Poza tym Gorgon jest autorem twierdzenia, że tylko głupki kubują kable w salonach. A ja mam kabel z salonu i wcale głupkiem nie jestem tylko po prostu oryginalny kabel posiadam
opisz osobę powyżej
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Gorgon, często wcina się gdzie nie potrzeba i ogólny jakiś negatywizm przyuważyłam. Ale to możliwe, że na zmiane pogody tak mu się porobiło.
Poza tym Gorgon jest autorem twierdzenia, że tylko głupki kubują kable w salonach. A ja mam kabel z salonu i wcale głupkiem nie jestem tylko po prostu oryginalny kabel posiadam
Kazdy problem ma rozwiazanie.
A jesli nie ma rozwiazania to nie ma problemu
- pani_minister
- Administrator

- Maniak

betusia pisze:i wcale głupkiem nie jestem
Znów stajemy przed obliczem konfliktu Betusia kontra Reszta Świata
betusia, aka "Nawiedzona". Pani psycholog na szczęście z niej nie będzie, wpierw trzeba samemu zostać zdiagnozowanym i raczej nie grozi jej pozytywny wynik
Podobne bzdury co w jej wykonaniu to tylko Wiola i jej Krystian pisali
Nasza forumowa Małpka, zwana też Wioskowym Błaznem
Tytuł maskotki należy do Tanebo, także jej go proszę nie przypisywać
Te niestworzone teorie które nam prawi bardziej w śmiech wprowadzają niż w przez nią oczekiwane stany neurotyczne 
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia

Pani psycholog na szczęście z niej nie będzie, wpierw trzeba samemu zostać zdiagnozowanym i
Jakim cudem kolejna osoba z rzędu przyczepia się do kierunku moich studiów - a kim ja będę po skończeniu psychologii jak nie psychologiem.. Daruj sobie te uszczypliwe uwagi. Poniżacie naprawdę nieodpowiednią osobę... A Ty Gorgon jesteś poniżaczem numer jeden...
Co ja wam
zrobiłam, że się czepiacie?A Ty przypoinałeś mi rasowego goryla na poprzednim avatarku....Gorgon pisze:Nasza forumowa Małpka
PS.
Rzeczywiście ludzie traktują mnie zupełnie poważnie w rzeczywistości (choć jestem wesoła z natury) nawet jak z nimi o stygmatach rozmawiam... Ale w rzeczywistości najczęściej rozmawiam z ludźmi na poziomie.pani_minister pisze:Nie wierzę, że istnieje w rzeczywistości w takiej formie, jak tu na forum
- Mroczny Piskacz
- Maniak

betusia pisze:a kim ja będę po skończeniu psychologii jak nie psychologiem..
Jak Ci dadzą prawo do wykonywaniua zawodu z tą psyche to kolejny dowód że Polska nie jest warta patriotyzmu

betusia pisze:A Ty Gorgon jesteś poniżaczem numer jeden...
Jestem zaszczycony

betusia pisze:A Ty przypoinałeś mi rasowego goryla na poprzednim avatarku....
Uuk Uuuk

betusia pisze:Ale w rzeczywistości najczęściej rozmawiam z ludźmi na poziomie.
Swoim? To nic dziwnego że Cię traktują poważnie
A Ty słuchasz jak te osoby w nocy Gumisie nawiedzają? 

skąd Ty wiesz jaką ja mam psyche? Jestem bardzo silna psychicznie jeśli o to chodzi.Gorgon pisze:z tą psyche
TFA, podobno ma dyplom z jakiegoś kursiku tańca - ale uważa, że taniec jest głupi i w związku niepotrzebny i się jeszcze przekomarza...
PS.
TFA pisze:wszedzie uzuwasz okreslenie ze ja robie cos "na poziomie" a reszta to chamy i prostaki. jak mnie draznia takie pseudo-arystokratki.
Podkreśliłam to ponieważ poziom niektórych osób na forum jest zatrważajacy. Z tego co zauważyłam wiele takich seksualitycznych for ma to do siebie, że często przebywaja w takich miejscach ludzie zubożeni intelektualnie (lub) i erotomani którzy nie realizują sie w normalnym życiu i budują sobie poczucie wartości stylizując siebie jakoś.
A ja jestem soba - i dlatego jestem inna niż Wy - i jestem szczęśliwa z tego, że jestem tym kim jestem

betusia pisze:i dlatego jestem inna niż Wy - i jestem szczęśliwa z tego, że jestem tym kim jestem
No ja jestem szczęśliwa, że nie jestem taka jak Ty.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
betusia pisze:A ja jestem soba - i dlatego jestem inna niż Wy
To kim jesteśmy my?
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
- Mroczny Piskacz
- Maniak

betusia pisze:skąd Ty wiesz jaką ja mam psyche? Jestem bardzo silna psychicznie jeśli o to chodzi.
Po tym co sobą reprezentujesz
Na pewno nie jest ona w stanie ładu 
betusia pisze:Podkreśliłam to ponieważ poziom niektórych osób na forum jest zatrważajacy.
Skoro nasz poziom jest dla Ciebie za wysoki to albo spróbuj swój podnieść do naszego albo pisz na forach dla nastolatków z zaburzeniami i depresjami

betusia pisze:ludzie zubożeni intelektualnie (lub) i erotomani którzy nie realizują sie w normalnym życiu
Dobrze że są takie Betusie które reprezentują oba te typy
[ Dodano: 2006-07-16, 12:33 ]
Gorgon pisze:To kim jesteśmy my?![]()
Zdrową psychicznie częścią społeczeństwa

- Mroczny Piskacz
- Maniak

mrt, zdawało mi się że już mnie "nie kocha" ale chyba się myliłem
Od zawsze pamiętam ma ten sam avatar, podobnie jak Mona którą cenię na tym samym poziomie co Mrtę
Miła kobitka której odmówiłem wyjścia na piwo/kawę, nie pamiętam dokładnie na co 
Od zawsze pamiętam ma ten sam avatar, podobnie jak Mona którą cenię na tym samym poziomie co Mrtę 

- Mroczny Piskacz
- Maniak

mrt pisze:Przestań, bo pomyślą, że Cię podrywałam!
Przypomnę: mieliśmy się jakoś we Wrocławiu forumowo spotkać i zapierałeś się rękami i nogami
Nie o tej sytuacji mowa
Ale niech się Twój Ufok nie martwi, nie podrywałaś mnie ino sprawdzałaś 

Gorgon,
rozwalił mnie tymi Gumisiami
dużo pisze, jest miły, symaptyczny, itp, itp... tylko właściwie nie wiem zbyt duzo o jego światopoglądzie, co spowodowane jest tym, że jego zdanie w dyskusji zazwyczaj ograicza się do kilku słow- czesto nie na temat
Nie znałam go w obliczu Mroczego Piskacza... (czy jak to tam brzmiało
) i może tak jest dlatego....
Gorgon pisze:betusia napisał/a:
Ale w rzeczywistości najczęściej rozmawiam z ludźmi na poziomie.
Swoim? To nic dziwnego że Cię traktują poważnie A Ty słuchasz jak te osoby w nocy Gumisie nawiedzają?
rozwalił mnie tymi Gumisiami
dużo pisze, jest miły, symaptyczny, itp, itp... tylko właściwie nie wiem zbyt duzo o jego światopoglądzie, co spowodowane jest tym, że jego zdanie w dyskusji zazwyczaj ograicza się do kilku słow- czesto nie na temat
Nie znałam go w obliczu Mroczego Piskacza... (czy jak to tam brzmiało
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
Jawka, cholernie mi się podoba, choć zamieściła tylko 2 swoje fotki na, których nie widać dobrze jej twarzy
Czekam z utęsknieniem na kolejne.
Ma u mnie dużego minusa bo dużo wypowiada się na tematy polityczne
i o dziwo sportowe
Dość stanowcza, ale to może tylko tak jest na forum 
Ma u mnie dużego minusa bo dużo wypowiada się na tematy polityczne

When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

- Mroczny Piskacz
- Maniak

Hardcore, to koleś z którym mógłbym iść na miasto, urżnąć się i nie martwić o to co będzie dalej
Godny zaufania i zapewne świetny kompan w zabawach towarzyskich
No i mam nadzieję że mej rady posłuchał 
Godny zaufania i zapewne świetny kompan w zabawach towarzyskich
No i mam nadzieję że mej rady posłuchał 

Posłuchał ale to plan na wieczór
Dla mnie to jest najlepszy znajomy z forum z grupy "tych nie poznanych osobiście". Myślę, że gdybyśmy mieszkali koło siebie to pewnie zostalibyśmy zajebistymi kumplami
Na wyjście na miasto to chyba mój faworyt no i doradził mi tak jak powinien
<browar>
Dla mnie to jest najlepszy znajomy z forum z grupy "tych nie poznanych osobiście". Myślę, że gdybyśmy mieszkali koło siebie to pewnie zostalibyśmy zajebistymi kumplami
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)

- Mroczny Piskacz
- Maniak

Gorgon - kojarzę go, lecz raz jeszcze podkreślam że nigdy nie zaciągnął mnie do łóżka, mimo wcześniejszych przypuszczeń - bo w końcu skądś się znamy, prawda? Inteligentny z poczuciem humoru i odpowiadającym mi gustem muzycznym. Wolałem jego poprzedni avatar, ten jest cholernie crunchipsowaty
no i opis jakiś nie ten tego, ale reszta jest jak najbardziej na miejscu. Nick też niczego sobie - kojarzy mi się z postacią fantasy. Rozumiecie - ziejący ogniem Gorgon
na co wskazuje jego lokalizacja.
no i opis jakiś nie ten tego, ale reszta jest jak najbardziej na miejscu. Nick też niczego sobie - kojarzy mi się z postacią fantasy. Rozumiecie - ziejący ogniem Gorgon
na co wskazuje jego lokalizacja.Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
tarantula, z nią jest jak z Gorgonem- niby wszystko ok, czyli jest mila, symaptyczna itp.. ble, ble, ble ale właściwie oprócz tego nic o niej nie wiem o jej światopoglądzie, ostanio można ją spotkac właściwie tylko w w temcie wyraź to, gdzie cięzko zliczyć posty przez nią produkowane.
<browar> Młodziutko wygląda....
a zapomniałabym dodoać, że ze względu na to, że tyle pisze o swych 8 nóżkach i zajadanych paratnerach, że sama zaczynam wierzyć, że jest pająkiem
<browar> Młodziutko wygląda....
a zapomniałabym dodoać, że ze względu na to, że tyle pisze o swych 8 nóżkach i zajadanych paratnerach, że sama zaczynam wierzyć, że jest pająkiem
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
- Mroczny Piskacz
- Maniak

silence-osoba,ktora wydaje mi sie ze gdzies kiedys widzialam.pozniej w moim snie(calkiem niedawno
),ale to swoja droga
poza tym uwazam ja za osobe pozytywnie nastawiona do zycia,jak i do ludzi.potrafi rozmieszyc,doradzic oraz wyrazac swoje zdanie. jestem na tak
o Ty cholero jedna -byles szybciejszy
.
no to niech cos jeszcze o Tobie skrobne
.
Gorgon ostatnio ciagle usmiechniety,mimo ze temu zaprzecza
. wszyscy sie nim zachwycaja,wiec ja tez
oh ah eh
Gooorrgggooonnn

poza tym uwazam ja za osobe pozytywnie nastawiona do zycia,jak i do ludzi.potrafi rozmieszyc,doradzic oraz wyrazac swoje zdanie. jestem na tak o Ty cholero jedna -byles szybciejszy
.
no to niech cos jeszcze o Tobie skrobne
Gorgon ostatnio ciagle usmiechniety,mimo ze temu zaprzecza
Gooorrgggooonnn
Ostatnio zmieniony 16 lip 2006, 19:36 przez Teardrop, łącznie zmieniany 1 raz.
W walce o lepsze życie czas mija mi. Od narzekania nie wyzdrowiał jeszcze nikt. Załamałeś się - to wykopałeś sobie grób. Chcesz odpoczywać, to nie czekaj tylko coś w tym celu rób
Wróć do „Wszystkie inne tematy”