Co mam robic by osiagnac to , mam male doswiadczenie z kobietami nigdy nie mialem prawdziwej dziewczyny zawsze to byly krotkie bez sensowne zwiazki lecz teraz wdpelem w takie"coś" ze sam sie dziwie i nie wiem co jest grane, chce ja mile zaskoczyc
Mile zaskoczenie :P .....
Moderator: modTeam
Mile zaskoczenie :P .....
Jak mam mile zaskoczyc kobiete
tzn chodzi mi tutaj o dzialanie typu gdzie ja zaprosic co powiedziec jak sie wobec niej zachowywac .....chce ja mile zaskoczyc
Co mam robic by osiagnac to , mam male doswiadczenie z kobietami nigdy nie mialem prawdziwej dziewczyny zawsze to byly krotkie bez sensowne zwiazki lecz teraz wdpelem w takie"coś" ze sam sie dziwie i nie wiem co jest grane, chce ja mile zaskoczyc
nie wiem w jaki sposob , chodzi mi tu o dzialanie ktorego ona sie nie spodziewa ;P
Razel pisze:Jak mam mile zaskoczyc kobiete
Kwiatka jej daj...
Razel pisze:gdzie ja zaprosic
Weź ją do jakiegoś ładnego miejsca, gdzie nie ma duzo ludzi... np nad rzeczkę...
Razel pisze:jak sie wobec niej zachowywac
kultura osobista musi być....
... każda dziewczyna powinna nosić głowę wysoko, z tego powodu, że jest kobietą, że była dla Stwórcy doskonale skończoną poprawką do spartaczonego Adama.
Ile macie lat?Na jakiej stopie jestescie ze soba?Jak dlugo sie znacie?Po uzyskaniu odpowiedzi moze bede mogla cos doradzic.
[ Dodano: 2006-07-18, 00:36 ]
Jesuuuuuuuuu tylko nie nad rzeczke.Moze jeszcze na ryby
Kwiatkiem jej na pewno nie zaskoczy-wielkim bukietm to moze ale nie jednym badylem
paula19 pisze:np nad rzeczkę...
Jesuuuuuuuuu tylko nie nad rzeczke.Moze jeszcze na ryby
paula19 pisze:Kwiatka jej daj...
Kwiatkiem jej na pewno nie zaskoczy-wielkim bukietm to moze ale nie jednym badylem
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
tarantula pisze:Jesuuuuuuuuu tylko nie nad rzeczke.Moze jeszcze na ryby
Ej nie doceniacie uroku przyrody...
tarantula pisze:Kwiatkiem jej na pewno nie zaskoczy-wielkim bukietm to moze ale nie jednym badylem
Mnie by moj zaskoczył jak nic...
... każda dziewczyna powinna nosić głowę wysoko, z tego powodu, że jest kobietą, że była dla Stwórcy doskonale skończoną poprawką do spartaczonego Adama.
miś pisze:Zrob cos aby sie nie nudzila np. wez ja na dzialeczke, rozpal grila ... Przez żołądek do serca
A jak się dziewczyna odchudza?? To taka tłuściutka kiełbaska, była by chyba nie w smak...
moj kolega kiedys przyszedl nawalony jak szpak do swojej dziewczyny o 02 w nocy pod okno i zaczal jej spiewac piosenke, ktora notabene na miejscu wymyslal, a w reku trzymal kwiatki ktore po drodze zrywal...i co myslisz ze nie byla zaskoczona
? i uwierz mi, ze nie spodziewala sie tego o 02 w nocy
i choc byl nawalony to sie wzruszyla i pozwolila mu sie przespac nawet u siebie w domku
takze mozesz spobowac jak checsz 
"Od krzywd się nie odłączy nikt, za żadne skarby.
Zbrodnia poczucie winy karmi.
Nieważne elitarny czy zwykły, w każdym strach zmusza do modlitwy.
W obliczu śmierci nie ma sprytnych, nie ma odważnych.
Straszy brak uzyskania drugiej szansy!"
OSTR
OSTR
ale zeby nie bylo to nie darl sie na cala kamienice, otoz ona mieszka na parterze i stanal pod jej oknem a miala okno uchylone na noc i zacza po cichu cos podspiewywac :
no tylko sa ze soba juz kupe czasu ale taka akcje odwalil pierwszy raz ale bylo milo 
no tylko sa ze soba juz kupe czasu ale taka akcje odwalil pierwszy raz ale bylo milo "Od krzywd się nie odłączy nikt, za żadne skarby.
OSTR
OSTR
Mozesz sie na nia zesikac, albo cos bardziej perwersyjnego. Jest jakis % kobiet na swiecie ktore bardzo lubia takie zabawy, i kto wie, moze trafiles na taka i ja mile zaskoczysz ;DD
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
albo zrob jej niespodzianke kupujac: http://allegro.pl/item115521401_kinder_ ... nka_1.html
"Od krzywd się nie odłączy nikt, za żadne skarby.
OSTR
OSTR
hmmm wymyśl coś zajebiśćie spontanicznego a zarazme romantycznego... jeśli laska jest szalona to na pewno to doceni, a jak jest romatyczne... to już jest twoja...
Mam na myśli np:
- kolacje na dachu oczywiście w nocy kiedy będzie łądna pogoda (wiec warunki sprzyjajace) oczyiwscie obowiazkowo mnusto swiec... (są takie małwkłądy jest och około 100sztuk powinno wystarczyć) aha zapytaj najpeir czy nie ma leku wysokości...
- przyjedź pod jej dom wyporzyczoną bryczką...
- jeśli chdozi o kwiatki toja wole takie z łąki... ale przesłane przez gońca do domu z romantycznym bilecikiem na pewno zadziała...
-jak lubi mocne wrażenia to zafunduj jej i sonie skok na gungie
- sikanie odradzam
- ale serenada pod oknem oczywiscie jak umiesz śpiewać i grać na gitarze to jak znalazł...
albo proś kolege żeby przyszedł z dobą pod jej okno
- kup jej olbrzymiego pluszaka...
Mam nadzieję zę nie wszytskie moje pomysł wymagają grubeko portwale, ale jak zainwestujesz to być mozę procent urośnie... i coś jeszcze też... ;P
buziolki
- kolacje na dachu oczywiście w nocy kiedy będzie łądna pogoda (wiec warunki sprzyjajace) oczyiwscie obowiazkowo mnusto swiec... (są takie małwkłądy jest och około 100sztuk powinno wystarczyć) aha zapytaj najpeir czy nie ma leku wysokości...
- przyjedź pod jej dom wyporzyczoną bryczką...
- jeśli chdozi o kwiatki toja wole takie z łąki... ale przesłane przez gońca do domu z romantycznym bilecikiem na pewno zadziała...
-jak lubi mocne wrażenia to zafunduj jej i sonie skok na gungie
- sikanie odradzam
- ale serenada pod oknem oczywiscie jak umiesz śpiewać i grać na gitarze to jak znalazł...
- kup jej olbrzymiego pluszaka...
Mam nadzieję zę nie wszytskie moje pomysł wymagają grubeko portwale, ale jak zainwestujesz to być mozę procent urośnie... i coś jeszcze też... ;P
buziolki
Re: Mile zaskoczenie :P .....
Razel pisze:Jak mam mile zaskoczyc kobietetzn chodzi mi tutaj o dzialanie typu gdzie ja zaprosic co powiedziec jak sie wobec niej zachowywac .....chce ja mile zaskoczyc
![]()
Zaskocz ją zeskakując z balkonu z 3 piętra, trzymając w zaciśniętych zębach szczotke do czyszczenia obuwia, a na głowie miej Jej ulubioną pastę przypiętą na gumce-recepturce. W locie nuć afgańskie przyśpiewki wojenne (koniecznie przez zaciśnięte zęby) a rękoma wykonuj tradycyjne ruchy tybetańskich odganiaczy much.
SUKCEC GWARANTOWANY..
- unlucky_sink
- Maniak

Razel pisze:tzn chodzi mi tutaj o dzialanie typu gdzie ja zaprosic co powiedziec jak sie wobec niej zachowywac .....chce ja mile zaskoczyc![]()
improwizacje polecam
Razel pisze:hodzi mi tu o dzialanie ktorego ona sie nie spodziewa ;P
improwizacja jest najlepsza....
[ Dodano: 2006-07-20, 12:26 ]
zadurzona pisze:- kolacje na dachu oczywiście w nocy kiedy będzie łądna pogoda (wiec warunki sprzyjajace) oczyiwscie obowiazkowo mnusto swiec... (są takie małwkłądy jest och około 100sztuk powinno wystarczyć) aha zapytaj najpeir czy nie ma leku wysokości...
i czy lubi swiece i otaczające ją bloki czy inne tam..
jeśli ma 14latzadurzona pisze:- kup jej olbrzymiego pluszaka...![]()
może akurat sobie przypadną do gustuzadurzona pisze:albo proś kolege żeby przyszedł z dobą pod jej okno![]()
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
- sikanie odradzam![]()
No co ty? Takie upaly, ja mysle ze na pewno tego chce...bo kto nie chce sie schlodzic?
Oczywiscie sposob dowolny, ale cos mam przeczucie ze tutaj ten sie akurat sprawdzi ;DD
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
-> ta też jest fajna
-> jak mnie ktos wku$%^&!;DD -> jeszcze ta mi lezy
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”