reszta tylko papla 
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
a ja jak zawsze (prawie) zgadzam sie z Tanebo... dobrze wyglądasz w takich. Najwyżej drobne "wariacje z grzywką", a poza tym nic bym nie zmieniała.tanebo pisze:Pewnie ż enic nie zmieniać
mechanik, fryjer... aż się boję pytać kto jeszcze <boje_sie>Andrew pisze: i mówie to ja Endriuł , a on sie zna
tarantula pisze:A ja proponuje nic nie zmieniacU tej Pani nic nie zmieniamy!Ale ja jestem stronnicza bo to byla milosc od 1wejrzenia
wierna na zawsze
tanebo pisze:a już na pewno nie słuchaj sie tych glupich pomyslow scinania wlosow na krotko.
Andrew pisze:zdsecydownie nalezysz do osób które nie mogą nosci długich włosów
Teardrop pisze:a tak mi cos chodzilo po glowie wlasnie..chyba jednak glupi pomysl
[co nei znaczy, ze niedobrze oczywiscie 

megane pisze:[z taka krotko grzywka, nie? Mam nadzieje, ze dobrze pameitam,
Olivia pisze:że Ty to taka cichociemna szara myszka.
Sir Charles pisze:PRzychylam się do propozycji Blażeja - kasztanowe loki moglyby być fajne
TFA pisze:Potwierdzam
. a tak powaznie- chyba nie jestem na tyle odwazna zeby az tak diametralną zmianę wprowadzic.
no chyba ze bede po dobrej ilosci ..załózmy absyntu?
kto wie kto wie.. 
Miltonia pisze:A to jeszcze w tych czasach ktos trwala robi???
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
<browar>
nie będę się powtarzać
Plus,plus...
Ładnie opalona ale malao sympatyczna.AMX pisze:Co sądzicie o
Moglaby chociaz spojrzec na cos innego niz swoje nogi.
i reszta też pierwszoligowa. Nic dodać, nic ująć. Jakiekolwiek defekty są kwestią jej wymysłów, AMX, nicht wahr? 

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 733 gości