co zrobić?przerwać jedną szkołę?co z czasem wolnym?a On?
Moderator: modTeam
-
ameszka
co zrobić?przerwać jedną szkołę?co z czasem wolnym?a On?
cze wszystkim Ludzie pomóżcie. mam liceum ide do II klasy w soboty dojeżdzam ponad 100km do szkoły (instytu) robie studium tak studium teraz bym była na III roku na V//mam chłopaka od roku i na dwie szkoły nie mam zbyt za dużo czasu dla niego a w sobote jak wracam nie nadaje sie do niczego jestem zmećzona po zajęciach i 2,5 drodze w jedną strone autobusem,już nie mówiąc o jakiejś imprezie. chciała bym wziąść rok przerwy lecz w domu gdy to powiedziałam wybuchła awantura że juz nie skończe że nie ma mowy żeby brac przerwe,bo mój chłopak ma 23 lata i mama sie boi o mnie... wiadomo.//poraźdzcie....ja naprawwde sie męcze mając 2 szkoły,po za tym jesli w liceum mam na popołudniu.... piszcie co o tym wszystkim myślcie.
myślę, że w tym wieku najważniejsza jest szkoła. Nie mówię, że nie w moim, bo właśnie pod szkołę układam sobie reszte spraw. Chłopak powinien zrozumieć, że są narazie inne ważne rzeczy. Wyrozumiałość jest bardzo ważna...
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

-
ameszka
on to rozumie i mówi ze zawsze bedzie ze mną nie zależnie od tego co zrobie,ale rzecz w tym ze dwie szkoły są meczące zabierają tyle czasu,a ja już sama sie zniechecam do tej drugiej,przerwać nie moge bo mieszkam na wsi mama spaliła by sie ze wstydu bo tu każdy o każdym wie... i to jest taka mentalność..a drugra sprawa nie uemiem z nią rozmawiać ona nie chce słyszeć o przerywaniu ...
- Black007_pl
- Uzależniony