Jak kobiety postrzegają to własnymi oczyma i jak faceci rozumieją kobiecość?
Ciekawe czy będą różnice w postrzeganiu
Tylko weźcie i nie róbcie se jaj
Moderator: modTeam

Mysiorek pisze:Jak kobiety postrzegają to własnymi oczyma

.
pani_minister pisze:Wiem, że szablonowo ta od golonki będzie mniej kobieca od tej od szampana, ale toż one są kobietami w dokładnie takim samym stopniu

A kim jest "dama" ? mam nadzieje ze nie chodzi o paniusie ah, oh , ą, ę bo takie to mnie odrzucaja.

tarantula pisze:Ale nie babki 200kilo, nieogolone nogi,wasy

Sir Charles pisze:doly, fochy, narcyzm, dywagacje garderobiane i kosmetologiczne, traktowanie innych kobiet jak rywalki, solidarnosc jajnikow.

TFA pisze:A kim jest "dama" ?
(ot, stary dowcip)
Ot, kobiecość 

Niestety, to my posiadamy ten 6ty zmysł i potrafimy, jak chcemy, dobrze z niego korzystać.
Mona pisze:To powtarzając to, co już napisałam tam: nie kłapać i nie wymyślać różnych zadań facetowi, który jest zmęczony.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Mona pisze:Niestety, to my posiadamy ten 6ty zmysł i potrafimy, jak chcemy, dobrze z niego korzystać.
), delikatną nutę kokieterii, brak wyrachowania, takie ciepło, które wypływa z samego serca i które będąc w otoczeniu tej kobiety się czuje.
Elspeth pisze:kobiecość... zawsze mi się kojarzyla z czymś ulotnym, trudnym do uchwycenia
Wybaczcie, tak mi sie skojarzylo z ta ulotnoscia.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 731 gości