Zdecydowaliśmy sie z dziewczyną na nasz PIERWSzy RAz bardzo ją kocham i wiem ze jestem gotowy na to.. lecz całyczas jak o tym pomyśłe mam jakieś dziwne uczucie ze cos sie stanie albocoś wiem ze jesteście tutaj doswiadczeni w takich kłopotach proszę pomocy!!
Nie wiem co sie ze mna dzieje :/
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
-
Pitrex
Nie wiem co sie ze mna dzieje :/
Jestem tu nowy i nie wiem czy był juz taki temat.. ale mam kłopot
Zdecydowaliśmy sie z dziewczyną na nasz PIERWSzy RAz bardzo ją kocham i wiem ze jestem gotowy na to.. lecz całyczas jak o tym pomyśłe mam jakieś dziwne uczucie ze cos sie stanie albocoś wiem ze jesteście tutaj doswiadczeni w takich kłopotach proszę pomocy!!
-
toya
-
Pitrex
Nie, Toya. W tym przypadku wątpliwości nie są czynnikiem świadczącym o gotowości. Jeśli ma obawy to niech je zażegna. Skoro nie wie gdzie jest ich źródło - niech poszuka. Może boi się wpadki, albo tego, że sprawi jej ból przy pierwszym razie.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”