TedBundy pisze:seks = 2 (DWIE) osoby płci przeciwnej.
Dobre, dobre
Kto Cię tak ograniczył?
Sex to sex - a jakie klimaty
... i sex to sex!
Nie mieszajmy pojęć, bo sex we 3, czy we 4-kę... to też sex

Moderator: modTeam

pani_minister pisze:W jaki sposób skupia sie na mnie, posuwając inną?
Dzindzer pisze:Na dzień dzisiajeszy zwyczajnei nie odczuwam potrzeby. Nie przeraza mnie mysl o kims jeszcze, ale jednoczesnie mnie to nie kręci.

Mysiorek pisze:A może odwrotnie, w sensie czynności?
lollirot pisze:a kto mówił, że trójkąt [bądź większa grupa] ma zawierać więcej niż jedną kobietę?

Mysiorek pisze:Po co ten stereotyp?
pani_minister pisze:Nadal jednak nie wiem
pani_minister pisze:szczególnie
Mysiorek pisze:A skoro razem, wszystko razem i są chęci, to odpowiedz mi... czy to może przeszkodzić bardziej, czy scalić?

Mysiorek pisze:I wnioskuję, że się nie dowiesz
Mysiorek pisze:A kto Ci to wmówił? Jakiej "szczególnej"?
Mysiorek pisze:"To" jest jakaś wartość i nie neguj tego
Mysiorek pisze:czy to może przeszkodzić bardziej, czy scalić?
* Wenus* pisze:Rozmawiałam o tym ze swoim partnerem i on powiedział mi że nie mógłby patrzeć jak inny mężczyzna mnie dotyka.Ja też nie chciałabym żeby inna kobieta poznała z tak intymnej strony mojego mężczyznę. Pewne rzeczy powinny zostać tylko dla nas, dlatego jesteśmy sobie tacy bliscy.blejd007 pisze:ale gdy Was zdradzi i wy tego nie widzicie i się o tym nie dowiecie jest OK?
Jak sie o tym nigdy nie dowiem to przecież boleć mnie to nie będzie.Myślę, że są inne urozmaicenia w seksie, które potrafią sprawić że się mną nie znudzi.
Yasmine pisze:blejd007 pisze:Potrzeba mocnego zaufania w związku, żeby spełnić swoje fantazje erotyczne.
Tylko to nie sa zadne fantazje. Obrzydza mnie mysl o trojkacie i dlaczego wmawiasz mi,zeblejd007 pisze:kobiety myślą o sexie z innymi mężczyznami
moze nie generalizujmy, co
TFA pisze:blejd007 pisze:ja mam doświadczenia w układach (z czego w żadnym z tych układów nie było partnerki, z którą jestem obecnie od dłuższego czasu) 3m+1K, 2m+1K, 3 pary ale bez żadnych wymian partnerkami. Podczas tych przygód faktycznie podniecenie jest o wiele wyższe niż podczas zwykłego sexu (1m+1k)
Rozumiem, ze podniecenie jest wieksze, gdy jest wiecej K niz M ale ciebie krecilo to ze obok jesczce rucha dwoch facetow ? ;DD co to za seks grupowy dla faceta jak jest jedna kobieta a reszta faceci ? dla babki to frajda ale dla chlopa ?
Mysiorek pisze:TedBundy pisze:ale... PEWNE rzeczy (wartości) się nie zmieniają. Nigdy
I analnie też się nie zabawisz... jesli poprosi? I w trójkącie też... jeśli poprosi?
Tedziu... wartość należy mieć w sobie, a klimat (podobno) zawsze zmieniać... w zależności

blejd007 pisze:możesz wywnioskować nawet czytając poprzednie posty na forum innych lasek, których marzynia to: dwuch lub trzech facetów a one same czyż nie? Oczywiście zdarzają się wyjątki
TedBundy pisze:Naprawdę, naprawdę nie wszyscy młodzi ludzie/młode małżeństwa etc etc mają takie pomysły
Dzindzer pisze:blejd007 pisze:możesz wywnioskować nawet czytając poprzednie posty na forum innych lasek, których marzynia to: dwuch lub trzech facetów a one same czyż nie? Oczywiście zdarzają się wyjątki
to sa fantazje nie marzenia. Tez mam fantazje o innych faceta, ale nie marze o nowym czydodatkowym samcu do łózka, ja o nowym laptopie marze
zdecydowac sie na takie cos , to juz inna bajka ! ale takie mysli nachodza , wiec mniemam iż wiele jest takich osób , sek w tym , ze znaczna wiekszosc sie w ogóle do tego nie przyzna
, ale może z wiekiem nabiorę przekonania, że nasz związek jest na tyle mocny, że możemy tak się pobawić.
A co do mnie:

I zdania nie zmieniam 
TedBundy pisze:Są fantazje. I są zboczenia. Odzielam to grubą kreską
blejd007 pisze:ale tak czy tak myślisz i fantazjujesz o kimś innym taka jest natura ludzka i tego nie zmienisz
blejd007 pisze:a na nowego laptopa uzbierasz (bo ja to mam marzenia trochę droższe).
blejd007 pisze:Co do fantazji ja wolę wiele z nich zrealizować, a dla innych do końca życia pozostaną tylko fantazjami
blejd007 pisze:Też jara mnie myśl o tym jak ona się bawi z innym facetem, ale nie wiem jak bym to zniósł.
eng pisze:... skoro wszystcy mówią że to jest BE to kto tak robi ?
TedBundy pisze:Są fantazje. I są zboczenia. Odzielam to grubą kreską
TedBundy pisze:I zdania nie zmieniam
to nie zalezy od starzu związku- tylko od tego czy ludzi łączy jakieś uczucie...blejd007 pisze:Jestem ciekawy czy po powidzmy 15 latach waszego związku też będziesz takim konserwatystą????
ale chyba wiek akurat tu nie ma nic do rzeczy- chodzo bardziej o to jaki ma się stosunek do seksu- dla kogoś dla kogo seks musi być mieć coś wspólnego z miłością taki układ nie bedzie możliwy nawet po 30 latach małożeństwa....Andrew pisze:niewyobrazalne moze w wieku lat (przedzial 17-24) i dalej , znacznie puzniej juz moze byc róznie
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 694 gości