Nie wiem jak ja poderwac :(

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

barcjan
Początkujący
Początkujący
Nie wiem jak ja poderwac :(

Postautor: barcjan » 31 lip 2006, 10:43

Czesc jestem nowy na forum i pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Otóz ostatnio spodobala mi sie pewna dziewczyna. NIe znam jej nawet niewiem jak ma na imie :( I tu jest mój problem bo nie wiem jak zrobic zeby zwrócic jej uwage na siebie. NIe jestem zbyt rozmowny i niesmialy i nie wiem jak ja poderwac POMÓŻCIE MI !!
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 31 lip 2006, 10:50

Podchodzisz, mowisz "czesc jestem Barcjan, kojarze Cie z widzenia i pomyslalem sobie, ze wypadaloby sie w koncu przedstawic :D " A potem juz sie nie zastanawiasz, tylko prowadzisz kulturalna, interesujaca konwersacje. A wiesz co jest najfajniejsze? Ze zaczepienie dziewczyny nic nie kosztuje ;) No chyba ze ewentualne dostanie w ryj jezeli sie wryjesz z czyms kompletnie nie na miejscu <diabel>
soul of a woman was created below
barcjan
Początkujący
Początkujący
Postautor: barcjan » 31 lip 2006, 11:02

moze to glupio zabrzmi ale ja nie wiem o czym rozmawiac z kobietami. Ostatnio mialem taka sytuacje ze siedzialem z dziewczyna i niewiedzialem o czym z nia rozmawaic na jakie tematy ??
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 31 lip 2006, 11:03

Sir Charles, zauważ że nie wszyscy maja taka face jak ty. Wejście na "zimno' może nie wypalić u kogos kto na fotka.pl ma mniej niż 10 <diabel> barcjan, poobserwuj ją. Gdzie chodzi, jaki ma hobby. Może np. chodzi na basen ?? Wtedy ty też tam zajrzyj. Będziesz miał okazję do zapoznania. Tylko zrób to z głową i z umiarem a nie jak Rutkowski <diabel>
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 31 lip 2006, 11:04

Blazej30 pisze:Sir Charles, zauważ że nie wszyscy maja taka face jak ty. Wejście na "zimno' może nie wypalić u kogos kto na fotka.pl ma mniej niż 10

nawet z dychą możesz się rozczarować <hahaha> Bo ściema uliczna nie działa w każdym przypadku, niekoniecznie z twojej winy.
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 31 lip 2006, 11:08

barcjan pisze:moze to glupio zabrzmi ale ja nie wiem o czym rozmawiac z kobietami.
napoeno nie rozmawiaj o:
-polityce
-sporcie
-samochodach
-modzie
Temató szukaj wśród:
-szkoły
-wspólnych znajomych
-Euklidesie
Najlepiej zadawaj pytania. I podziwiaj jak się męczy nad odpowiedzią. I jeszcze jedno !! Nie staraj się być jednomyślny z nią. Staraj się ja zaskoczyć. Powodzenia. Będzie ci potrzebne <diabel>

barcjan
Początkujący
Początkujący
Postautor: barcjan » 31 lip 2006, 11:13

Blazej30 napisal
Może np. chodzi na basen
u nas nie ma basenu <hahaha>
ale widzialem ja nad jeziorem.
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 31 lip 2006, 11:18

barcjan pisze:u nas nie ma basenu
a skąd miałem wiedzieć że w nigdzie nie ma basenu <mlotek>
barcjan pisze:ale widzialem ja nad jeziorem.
to poszukaj złotej rybki nad jeziorem. Może ona powie ci "jak rozmawiać z kobietą" <diabel>

Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 31 lip 2006, 11:25

barcjan pisze:moze to glupio zabrzmi ale ja nie wiem o czym rozmawiac z kobietami. Ostatnio mialem taka sytuacje ze siedzialem z dziewczyna i niewiedzialem o czym z nia rozmawaic na jakie tematy

No i dobrze. To tez jest wazne, musisz to wyczuwac. Jak sie gadka nie klei, to do widzenia. W rozmowie tak jak w lozku trzeba byc dopasowanym. Dopiero jak znajdziesz kobiete, z ktora bedzie Ci sie naprawde wysmienicie gadac, a 4 godziny zamienia sie w pol, to mozesz zaczac sie zastanawiac nad czyms wiecej :)
soul of a woman was created below
blanka
Bywalec
Bywalec
Postautor: blanka » 31 lip 2006, 11:27

barcjan, może macie wspólnych znajomych? Wypytaj się kogoś z jej znajomych jakie ona ma zainteresowania, co lubi robić, gdzie się uczy. A przede wszystkim jak się nazywa.
Awatar użytkownika
DREADMAN
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: DREADMAN » 31 lip 2006, 11:31

nie robcie sobie jaj z chlopaka :) po prostu powiedz ze tak jak ktos wyzej napisal ze czesto ja widzisz i chcial bys ja poznac i czy by nie dala sie zaprosic na lody :) trzeba chlopie ryzykowac albo powie nie i sie nic nie stanie albo powie tak i to bedzie poczatek nowej i ciekawej znajomosci z czasem moze sie przerodzic w cos innego :) pozdrawiam
blanka
Bywalec
Bywalec
Postautor: blanka » 31 lip 2006, 11:35

Jak chłopak ma niskie poczucie własnej wartości to może nie przeżyć tego ciosu. Ale ile można zwlekać, znacie się z widzenia, to chyba cię kojarzy.

Odwagi kolego.
barcjan
Początkujący
Początkujący
Postautor: barcjan » 31 lip 2006, 11:45

Odwagi kolego.
no wlasnie tego mi brakuje :P
Awatar użytkownika
DREADMAN
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: DREADMAN » 31 lip 2006, 11:46

ciosem jest to ze dziewczyna nie da sie zaprosic na lody ? :? nio chyba az tak pograzony to nie jest......
barcjan
Początkujący
Początkujący
Postautor: barcjan » 31 lip 2006, 11:52

ciosem jest to ze dziewczyna nie da sie zaprosic na lody ? nio chyba az tak pograzony to nie jest......

nie no nie robcie ze mnie jakiegos losia niebojcie sie jak mi odmuwi to sie nie powiesze :P
blanka
Bywalec
Bywalec
Postautor: blanka » 31 lip 2006, 11:56

barcjan, a ona rzuca w twoją stronę jakieś przelotne, zalotne spojrzenia? Spotykacie się wzrokiem?
Awatar użytkownika
DREADMAN
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: DREADMAN » 31 lip 2006, 12:00

barcjan pisze:nie no nie robcie ze mnie jakiegos losia niebojcie sie jak mi odmuwi to sie nie powiesze :P

nio :) i tak trzymac powiedz ze czesto ja widujesz i ze przydalo by sie znac :) potem mozesz pogadac o pogodzie o tym czym sie iteresuje jakiej muzyki slucha czy czyta ksiazki jak czyta itp o zwierzaczkach czy jakies ma itp potem to juz tematy same przyjda :) jak bedzie goraco to po prostu podbij do niej powiedz czesc jestem Bracjan wyciagnij reke :) do niej czesto cie widuje i wypadlo by sie poznac :) ona napewnio powie ci jak ma na imie jak sie bedziesz przedstawial jej :)a potem rzuc haslo "goraco dzis czy mogla bys mnie zaszczycic swoja obecnoscia i poszla bys ze mna na lody ?:)" sprawa zalatwiona :) mozna byc niesmialym ale jak sie zrobi to kulturalnie i na poziomie :) tak jak napisalem:D dziewczyna sie zgodzi ja tez bylem niesmialy :D ale ten patent zawsze dziala :Dprzynajmniej na lato :) dobrym wychowaniem napewnio zlapiesz plusa u niej :) a po lodach powiedz moze bysmy sie jeszcze spotkali i porozmawiali :) sprobuj to nic nie kosztuje nio oprocz lodow :D
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 31 lip 2006, 12:12

w south parku jeden z bohaterow mial bardzo dobry sposobn na podrywanie Wendy ... pogrzeb w necie... a moze ktos wie?
So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
barcjan
Początkujący
Początkujący
Postautor: barcjan » 31 lip 2006, 20:53

barcjan, a ona rzuca w twoją stronę jakieś przelotne, zalotne spojrzenia?

dzisiaj spojzalem na nia a ona na mnie ale zaraz odwrucila wzrok jakby sie speszyla
blanka
Bywalec
Bywalec
Postautor: blanka » 31 lip 2006, 22:36

barcjan, co masz do stracenia pytając ją o spotkanie? Ryzykujesz tym, że możesz się załamać, istnieje taka opcja(?). Lepiej spróbować niż później żałować. Zagadaj do niej, powiedz "cześć", po prostu szukaj okazji .

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”