takiego trojkatu?onlyjusti pisze:moon-:| pierwsze słysze o takim przypadku

Moderator: modTeam

silence pisze:maro pisze:Myslałem ze jednak cos bedzie ale widze ze juz jednak nie ale i tak cięzko się z tym pogodzic.
Daj sobie spokoj...bedzie ciezko wiem..ale daj sobie spokoj.. nie ma sensu sie zameczac !!!
robie co moge ale zapomniec sie nie da
, czuje pustke, było dobrze a nagle taki tekst. Nie wiem co powinienem zrobic bo zapomniec nie moge, wiem ze wyjedzie na rok za 2 miechy ale nie wiem czemu tak zroila jeszcze 4 dni temu mi napisała ze nie chce sie ze mną rozstawac. Moze dl awas to smieszne ale nie dla mnie. dajcie mi jakąs pożądną rade lub zjebke bo juz wysiadam psychicznie 
tarantula pisze:Olac olac olac
mimo tego ze dała mi ta druga szansemaro pisze:myslisz ze to tak łatwo olać osobe którą sie zna praktycznie pół życia, nie jest łatwo cokolwiek zrobic, wiem ze kiedyś coś było i żałuję ze wtedy inzcej nie postępowałem ale narodziło się na nowo ale chyba za późno i za późno na moje uczucia
runeko pisze:Sam chciales zjebke. Idz, kup sobie ta bluzke w kwiatki a nie dziesiaty juz zgola raz masz ten sam problem. Ile razy mozemy Ci to samo powtarzac jak Ty i tak masz to co mowimy w dupie? Kolejna paddy czy jak?

maro pisze:no własnie rozum swoje a serce swoje
Imperator pisze:Ale czasem trzeba posłuchać rozumu, choćby serce wyło z bólu

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 607 gości