Kim byscie chcieli być w przyszłości?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
A ja chce skonczyc resocjalizacje i pozniej pracowac w osrodku wychowawczym. Znam jeden osrodek i tam chcialabym pracowac wlasnie z mlodzieza uzalezniona 
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu
"
"-
Alessione
-
3000GT
- Sir Charles
- Weteran

- wynajmowac sie w Chorwacji jako skiper na jachcie bogatym Niemcom i za dzien zeglowania u skapanych sloncem wybrzezy, dostajac za darmo wyzywienie, zarabiac 100 euro na reke
- jezdzic na 3 miesiace w roku we francuskie Alpy i byc tam instruktorem narciarskim, a przez pozostale 9 miesiecy zyc w Polsce dostatnio za zarobione tam pieniadze
Realnie:
- zajac sie polskim prawem morskim i uporzadkowac je
- rozwijac kontakty naukowe Polska - Francja w zakresie nauk prawniczych
- wynajmowac sie w Chorwacji jako skiper na jachcie bogatym Niemcom i za dzien zeglowania u skapanych sloncem wybrzezy, dostajac za darmo wyzywienie, zarabiac 100 euro na reke
- jezdzic na 3 miesiace w roku we francuskie Alpy i byc tam instruktorem narciarskim, a przez pozostale 9 miesiecy zyc w Polsce dostatnio za zarobione tam pieniadze
Realnie:
- zajac sie polskim prawem morskim i uporzadkowac je
- rozwijac kontakty naukowe Polska - Francja w zakresie nauk prawniczych
soul of a woman was created below
- unlucky_sink
- Maniak

Chce być piosenkarką w jakims zespole matalowym. Wydzierać się do mikrofonu. Chce żeby publiczność kochała moje piosenki, które by były wartościowe i pokazywały dzieciakom, ze ćpanie i picie wcale nie jest takie fajne.
chce uczyć w szkole, albo pracować w domu dziecka, lub założyć swój własny...
chciał bym być drugim Markiem Kotańskim... albo pojechac do Afryki z jakąś misją ratunkową...
chce byc matką, mieć dzieci, męża z którym bedziemy się nawzajem wspierać, kochać i szanować...
chce być podróżnikiem poznawać, chcę niczego nie żałować w życiu...
a co mam?? prace w Mc Donaldzie...
za coś trzeba się wykształcić...
życie jest piękne...
chce uczyć w szkole, albo pracować w domu dziecka, lub założyć swój własny...
chciał bym być drugim Markiem Kotańskim... albo pojechac do Afryki z jakąś misją ratunkową...
chce byc matką, mieć dzieci, męża z którym bedziemy się nawzajem wspierać, kochać i szanować...
chce być podróżnikiem poznawać, chcę niczego nie żałować w życiu...
a co mam?? prace w Mc Donaldzie...
za coś trzeba się wykształcić...
życie jest piękne...
... każda dziewczyna powinna nosić głowę wysoko, z tego powodu, że jest kobietą, że była dla Stwórcy doskonale skończoną poprawką do spartaczonego Adama.
paula19 pisze:chciał bym być drugim Markiem Kotańskim...
W razie czegoś jestem chętna do pomocy
Ja zaś kiedyś chciałam być śpiewającą... policjantką
Gdzieś tam i coś tam, kiedyś śpiewałam, a praca w policji mnie fascynowała ;DD Kryminalnej 
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
A ja od zawsze chciałam pracować w bibliotece- ale nie w takiej miejskiej- z rewersami i komputerową bazą danych, tylko malutkiej, wiejskiej. Gdzie każdą ksiązkę można dotknąć, przejrzeć, przytulić ;-) hmmmm... siedziałabym cały dzień wsród książek, wdychala kurz, uczyła się na pamięć Dostojojewskiego i słuchała Buena Visty
Aż tak dużo do szczęścia mi nie potrzeba...
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
Jawka pisze:ale nie w takiej miejskiej- z rewersami i komputerową bazą danych,
U mnie w miescie miejska nie ma zadnych rewersow ani baz danych, wiec dla mnie normalne, jest ze kazda ksiazke, zobacze przed wypozyczeniem i przytule
.
Dopiero teraz na studiach dowiedzialam sie,ze jest takie cos jak rewers i jak dla mnie to beznadzieja.
Yasmine pisze:rewers
Yasmine pisze:wiec dla mnie normalne, jest ze kazda ksiazke, zobacze przed wypozyczeniem i przytule .
fajnie powiedziane
[ Dodano: 2006-10-22, 15:10 ]
Mona pisze:Gdzieś tam i coś tam, kiedyś śpiewałam, a praca w policji mnie fascynowała Kryminalnej
dlatego chciałam iść na resocjalizacje... ale teraz stwierdziłam, że jednak pójdę w innym kierunku, bo policjańci nie są w ogóle szanowani... dlatego zajmę się ludzmi z uzalezniami... młodzieżą z pogranicza społecznego
... każda dziewczyna powinna nosić głowę wysoko, z tego powodu, że jest kobietą, że była dla Stwórcy doskonale skończoną poprawką do spartaczonego Adama.
-
Jagienka06
- Weteran

- Maniak

Jagienka06
- Weteran

chce byc matką, żoną ale przy tym kobieta niezależną i rozwijająca się
chce poznawać, zwiedzac świat, mieć marzenia i je spełniać
chce poznawać, zwiedzac świat, mieć marzenia i je spełniać
reaguję na magiczne dźwięki i trzaski z winylowej płyty. Bob Marley śpiewa pieśń, Niesie treść pełną miłości,
Która wypełnia cale pomieszczenie. Nie zauważam wrogich spojrzeń, Nie słyszę złych słów - Rozmyta.
http://rycerze.wp.pl/?ac=vid&vid=176166738
Która wypełnia cale pomieszczenie. Nie zauważam wrogich spojrzeń, Nie słyszę złych słów - Rozmyta.
http://rycerze.wp.pl/?ac=vid&vid=176166738
chce byc osobą która potrafi zapanowac nad swoimi uczuciami i zaangażowaniem, która podejmowac będzie tylko mądre decyzje, będzie ambitna, wykrztalcona, piekna, bedzie miałam cudownego męża, który ją bedzie kochał, cudowne dzieci, które beda się chciały uczyć i wyrosną na prwników.
Znając mnie wczesniej papieżem bedzie kobieta, niż ja spęłnie choć jedno z tych załozeń....
Znając mnie wczesniej papieżem bedzie kobieta, niż ja spęłnie choć jedno z tych załozeń....
Ostatnio zmieniony 22 paź 2006, 23:49 przez paula19, łącznie zmieniany 1 raz.
- ksiezycowka
- Weteran

- Administrator

Jak byłam mała, chciałam być kosmonautą. Miałam kartki z Gagarinem i mały Łunochód na baterie. Chciałam też wstąpić do partii, bo usłyszałam, ze trzeba być w partii, żeby móc lecieć w kosmos (zresztą jak nasz śp. ksiądz proboszcz po kolędzie odwiedził któregoś roku nasze domostwo, nie omieszkałam go poinformować, jakim gorliwym członkiem partii będę
).
A w przyszłości chyba architektem chciałabym być zawodowo. Albo grafikiem, tylko lepszym niż teraz. Ale chyba bardziej architektem <hmmm>
).
A w przyszłości chyba architektem chciałabym być zawodowo. Albo grafikiem, tylko lepszym niż teraz. Ale chyba bardziej architektem <hmmm>
- FlyingDuck
- Pasjonat

To mamy moon coś wspólnego
Mysiorek pisze:Kloszardem, włóczykijem, obieżyświatem... ;P
Ja podobnie
Miło tylko by było gdybym mógł jeszcze z tego zarabiać...
ps. Charles, ty wiesz że ja miałem dokładnie ten sam pomysł?
Tylko nie niemcom, a anglikom ;P
Jedyna stała w życiu to zmiana- Sir Charles
- Weteran