Andrew pisze:Jasnowidztwo pewnie też racjonalnie wytłumaczy , albo powie , ze to sciema ?
jednak są znane niezliczone ilosci przypadków gdzie to jasnowidzi , pomagają policji z bardzo dobrym skutkiem !
niemożliwe!!!!!!!!!!!!!!!
logicznie nie wytłumaczalne! albo ściema, albo osoba, która coś "zjasnowidziła" połączyła w logiczną całość jakieś fakty i wededukował cokolwiek.
Mój kumpel pracował pubie... Pewnego dnia zginęło z firmy (nie wiem czy z kasy czy z jakiejś sktytki) naprawdę sporo gotówki.
Był tam w pracy nowy i był głównym podejrzanym właścicielki, nikt mu nie mógł nic zarzucić sensownego, to szefostwo wynajęło jasnowidza.
Jasnowidz przyszedł do niego (na pewno adres dostał odd właścicielki pubu) z policją z oskarżeniem, że to on ukradł i chą sprawdzić. Jasnowidz wywróżył, że pieniądze ukradła osoba w krótkich spodenkach i schowała je w glinianym garnku w piwnicy. Krótkie spodenki nosi chyba każdy........ poza nim! Nigdy nie widziałem go w krótkich spodenkach, choćby nie wiem jak było gorąco!
Ale przyszła policja i powiedziała, że chcą wejść do piwnicy, wiadomo (też bym tam chował jakby co

).... na co przestraszona jego matko powiedziała: ALE MY NIE MAMY PIWNICY! Tu są przecież garaże podziemne
Tak właśnie działają jasnowidzowie...
Ja nawet prcowałem jako wróżka SMSowa w jednej firmie. Mogłem pisać cokolwiek, żeby tylko ludzie odpisywali....
zawsze pytałem po kolei:
data urodzenia, imię, imię partnera, numer buta i inne takie gówna......!!!