Hardcore pisze:ie wierzę w diabły i ich przeciwieństwa
Podobno największym osiągnięciem diabła jest to że ludzie przestali w niego wierzyć...
TFA pisze:Diabel to jest po prostu ucielesniona przez ludzi istota zla
Własnie diabeł nie ma nic wspólnego z cielesnością...
Hardcore pisze:prędzej wierzę w życie pozaziemskie niż duchy.
ufo jest teoretycznie możliwe.... duchy nie
Chyba żartujesz? Ufo to wymysł człowieka, duchy istnieją naprawde, jestem swięcie przekonana...
alekz pisze:Moge isc o 00:00 z walkmanem i satanistyczna muzyka na cmentarz moge zrobic wszystko - powiedz gdzie to zobaczyc, powachac, dotknac to tam pojde tylko nie mow, ze mam zejsc z tego swiata i tam to bedzie bo narazie jestem zbyt mlody na takie eksperymenty ;]
Żadna sztuka, co nigdy na cmentarzu po nocy nie byłeś? A w święto zmarłych..
TFA pisze:Mam otwarty umysl ale na rzeczy warte tej otwartosci
TFA pisze:bo po prostu w to nie wierze, po prostu nie potrafie w dobie takiego rozwoju nauki, gdzie wszystko da sie racjonalnie wytlumaczyc, wierzyc w w takie rzeczy. I
TFA pisze:I naprawde podziwiam ludzi ktorzy jednoczesnie ida z pedem cywilizacji a wierza w takie rzeczy.
A czy to się wyklucza??
alekz pisze:Naprawde nie wiem. Wyruszyc z ubranymi na czarno na zlot gdzies do lasu palic i pozniej gwalcic kozy ? Wytatuowac sobie komorę gazową na plecach ? Powiedz przez co przechodzilas - jestes starsza niz ja, madrzejsza, bardziej doswiadczona i byc moze uwierze. Jesli nie uwierze to powtorze to przez co przechodzilas.
Idz się pomódl, żeby cię Bóg oświecił i wyleczył z zoofilistyczno-neofaszystowskich pomysłów....
Andrew pisze:Juz dawno je wytłumaczono , tylko człek tak bardzo ewoulował iż chocby mu pod nos prawde podstawic to powie - sciema _ jest inne wytłumaczenie , albo bedzie .
Myslisz iz umysł ludzki po smierci ot tak przepada ! w nicosc ? ze po smierci nie istnieje nic ? kompletnie ? wobec tego gratuluję !
Zgadzam się, dowody sa wokół nas tylko nie zawsze potrafimy je dostrzec...
Jawka pisze:te przepowiednie działają na takiej samej zasadzie jak dzisiaj horoskop...
Nie wierze w przepowiednie i horoskopy, wróżki, elfy, skrzaty, chochliki, jasnowidzów, medium...
... każda dziewczyna powinna nosić głowę wysoko, z tego powodu, że jest kobietą, że była dla Stwórcy doskonale skończoną poprawką do spartaczonego Adama.