Arczi pisze:A kolejna sprawa to, to że to nie zostało zrobione źle, tylko zostało zrobione z kilkoma błędami, a to różnica.
Moj maz, ktory pracuje jako tlumacz, po przeczytaniu tego mial troche inne zdanie
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Arczi pisze:A kolejna sprawa to, to że to nie zostało zrobione źle, tylko zostało zrobione z kilkoma błędami, a to różnica.

Kotko nie rżnij głupa, tylko odpowiedz mi co jest lepsze. Pała, czy ocena pozytywna. Bo nikt mi nie wmówi, że w jakiejkolwiek szkole za ten tekst otrzymałoby się ocenę niedostateczną. Skoro brat Haro nie potrafił nijak przetłumaczyć tego tekstu, tzn, że poziom mają naprawdę mizerny, bo inaczej - kulejąco bo kulejąco, ale jednak - by to zrobił. Zawsze pisanie jest najmniej zaawansowaną częścią znajomości język i nie ma opcji, żeby ucząc się nie robić błędów. I stawiam skrzynkę Wyborowej, że żaden nauczyciel - powiedzmy, że żaden poza klasą językową - nie ośmieliłby się za tekst Arcziego postawić gorzej niż minus cztery.złotooka kotka pisze:Co to za porownanie: ratowanie zycia a tlumaczenie tekstu. Troche nie ta kategoria
Przynajmniej ja nie zauwazylam zeby brat Haro potrzebowal czytac angielskie teksty zeby moc oddychac.

Sir Charles pisze:Skoro brat Haro nie potrafił nijak przetłumaczyć tego tekstu
Sir Charles pisze:Miałbym tylko jeszcze jedno życzenie. Żeby ludzie do studentów prawa też podchodzili na takiej zasadzie, jaką sugeruje Runeko i Kotka
Bo jakos nie lapie kontekstu...

moon pisze:Wiemy.

A musi pisac wszystko?Przecie zmu sie spieszylo. jego brat jest w LO o ile si enie myle. Klasa integracyjna?Upośledzony psychicznie brat?złotooka kotka pisze:Haro nie napisal proszac o tlumaczenie.

Wiec nie zakładaj w ogóle?złotooka kotka pisze:Wiec nie wiem co sobie zakladac
Dobrze ze mu zwrocono uwage. Jak?Żle.złotooka kotka pisze:o swiete oburzenie Arcziego gdy mu zwrocono uwage, ze zle jest

złotooka kotka pisze:Ja nie zwyklam pomagac w czyms czego nie potrafie i to uwazam, ze swojej strony za sytuacje naturalna. Dlatego na innych patrze przez pryzmat siebie. Jesli komus pasuje cokolwiek aby bylo, to prosze bardzo. Mi to rybka.

To czemu pomagasz czepiac sie go tutaj?Ja przynajmniej nie zauwazylam zebys to potrafila robic.złotooka kotka pisze:Ja nie zwyklam pomagac w czyms czego nie potrafie
A nie powinnas. Bo ludzie sa bardzo rozni.złotooka kotka pisze:Dlatego na innych patrze przez pryzmat siebie
Ty tez juz nie przesadzaj. Bo z tego tylko jakas wieksza burza bedzie i nie wiadomo po kiego.Gosia... pisze:jesli nie nauczysz sie tego Kotko, ciezko z Toba beda mieli.

moon pisze:Niech mod to zamknie lepiej. Pomoc udzielona
Gosia... pisze:a besztanie kogos za dobre checi jest nie na miejscu

I to ich wina?Trza bylo polegac na sobie a nie pomocy. Wtedy takich kwiatkow nie ma. Zwlaszcza keidy jest sie pod takimi wzgledami perfekcjonistom.złotooka kotka pisze:Nie raz musialam dwa razy ta sama robote robic, bo ktos komus "pomogl"
Juz wyslalam privaGosia... pisze:Mysior dopisz się

moon pisze:I to ich wina?Trza bylo polegac na sobie a nie pomocy. Wtedy takich kwiatkow nie ma. Zwlaszcza keidy jest sie pod takimi wzgledami perfekcjonistom.

złotooka kotka pisze:Z prostej rzeczy zrobil cos co sie pozniej wyprostowac nie dawalo

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 438 gości