Wypustka u wejscia do pochwy. Co to?
Moderator: modTeam
Wypustka u wejscia do pochwy. Co to?
Witam mam małe pytanko, może ktoś zna odpowiedź.
W okolicy wejścia do pochwy wytworzyła się mała chrostka-wypustka, pod nią takie 2 maluteńkie. Całość trochę swędzi, a jak się dotknie to zaczyna piec. Wie ktoś oco chodzi? Chyba nie jest to opryszczka w takim miejscu...Dziekuję z góry za odp. Za każdą wskazówkę będę wdzieczny.
W okolicy wejścia do pochwy wytworzyła się mała chrostka-wypustka, pod nią takie 2 maluteńkie. Całość trochę swędzi, a jak się dotknie to zaczyna piec. Wie ktoś oco chodzi? Chyba nie jest to opryszczka w takim miejscu...Dziekuję z góry za odp. Za każdą wskazówkę będę wdzieczny.
Na Zawsze Razem:)
NAPRAWDE NIE ROZUMIEM JAK KTOS ZADAJE TU NA FORUM TAKIE PYTANIA ,, PRZECIEZ NIE MOZNA W ZADNYM WYPADKU SUGEROWAC SIE ODPOWIEDZIAMI EWENTUALNYMI , A WIZYTA U GINEKOLOGA JEST JAK NAJBARDZIEJ WSKAZANA !
to tak jak bym ja napisał pomuzcie bo zle sie czuje , jakiś odretwiały przy tym serce mi wali a rece sie trzesa , co mi jest no spróbujcie odpowiedzieć
?????
to tak jak bym ja napisał pomuzcie bo zle sie czuje , jakiś odretwiały przy tym serce mi wali a rece sie trzesa , co mi jest no spróbujcie odpowiedzieć
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
krzys pisze:to tak jak bym ja napisał pomuzcie bo zle sie czuje , jakiś odretwiały przy tym serce mi wali a rece sie trzesa , co mi jest no spróbujcie odpowiedzieć?????
buehehe, za dużo kawy Krzysiu
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
DREADMAN pisze:foxy_lady pisze:teraz mogę założyc krótki kitelek, stetodkop i byc panią doktor.
Zapraszam
to moze polaczymy silyja tez jestem lekarzem
![]()
ty skręcasz dready i lubisz pająki
:564:
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
foxy_lady pisze:DREADMAN pisze:foxy_lady pisze:teraz mogę założyc krótki kitelek, stetodkop i byc panią doktor.
Zapraszam
to moze polaczymy silyja tez jestem lekarzem
![]()
ty skręcasz dready i lubisz pająki
:564:
tak skrecam dready ale to zajecie dorywcze z zawodu jestem jak napisal fish ginekologiem
Ptaszniki to Moja Pasja
I mam Kilka nA Sprzedaz [;
fish pisze:z zawodu jestem jak napisal fish ginekologiem
Gdzie ja to napisałem? Proszę o pomoc !
jak mniemam, chodzi naszemu dreadmenowi o te wypowiedź
Lekarz, lekarz i jeszcze raz ginekolog 001
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
- taka_jedna
- Maniak

Pegaz pisze:heh..chyba jest rozróżnienie jak przy żółtaczce..
Sprawdzilem co nieco i:
są dwa typy wirusa opryszczki typu 1 i 2 i może on sie przenosić na narządy płciowe partnera.
Wiecej szczegolow: http://www.tylia.com/images/uploads/Her ... ish_v2.pdf
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/