ps:nie mam dziury i...nie pojde do dentysty,szkoda mi kasy.Prosze o domowe sposoby

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

okładaj spirytusem.... im większa ilość spirytusy tym lepiej będziesz się czuła- to mogę Ci zagwarantowaćtarantula pisze:Juz od 3dni umieram.Boli mnie zab(dziaslo).Non stop,jakby sie wyzynal.Zel sahol nic nie daje,cieple napoje,zimne-nic.Ktos mial podobnie?Ktos ma "przepis" jak to zlikwidowac?
ps:nie mam dziury i...nie pojde do dentysty,szkoda mi kasy.Prosze o domowe sposoby

daj im więcej tym lepiej :-) po litrze zapomnisz o bólu...tarantula pisze:ale powaznie?dac spiryta na tego zeba

Anula pisze:Sachol

Anula pisze:Sachol żel - w każdej aptece

moze ty nie widzisz ubytku...lekarz go zauwazy ... mozesz miec zapalne miazgi, ktorego nie widac golym okiem, moze sie zab psuc od korzenia ITD ITP, tabletakimi przeciwbolowymi nie warto sie truc szkoda zoladka i watroby, idz do dentysy zrobi Ci zabka raz a dobrze i po problemie <lodzik>
4 dni tak ostrego bólu, że myślałem iz padnę. 3 saridony dziennie, aż w końcu poszedłem do dentysty i się pozbyłem problemu
(i zęba) 
Mysiorek pisze:Nie o "takim" zdrowiu.![]()
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 457 gości