic do tego, ze mu sie takie nie podobaja.mrt pisze:A co ma związek i miłość do podobania się?
A czego nie mozna. To jest jakis punkt odniesienia.mrt pisze:Wiecie co? To BMI to se można w tyłek wsadzić.
mrt pisze:Wiecie co? To BMI to se można w tyłek wsadzić. Bo to dla jakichs po sześćdziesiątce albo dla Amerykanów może dobre,
moon pisze:To jest jakis punkt odniesienia.
runeko pisze:Ze mnie 64 kg pozostawilyby tarantule. Tak powiem.
Sir Charles pisze:Tarantula waży 50, może 52. Nie daję jej więcej
Bender pisze:a jesli ma puste kosci jak ptaki ?
pajeczaki chyba nie maja kosci w ogóle
sie chce
)tanebo pisze:święta prawda, dobre teskty dla pasztetów na pocieszenie

eng pisze:łatwiej powiedzieć, że tak ma być zamiast coś ze sobą zrobić
Miltonia pisze:Oczywiscie trzeba miec uregulowana gospodarke hormonalna, a jesli nie jest, to trzeba najpierw to wyleczyc.
Runeko, zmien lekarzy ktorzy Ci mowia, ze powinnas wazyc do 75 kg.
Miltonia pisze:Dziewczyny, nie gloscie takich teorii, ze od tabletek sie tyje!!! Moze byc tak, jak sa zle dobrane, ze bedzie zatrzymywane wiecej wody w organizmie. Ale to wiecej to np 2 kg. Piersi wtedy ladnie rosna glowine
Andrew pisze:tyle ze mało kto nazwie cie pasztetem
eng pisze:nawet taki 100kg hipopotam
eng pisze:No skoro nie czuje potrzeby to rzeczywiście jego sprawa.

eng pisze:I tak nic z tego nie wyjdzie, kilka razy już tu próbowano ... to tylko bicie piany w temacie grubasów, nadwagi, braku talii itd.
Skutek i tak zerowy - łatwiej powiedzieć, że tak ma być zamiast coś ze sobą zrobić
Wstreciucha pisze:a mnie ani tluste ani chude nie podobaja ;P o tlusciochach juz bylo , ale nie wiem czemu sie wiekszosci tych czepialskich wydaje, ze chude jest piekne. Co jest fajnego w klacie jak "szczur czlo" ? i wystajace biodra jak amortyzator przed zderzeniem ze sciana , w razie kraksy przebije sie przez nia i moze stanowic poroze z drugiej strony . Plackowate cycki albo marne A z tendencja to plaskosci , a na udach ten sam przywiedly cellulitis co u tlusciochow. Albo chuderlawa "corka mlynarza" straszaca w bikini z cycem do pasa prawie jak wybryk natury . Malo ktora kobieta Waszym okiem oceniona zdalaby egzamin z cielesnej estetyki , wiec moze porzuccie temat , bo to faktycznie bicie piany .
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 518 gości