uczucia

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

szymon200
Zaglądający
Zaglądający
uczucia

Postautor: szymon200 » 11 paź 2006, 22:00

Witam wszystkich..
Jestem nowym na forum i mam troche problem, z ktorym chcialbym sie podzielic i ewentualnie otrzymac jakas dobra podpowiedz, nie wiem czy to nie grzech ze to pisze;/
Otoz znam dziewczyne z ktora sie przyjazie juz dlugi czas,problem w tym ze mieszka w innym miescie od jakiegos czasu ale jak przyjedzie do rodziny to sie widzimy zawsze.wczoraj przy rozmowie postanowilem zrobic krok i zapytac sie czy myslala kiedys by bylo cos wiecej miedzy nami.Dziewczyna miala za soba zwiazek 5 letni ktory twierdzi ze zmarnowala.. po jakims czasie poznala goscia co ja wykantowal po nie dlugim czasie,chyba zalezalo mu na jednym..teraz jest sama..ja bylem przy niej zawsze jak byla mozliwosc miala chlopaka, ale spotykalismy sie i fajnie bylo..Wczoraj powiedzialem to cos..nie chcialem zeby mi dawala od razu odpowiedz bo nic pochopnie...Na koniec spytalem czy sie gniewa ze takie cos zaszlo,powiedziala ze ani troche..dala przyjacielskie buzi i poszla do domu.
Nie wiem kiedy sie zobaczymy znowu anie nie wiem jaka bedzie nasza przyszlosc,czy cos z tego wyjdzie.wiem ze dziewczyna musi wszystko przemyslec na spokojnie i dlatego bede czekal..
Podobno prawdziwa przyjazn buduje doskonały zwiazek..Jak myslicie czy to sa dobre kroki,bardzo bardzo mi zalezy na tej dziewczynie a nie chce popsuc naszej znajmosci ani jej starcic.Nie wiem co mam myśleć..

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 11 paź 2006, 22:06

szymon200, spokojnie, nic na siłę.
Sam piszesz, ze dziewczyna jest po długim związku, własnie teraz ona potrzebuje wsparcia, kogoś kto ją pocieszy, przytuli. Z takich własnie gestów tworzy sie prawdziwa miłość.
szymon200 pisze:nie wiem czy to nie grzech ze to pisze;/

Po to tu jestesmy :)
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Awatar użytkownika
joj_sport87
Maniak
Maniak
Postautor: joj_sport87 » 11 paź 2006, 22:18

Bash pisze:własnie teraz ona potrzebuje wsparcia

tak jest :) ale tez nie mozesz byc nachalny ;) czas pokaze, zyj chwila, bo tak jest najlepiej ;)
a nie przeszkadzala by wam odleglosc? studia nauka i inne obowiazki ? tak z ciekowsci pytam, chociaz wiem ze dla Chcacego nic trudnego ;)
Luminary - Amsterdam \o/

-----> Nakarm glodne dzieci <-----

==> Nakarm glodnego wampira <==
szymon200
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: szymon200 » 11 paź 2006, 22:29

joj_sport87, ...nie odleglosc nie stanowi problemu jezeli komus naprawde zalezy...a druga sprawa to tylko 100km nas dzieli:)
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 12 paź 2006, 00:29

szymon200 pisze:Podobno prawdziwa przyjazn buduje doskonały zwiazek..

Podobno. :) Może nie doskonały, bo ideały nie istnieją, ale rewelacyjny. Wzorowy. Tak myślę.

<browar>
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Jacek
Bywalec
Bywalec
Postautor: Jacek » 12 paź 2006, 00:37

Zgadzam się w pełni z Sir Charles'em!

szymon200 pisze:Jak myslicie czy to sa dobre kroki

To są bardzo dobre kroki!!! Kroki z których jasno wynika że jesteś rozsądnym facetem na poziomie i dlatego trzymam za Ciebie kciuki. <;)>
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 12 paź 2006, 00:54

Bash pisze:Z takich własnie gestów tworzy sie prawdziwa miłość.

Jak zwykle Bash <browar>
Tak. Tak to ma być. Jeśli ona jest z tej samej bajki co Ty, to zrozumie i doceni!
Jeśli uzna to za mułowatość, ucieknie.... wtedy dobrze dla Ciebie.

Tylko ta "prawdziwa" mnie nurtuje... nie ma to - tamto. Jest jedna! Nawet jeśli kilka.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Lina
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lina » 13 paź 2006, 20:13

sama otrzymałam takie wsparcie...tak rodzi się przyjaźń. Tylko musisz być cierpliwy, wysłuchać tych wszystkich żali do poprzednika. nie osądzaj go przy niej. nie mów, że źle o nim myślisz (nigdy, to naprawdę fatalnie wygląda)... oferuj jej czas zrazumienie i dobrą zabawę. nie naciskaj, ale powoedz jak wiele dla ciebie znaczy...zapomni szybciej niż myślisz ;) a wtedy może tobie da szansę.
Pod Gwiazdą będę czekać
Zawołam i dostanę odpowiedź
szymon200
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: szymon200 » 14 paź 2006, 10:55

Dzieki wam za odpowiedzi,jestescie w porzo!!

Bede czekał...z pozytywnymi myslami:)..pozdro
Awatar użytkownika
joj_sport87
Maniak
Maniak
Postautor: joj_sport87 » 07 lis 2006, 19:31

daj znac bo ciekawosc nas zezre :D przynajmniej mnie :] :D
Luminary - Amsterdam \o/

-----> Nakarm glodne dzieci <-----

==> Nakarm glodnego wampira <==

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”