Mam pytanie....kupiłam sobie niedawno 3 wspaniałe bluzeczki obsypane brokatem....i to ciulstwo strasznie odpada....mam całe ciało z tego całe rece, szyje, nawet nogi, odpada na ziemie i potem przykleja sie do stóp...i nie jest to miłe bo to nawet bo kapieli nie chce zejśc bo sie przykleja do ciała...bardzo ładnie sie swieci(a ja taka sroka jestem) chce w nich chodzić ale po prostu po kilku minitach w takiej bluzce wygalam jakbym jakąś czarną wysypkle miała....przemek sie złości bo ostatnio mu całe siedzienie w samochodzie obsypałam tym brokatem....
Co zrobnić zeby to tak nie odpadało....prałam to, płukało sie w wodzie odpadła chyba tona tego brokatu a on dalej sie sypie...
Bluzki z brokatem
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Kermit pisze: taka z takimi swiecacymi rzeczami przywiazanymi na nitce do bluzeczki
Juz kiedys Charliemu tlumaczylismy. To sa CEKINY
A ja mam musi jakiejs dobrej jakosci te moje z brokatem piore co dwa tygodnie (albo co miesiac bo mam ich pare a nie chodze w nich czesto, oczywista) a piore w detergencie, pozniej w bleachu do kolorow i plynie do plukania i susze w suszarce na najcieplejszym. Spada, przykleja sie i wkur*** tylko na ciele, podczas noszenia. Podczas prania nie odpada i nie czepia sie innych ubran.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
runeko, wiedzialem ze cos kolo CEKINY, CEKLINY
moja uwielbia takie bluzeczki a skoro dokladnej nazwy nei wiedziałem nei chcialem z siebie jeszce wiekszego idioty robic
w kazdym badz razie dzieki za info 

So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”