Skad mam wiedziec.. ?

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
DeSiRe
Początkujący
Początkujący
Skad mam wiedziec.. ?

Postautor: DeSiRe » 03 paź 2006, 17:17

Witajcie, powiedzcie mi skad wlasciwie moge wiedziec, ze moja blona dziewicza zostala przerwana? Czytalam nie raz, ze dziewczyny maja z tym problem.. ze ich partner nie moze przerwac za pierwszym razem ich blon. Jednak skad one to wiedza, przeciez tego nie widac..
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 03 paź 2006, 17:18

Palcem sprawdz :]
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
DeSiRe
Początkujący
Początkujący
Postautor: DeSiRe » 03 paź 2006, 17:23

No nie wiem czy to cos pomoze
Awatar użytkownika
Anula
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Anula » 03 paź 2006, 17:23

To sprawdź dwoma :)
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 03 paź 2006, 17:25

Jak to nie widać? Niech Twój partner to obczai, jak tylko zobaczy to pewnie się rozezna.
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
aniołek88
Bywalec
Bywalec
Postautor: aniołek88 » 03 paź 2006, 17:56

Jesli zostala przerwana to powinnas miec male krwawienie tuz po przerwaniu, choc ono nie zawsze wystepuje:) w czasie stosunku wystepuje krotkotrwaly bol:) a jesli chodzi o palec to zalezy czy wchodzi gladzutko do samego konca:) jesli tak to z cala pewnoscia blona zostala naderwana:) choc moge sie mylic:p w innym przyupadku skonsultuj sie ze specjalista- ginekologiem:)
pozdrawiam
Miłość jest najbardziej dzwieczna ze wszystkich harmonii:)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 03 paź 2006, 19:38

aniołek88 pisze:a jesli chodzi o palec to zalezy czy wchodzi gladzutko do samego konca:)
Mi tam wchodzil odkad pamietam i palecem blony wyczc tez nie moglam nigdy dwoma tez. Najlepiej spytaj gienka wiec :]
Awatar użytkownika
Anula
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Anula » 03 paź 2006, 21:44

Hehe, zabawne te rozważania.
Mnie ani nie bolało, ani nie miałam krwawienia, a palec już wcześniej wchodził gładziutko ;) Za to wcześniej mnie bolało przy zakładaniu tamponu, a potem już nie :D A pytanie ginekologa też mi się trochę komiczne wydaje, no bo jak? "panie doktorze, czy ja jeszcze jestem dziewicą czy już nie?" :D Jakbym miała wątpliwości i nie umiała sama tego sprawdzić, to bym się kochała drugi raz z chłopakiem i by wyszło czy jest opór czy nie ma.
Awatar użytkownika
katerina
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: katerina » 03 paź 2006, 21:57

Ja mialam krwawienie, ale malutki, troche sie rozczarowalam :) . Poza tym nie odczulam zadnej roznicy - ani palcami, ani tamponami :)
"Mój panie, na cóż tłumaczyć durniowi, że jest durniem. Przecież jego dureństwo na tym właśnie polega, że nie ma o nim pojęcia."
madzix:)
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: madzix:) » 04 paź 2006, 20:09

Ja przy pierwszym razie nie miałam krwawienia w wydaje mi sie że błona zosatała przerwana bo czułam krótkotrwały bół.A podczas kolejnego stosunku (miałam przerwie przez jakieś 8miesięcy nie uprawiałam seksu) wystąpiło krawienie ;/
u kazdego różnie to bywa to chyba jest idwidulanie uzaleznione.
Na każdy dzień gotowy plan,by zapomnieć i nie myśleć o tym czego brak..

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”