wspołzycie a ból!
Moderator: modTeam
wspołzycie a ból!
Drodzy forumowicze, ostanio do was dolaczylam, zwiazku z tym pisze i mam pewne zapytanie:) głownie do kobietek,otoz czy wam też zdarza sie bol podbrzusza w czasie wspołzycia? sytuacja dla mnie watpliwa bo nigdy sie z czyms takim nie spotkalam:) dziekuje z gory za odpowiedzi na moje pytanie:)
pozdrawiam:)
pozdrawiam:)
Miłość jest najbardziej dzwieczna ze wszystkich harmonii:)
- Wstreciucha
- Weteran

- Weteran

dziekuje za informacje, to mi chociac troszke rozjasnilo ten bol:p kochalam sie na jezdzca, i klasycznie na misjonarza:p a sprzet zwyczjany nic wielkiego:p ogolnie norma spoleczna:p dziwne te bole nawte byly po wspołzyciu:) a jesli chodzi o nastwienie to pozytywne:p
[ Dodano: 2006-09-30, 18:09 ]
a pytac mozesz wkoncu to forum jets po to by pomagac sobie wzajemnie:)
[ Dodano: 2006-10-01, 19:47 ]
dzis po rozmowie z chlopakiem stwierdzilismy ze ma za duze wyposazenie jak dla mnie:d co mysliscie, co zorbic z ta sprawa?:d
[ Dodano: 2006-09-30, 18:09 ]
Dzindzer pisze:no przeciez nie będe wypytywała obcej baby
a pytac mozesz wkoncu to forum jets po to by pomagac sobie wzajemnie:)
[ Dodano: 2006-10-01, 19:47 ]
dzis po rozmowie z chlopakiem stwierdzilismy ze ma za duze wyposazenie jak dla mnie:d co mysliscie, co zorbic z ta sprawa?:d
- Wstreciucha
- Weteran

zaraz zaraz - zawodowo to ja jestem specjalista od norm spolecznych . Twoj luby to co najwyzej srednia europejska
a nie norma spoleczna aniołek88 pisze:dzis po rozmowie z chlopakiem stwierdzilismy ze ma za duze wyposazenie jak dla mnie:d co mysliscie, co zorbic z ta sprawa?:d
posluchaj dziewczyno - jesli ma maczuge na 25 cm to moze byc za duzy , ale w oczach dziewicy duzym zdaje sie byc mini tampon OB. Wiec skoncz tworzyc sztuczne problemy, wysaczcie z lubym wino, poogladajcie erotyk i do dziela.
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Wstreciucha pisze:zaraz zaraz - zawodowo to ja jestem specjalista od norm spolecznych . Twoj luby to co najwyzej srednia europejska a nie norma spoleczna
zalezy jak to interpretuje:D
Wstreciucha pisze:posluchaj dziewczyno - jesli ma maczuge na 25 cm to moze byc za duzy , ale w oczach dziewicy duzym zdaje sie byc mini tampon OB. Wiec skoncz tworzyc sztuczne problemy, wysaczcie z lubym wino, poogladajcie erotyk i do dziela.
to nie jest problem tylko zapytanie,ktore jak widzisz ciekawilo mnie:P zapewne jakos sobie poradzimy i seks bedzie udany i jak najbardziej wyjatkowy:)
kicia pisze:Wydaje mi sie ze moze to chodzi o wielkość członka, bo z poprzednim partnerm nigdy mnie nie bolało, a z tym boli , ma większego, i jak do końca wsuwa to w tedy czuje ból.
też tak mysle, ale to zobaczymy:p moj mezyczna jest wiekszy ode mnie i to dosc sporo wiec to tehs moze miec ze soba jakies powiazanie:d
pozdrawiam
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”