...kiedy nie ma już odwrotu?!
Moderator: modTeam
...kiedy nie ma już odwrotu?!
Pytanie z serii głupawych, ale ostatnio mnie intryguje...
My dziewczyny możemy w zasadzie "zacząć" i "skończyć" w dowolnej chwili. Mamy ochotę się poprzytulać, to się przytulamy a kiedy dość to możemy odwrócić się pupą i zwyczajnie zasnąć. Facet ma gorzej... kiedy się porządnie nakręci to nie ma odwrotu. Biedaczysko męczy się, wierci, zasnąć nie może. I teraz pytanie... co faceci tak naprawdę wtedy czują? Od strony fizycznej. Boli Was, jesteście zbyt rozkojarzeni aby się skupić na czymś innym czy zwyczajnie macie niepohamowaną ochotę na seks?! Nie zawsze figle-migle w łóżku kończą się zbliżeniem przecież.
Pamietam jak w podstawówce jeszcze na wychowaniu seksualnym Pani wykładała nam, że to dla chłopców bardzo niezdrowe kiedy się podniecą a ich "energia" nie znajdzie ujścia. Prawda czy fałsz?
My dziewczyny możemy w zasadzie "zacząć" i "skończyć" w dowolnej chwili. Mamy ochotę się poprzytulać, to się przytulamy a kiedy dość to możemy odwrócić się pupą i zwyczajnie zasnąć. Facet ma gorzej... kiedy się porządnie nakręci to nie ma odwrotu. Biedaczysko męczy się, wierci, zasnąć nie może. I teraz pytanie... co faceci tak naprawdę wtedy czują? Od strony fizycznej. Boli Was, jesteście zbyt rozkojarzeni aby się skupić na czymś innym czy zwyczajnie macie niepohamowaną ochotę na seks?! Nie zawsze figle-migle w łóżku kończą się zbliżeniem przecież.
Pamietam jak w podstawówce jeszcze na wychowaniu seksualnym Pani wykładała nam, że to dla chłopców bardzo niezdrowe kiedy się podniecą a ich "energia" nie znajdzie ujścia. Prawda czy fałsz?
amazonka pisze:Pamietam jak w podstawówce jeszcze na wychowaniu seksualnym Pani wykładała nam, że to dla chłopców bardzo niezdrowe kiedy się podniecą a ich "energia" nie znajdzie ujścia. Prawda czy fałsz?
Prawda- niezdrowe jest dla prostaty (to ten organ, który produkuje główną część ejakulatu -ten płyn w którym pływają plemniki i płyn przedejakulacyjny), może być też bolesne i to bardzo.
Czy jest bardzo niezdrowe? Nie sądzę- ale negatywny wpływ ma.
A kiedy nie ma odwrotu... hmm... jak on się ostro napali... to może być po jednym dłuższym pocałunku albo po godzinnych pieszczotach- reguły nie ma
Wraz z końcem ostrzeżenia, niski poziom moderacji uprawiany przez użytkownika Maverick będzie napiętnowany w delikatniejszej już formie.
to w takim razie ja jestem facetem...
nie czuje się moze dotknięta ani nic z tych rzeczy ale na pewno, jak się nakrece to już nie ma odwroty i za wszelką cene dorzę do tego czego pragnę...
czy jest niezdrowe? moim zdnaime na pewno nie, bo keidy się taknapala to już sam sex kiedy wreszie można skończyć jest fantastyczny!
a jak by to było niezdrowe to mój chłopka leżał by w szpitalu przez te niewykorzystane erekcje... ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
nie czuje się moze dotknięta ani nic z tych rzeczy ale na pewno, jak się nakrece to już nie ma odwroty i za wszelką cene dorzę do tego czego pragnę...
czy jest niezdrowe? moim zdnaime na pewno nie, bo keidy się taknapala to już sam sex kiedy wreszie można skończyć jest fantastyczny!
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Re: ...kiedy nie ma już odwrotu?!
amazonka pisze:Pytanie z serii głupawych, ale ostatnio mnie intryguje...
prawda,więc bądzcie bardziej wyrozumiałe dla nas
To jest baaardzo frustrujace
Do przezycia jezeli pieszczoty byly przerwane z jakiegos slusznego powodu a nie zwyczajnego "bo NIE"
Aczkolwiek u mnie nie ulatuje napięcie z czasem... tak więc po przerwanej zabawie dam rade dotrzymac jakos 24h zeby znowu ja zaczac, choć i tak przez caly ten czas mysle tylko o seksie i o niczym więcej. Jeżeli bedzie wiecej niz 24h no po prostu musze se sam jakos rade dac niestety
i sie rozładować, bynajmniej nie nawalając pięsciami w worek treningowy
Tak więc drogie Panie... pomyślcie 2 razy zanim sie zaczniecie do faceta umizgiwać bo potem do jest lokomotywa nie do zatrzymania 
i sie rozładować, bynajmniej nie nawalając pięsciami w worek treningowy
Tak więc drogie Panie... pomyślcie 2 razy zanim sie zaczniecie do faceta umizgiwać bo potem do jest lokomotywa nie do zatrzymania - kot_schrodingera
- Weteran

middleweight
- Pasjonat

takie zachowanie stosowane przez panie jest zwykłym znącaniem się...
gdzieś na forum przeczytałem kawał który w 100 procentach obrazuje problem jaki stanowi to dla nakręconego faceta.
brzmiał mniej więcej tak:
idzie facet z kobietą przez zoo.
zatrzymują się przed klatką z gorylem.
małpa jest wyraźnie podniecona na widok kobiety.
facet podpuszcza: puść mu oczko!
kobieta robi tak, na co małpa zaczyna reagować dość gwałtownie.
zakołysz biodrami! - mówi typ
małpa ślini się i wierci po klatce.
unieś nieco spudniczkę!
kobieta niniejszym czyni to, a małpa w tym czasie zaczyna już nieźle szaleć z podniecenia...
gdy kobiecie nudzi się ta zabawa i chce odejść gość chwyta ją i wrzuca do klatki z gorylem mówiąc: "I TERAZ WYTŁUMACZ MU, ŻE BOLI CIĘ GŁOWA!
wszystko w temacie.
gdzieś na forum przeczytałem kawał który w 100 procentach obrazuje problem jaki stanowi to dla nakręconego faceta.
brzmiał mniej więcej tak:
idzie facet z kobietą przez zoo.
zatrzymują się przed klatką z gorylem.
małpa jest wyraźnie podniecona na widok kobiety.
facet podpuszcza: puść mu oczko!
kobieta robi tak, na co małpa zaczyna reagować dość gwałtownie.
zakołysz biodrami! - mówi typ
małpa ślini się i wierci po klatce.
unieś nieco spudniczkę!
kobieta niniejszym czyni to, a małpa w tym czasie zaczyna już nieźle szaleć z podniecenia...
gdy kobiecie nudzi się ta zabawa i chce odejść gość chwyta ją i wrzuca do klatki z gorylem mówiąc: "I TERAZ WYTŁUMACZ MU, ŻE BOLI CIĘ GŁOWA!
wszystko w temacie.
gdy chce seksu a moja partnerka nie wtedy staje sie bardziej nachalny gdyz moje checi przewyzszaja zdrowy rozsadek i dobre maniery
... natomiast po takim wymuszonym mam wyrzuty sumienia i stekam potem...wiec lepiej zasnac jak najszybciej 
"...dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się w świecie."
- zagubiona_wenus
- Pasjonat

- Weteran

amazonka pisze:I teraz pytanie... co faceci tak naprawdę wtedy czują? Od strony fizycznej. Boli Was, jesteście zbyt rozkojarzeni aby się skupić na czymś innym czy zwyczajnie macie niepohamowaną ochotę na seks?!
Przede wszystkim boli. Cholernie boli.
zadurzona pisze: a jak by to było niezdrowe to mój chłopka leżał by w szpitalu przez te niewykorzystane erekcje...
Erekcja erekcji nierówna. Poza tym tu chodzi raczej o sytuację nakręcania przez dłuższy czas.
soul of a woman was created below
-
Grace
ta...ile razy tak bylo ... i potem mialem rozkminy co zle zrobilem skoro ona nagle rezygnuje i do tego wkurzalem sie bo nie lubie jak sie tylkiem odwroci..Gosia... pisze:ak nie ma seksu danego dnia, gdy kobieta nakreca, a potem odwroci sie dupa
"...dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się w świecie."
Sir Charles pisze:Przede wszystkim boli. Cholernie boli.
Ale bardziej to jest "ból psychiczny". A fizyczny raczej nie. Po prostu przykro jest, kiedy partnerka odwraca się dupą i zasypia. I nie można to mówić o zostawieniu na lodzie - raczej o zostawieniu bez loda.
Moja tak nie robi na szczęście.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
- Sir Charles
- Weteran

Imperator pisze:Ale bardziej to jest "ból psychiczny". A fizyczny raczej nie.
Ja mówiłem akurat o bólu fizycznym. Bo kwestia odczuć to osobna sprawa. Ale przede wszystkim klejnoty napierniczają jak jasna cholera
Był kiedyś taki temat, bodaj KrzychTenTyp go zakładał...
soul of a woman was created below
- hasan-beja
- Bywalec

- Weteran

Nie istnieje
To tylko dobrze nastraja do dalszej zabawy
Jak się zaczęło, to wypada dokończyć, nieprawdaż? 
Jak się zaczęło, to wypada dokończyć, nieprawdaż? http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
TedBundy pisze:nakręcenie? kobiece "nie"?Nie istnieje
Jak się zaczęło, to wypada dokończyć, nieprawdaż?
Czyli napierac tak dlugo az peknie? Oj Tedi, to wszystko od kobiety zalezy <browar> . Choc fakt... jak sie dobrze postarasz

Sztuką jest nie szukając nigdy siebie,
iąż na nowo się odnajdywać.
iąż na nowo się odnajdywać.-
lady.26
Moje Kochanie twierdzi, że w sytuacji gdy jest mocno podniecony i nie może rozładować napięcia, to bolą go jadra
Wcale sie nie dziewie, że kiedy dziewczyna mocno podnieci faceta i nagle sie jej odechce faceci mają kwaśną minę.
Jeśli chodzi o mnie, to w takiej sytuacji czuje się nieswojo, jest mi nieprzyjemnie. Inaczej gdy wiem, że facet się ze mną droczy
i wkońcu dobierze sie do mnie tak na serio, to ...nie mogę doczekać się dalszego ciagu 
Wcale sie nie dziewie, że kiedy dziewczyna mocno podnieci faceta i nagle sie jej odechce faceci mają kwaśną minę.
Jeśli chodzi o mnie, to w takiej sytuacji czuje się nieswojo, jest mi nieprzyjemnie. Inaczej gdy wiem, że facet się ze mną droczy
i wkońcu dobierze sie do mnie tak na serio, to ...nie mogę doczekać się dalszego ciagu 
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”