Jawka pisze:Jake byłby męski nawet w różowym kostiumie królika....
on nie jest dla ciebie meski tylko slodki
Moderator: modTeam

Sir Charles pisze:To jest ten ideal?

lollirot pisze:mniejszej nie było?
bandzioreks pisze:- facet meski nie powinien uwazac sie za przystojnego... a tym bardziej ładnego... ( próżność to wyłącznie cecha głupich lasek )
TedBundy pisze:Ale ten gość rządził w swoim czasie w niektórych produkcjach
i niech mi ktoś powie, że wielkość nie ma znaczenia ....Dzindzer pisze:a czy tu nie mógł by "rzadzic" w nieco wiekszych rozmiarach
Rafeek pisze:a moze nie jest az tak zle:)

Mysiorek pisze:Ja też bym chciał zapitalać wokól wieży z powiewającą chustką
Rafeek pisze:KIedy nadejdzie a mam nadejdzie niedlugo..taki dzien kiedy raf przestanie sie uzalac i wracac do wspomnien...

Rafeek pisze:wtedy ze snowem na panienki pojda:)

Majka85 pisze:to on zabiega, stara się, zdobywa ( nie oczekuje od babki, ze
ona będzie go zdobywać, no chyba ze ona chce )
zle się czuje kiedy jest adorowany, woli sam adorowac,
Majka85 pisze:nigdy nie pozostaje bierny (a-przyp TB) wobec zadnej
sytuacji, chetnie rozwiazuje problemy i podejmuje wyzwania,
aktywnie i z zainteresowaniem uczestniczy w zyciu swojej(swojego-przyp TB) kobiety (mężczyzny-przyp TB)
Majka85 pisze:wdrapie sie po elewacji na 4 pietro zeby kobicie wreczyc prezent
" z zaskoczenia" przez okno ( szalone acz urocze ),
Majka85 pisze:Szarmancki : jesli juz cos przynosi to nie jakis kwiatek tylko cięzarówkę róż,
chocby mial wydac cala pensje albo sie zadluzyc, ( jak mu zalezy
niech to do cholipy pokaze )
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Majka85 pisze:dla babki istotne zeby umial sobie poradzic w kazdej sytuacji
zyciowejnawet jesli klepie bide a pokaze swojej kobiecieze zawsze
bedzie umial o nia zadbac,
Druga strona również ma rączki i nóżki i chęć do działania i pracy, ja w sponsoring i dojenie nie mam zamiaru kolejny raz się wpier.dolić. Ja wspieram ją, ona wspiera mnie.Majka85 pisze:nikomu sie nie podlizuje, nie wlazi w tylek

TedBundy pisze:Moja by fuczała,że na głowę upadłem i nie mam na co pieniędzy wydawać. Śmierdzi mi tutaj zbytnim materializmem
Mam jakis tam zbiór cech, które facet posiadać powinien, ale jak się nad tym zastanawiam, to zawsze dochodzę do wniosku, że takie same cechy powinna miec i kobieta, chyba bardziej o jakosć człowieka chodzi, niż o płeć jako taką...Kotix pisze:Byc soba ? i niestarac sie na sile zmieniac siebie.
Rafeek pisze:KIedy nadejdzie a mam nadejdzie niedlugo..taki dzien kiedy raf przestanie sie uzalac
Majka85 pisze:zle się czuje kiedy jest adorowany, woli sam adorowac,
Majka85 pisze:Szarmancki : jesli juz cos przynosi to nie jakis kwiatek tylko cięzarówkę róż,
chocby mial wydac cala pensje albo sie zadluzyc, ( jak mu zalezy
niech to do cholipy pokaze )
Dzindzer pisze:taka klucha tez jest soba i co ma nadal byc nijaka ciapa
).
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 712 gości