ps bita smietane, wiązanie, zawiązywanie oczu, truskawki, wisienki, rozkazy, rozpbierany poker oraz striptease już przerabialem z dziewczyna. a wy w co sie jecze zabawiacie
zabawy w łóżku
Moderator: modTeam
zabawy w łóżku
siema potrzebuje jakieś nowe ciekawe zabawy na gre wstepna
ps bita smietane, wiązanie, zawiązywanie oczu, truskawki, wisienki, rozkazy, rozpbierany poker oraz striptease już przerabialem z dziewczyna. a wy w co sie jecze zabawiacie
- ..::WdOwA::..
- Pasjonat

mysza pisze:bita smietane, wiązanie, zawiązywanie oczu, truskawki, wisienki, rozkazy, rozpbierany poker oraz striptease już przerabialem z dziewczyna
Masz 20 lat, dopadła Cię rutyna w łóżku? Sprawa dość trudna jak sądzę, co to będzie w wieku 40 lat???
A może tak po prostu ciesz się seksem, cooo ?
Mężczyźni są szalenie nielogiczni.
Twierdzą, że wszystkie kobiety są takie same,
lecz to nie przeszkadza im ciągle je zmieniać
S.G.Colette
Twierdzą, że wszystkie kobiety są takie same,
lecz to nie przeszkadza im ciągle je zmieniać
S.G.Colette
Lawrence pisze:Piórko - fajnie pobudza
Róża czy inny kwiat, byle delikatny - również.
Do tego lizak...mmm...wiadomo co z nim zrobić?
Różnego rodzaju scenki rodzajowe, tj. wcielcie się w jakieś role
*) tej właściwej, nie czekoladowej - to gwoli ścisłości celem uniknięcia złośliwców
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
- Wstreciucha
- Weteran

http://www.agnieszka.com.pl/forum_php/v ... ozmaicenie
http://www.agnieszka.com.pl/forum_php/v ... urozmaicic
cos dla autora
dziwne by bylo gdyby ich sex wygladal jak zalobny marsz
nie ma nic dziwnego ze szuka sie roznych sposobow na sex a zabawa w lozku jest czasem zabawa tylko z nazwy, nierzadko to bardzo powazny krok do zaciesnienia wiezow /................/ <- tu pozostawiam miejsce na Twoje domysly "dlaczego" 
http://www.agnieszka.com.pl/forum_php/v ... urozmaicic
cos dla autora
..::WdOwA::.. pisze:Troche to dziwne...
dziwne by bylo gdyby ich sex wygladal jak zalobny marsz
nie ma nic dziwnego ze szuka sie roznych sposobow na sex a zabawa w lozku jest czasem zabawa tylko z nazwy, nierzadko to bardzo powazny krok do zaciesnienia wiezow /................/ <- tu pozostawiam miejsce na Twoje domysly "dlaczego" Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
- Eisenritter
- Uzależniony

No cóż, a kto powiedział, że kobiety są stereotypowe, co, mein Freund?
A z zabaw, rzekłbym, "okołołóżkowych" uwielbiam prysznic i masaż mydlany ciała mojego skarbu. Zresztą uwielbiam ją masować i głaskać. Tudzież obcałowywać jej plecy. Genialne w swojej prostocie, a bardzo przyjemne.
A z zabaw, rzekłbym, "okołołóżkowych" uwielbiam prysznic i masaż mydlany ciała mojego skarbu. Zresztą uwielbiam ją masować i głaskać. Tudzież obcałowywać jej plecy. Genialne w swojej prostocie, a bardzo przyjemne.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
No zawsze mozesz zawiazac oczy jakas opaska, delikatnie rozebrac i nic nie mowic o tym co zamierzasz zrobic, a jedynie mowic jak Ci sie podoba jej cialo... tak zeby nie miala pojecia co ja czeka... Potem delikatnie ulozyc na lozeczku. Wziasc odrobine olejku do masazu (polecam Nivea, rozgrzewajacy) zaczac od delikatnego glaskania sliskimi od olejku paluszkami... potem calymi dlonmi, juz odrobine mocniej i pewniej. A nastepnie przejsc do masazu samym (z zalozenia twardym
) penisem. Robic nim kolka wokol sutkow sliskich od olejku... przejechac nim od podstawy szyi wzdluz kregoslupa az do posladkow, wslizgnac sie poiedzy zacisniete uda, goraco pooddychac do uszka, ugryzc w szyjke lekko. Przytulic podczas masazu calym cialem, aby Cie czula kazdym nerwem na skorze. Po prostu sprawic zeby nie marzyla o niczym innym jak poczuc Ciebie w sobie
Co z innych pomyslow... hmm.. planujemy z moim skarbem zgrac sobie nago w twistera
Tylko musimy takowego zakupic.
Zawsze tez jezeli nie siedza wam rodzice na glowie mozesz wanne pelna piany przygotowac a wszedzie w wolnych miejscach w lazience porozstawiac mnostwo malych swieczek. No i w zasadzie to chyba najwiecej pomyslow wychodzi w trakcie
Co z innych pomyslow... hmm.. planujemy z moim skarbem zgrac sobie nago w twistera
Zawsze tez jezeli nie siedza wam rodzice na glowie mozesz wanne pelna piany przygotowac a wszedzie w wolnych miejscach w lazience porozstawiac mnostwo malych swieczek. No i w zasadzie to chyba najwiecej pomyslow wychodzi w trakcie
- Wstreciucha
- Weteran

Michal23 pisze:zaczac od delikatnego glaskania sliskimi od olejku paluszkami... potem calymi dlonmi, juz odrobine mocniej i pewniej. A nastepnie przejsc do masazu samym (z zalozenia twardym ) penisem. Robic nim kolka wokol sutkow sliskich od olejku... przejechac nim od podstawy szyi wzdluz kregoslupa az do posladkow, wslizgnac sie poiedzy zacisniete uda, goraco pooddychac do uszka, ugryzc w szyjke lekko
podoba mi sie ta zabawa
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
- Wstreciucha
- Weteran

- Uzależniony

Tak, tego rodzaju zabawa jest wprost genialna. Ja uwielbiam tak pieścić sutki mojego kochania, tudzież przeciągać po kręgosłupie, pośladkach, no i oczywiście masować łechtaczkę. Totalny i obustronny odlot.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
- ForsakenXL
- Maniak

Wstreciucha pisze:moge sie pomasowac parowka co najwyzej
Wtręciucha, przestań
Nie no wiem wiem, nie śmieję się z Twojego nieszczęścia, po prostu to zdanie mnie rozbroiło
No a co do samej zabawy, to jaknajbardziej zgadzam się z przedmówcami

"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
- Eisenritter
- Uzależniony

Wstreciucha pisze:Ty masz mozliwosci a ja chytry moge sie pomasowac parowka co najwyzej jezor
Pamietaj o Instruktorze z basenu...............
BTW - to co opisal MIchal23 - to takie rzeczy czesto mi sie w glowie przewracaja a i lepsze tez nierzadko
Bo z tylu różnych dróg przez życie, każdy ma prawo wybrać źle...
Michal23 pisze:No zawsze mozesz zawiazac oczy jakas opaska, delikatnie rozebrac i nic nie mowic o tym co zamierzasz zrobic, a jedynie mowic jak Ci sie podoba jej cialo... tak zeby nie miala pojecia co ja czeka... Potem delikatnie ulozyc na lozeczku. Wziasc odrobine olejku do masazu (polecam Nivea, rozgrzewajacy) zaczac od delikatnego glaskania sliskimi od olejku paluszkami... potem calymi dlonmi, juz odrobine mocniej i pewniej. A nastepnie przejsc do masazu samym (z zalozenia twardym ) penisem. Robic nim kolka wokol sutkow sliskich od olejku... przejechac nim od podstawy szyi wzdluz kregoslupa az do posladkow, wslizgnac sie poiedzy zacisniete uda, goraco pooddychac do uszka, ugryzc w szyjke lekko. Przytulic podczas masazu calym cialem, aby Cie czula kazdym nerwem na skorze. Po prostu sprawic zeby nie marzyla o niczym innym jak poczuc Ciebie w sobie
No i zrobiło mi się gorąco od samego czytania
"My shadow's the only one that walks beside me"
Ja moją ukochaną też masowałem tak penisem. Podobało jej się nawet
Troszku chyba jednak bardziej się rozpędziłem z tym masażem, bo pod koniec przewróciłem ją na plecki i dotykałem członkiem twarz, policzki i usta.
Pare razy bawiliśmy się też w masowanie łechtaczki członkiem. Bardzo nam się to obojgu podoba. Tak nietypowa stymulacja szybko doprowadza ją do orgazmu. Mi daje to też dużo przyjemności i równocześnie mam wrażenie że opóźnia u mnie finał który jest dużo bardziej intensywny.
Troszku chyba jednak bardziej się rozpędziłem z tym masażem, bo pod koniec przewróciłem ją na plecki i dotykałem członkiem twarz, policzki i usta.
Pare razy bawiliśmy się też w masowanie łechtaczki członkiem. Bardzo nam się to obojgu podoba. Tak nietypowa stymulacja szybko doprowadza ją do orgazmu. Mi daje to też dużo przyjemności i równocześnie mam wrażenie że opóźnia u mnie finał który jest dużo bardziej intensywny.
Oxy pisze:Troszku chyba jednak bardziej się rozpędziłem z tym masażem, bo pod koniec przewróciłem ją na plecki i dotykałem członkiem twarz, policzki i usta.
nieźle się rozpędziłeś
masowanie fiutkiem łechtaczki też polecam bo daje dużo frajdy
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Wstręciucha pisze:Ty masz mozliwosci a ja chytry moge sie pomasowac parowka co najwyzej jezor
Lol, to sobie możemy ręce podać. Albo parówki
JEśli chodzi o jakieś "kulinarne" zabawy to jakoś nie przepadam, czekolada, śmietana, sok... eeee. Lody jeszcze ewentulnie, chociaż ja lubię kostki lodu
, świetna sprawa, i piórka, płatki, olejki :3megane pisze:
JEśli chodzi o jakieś "kulinarne" zabawy to jakoś nie przepadam, czekolada, śmietana, sok... eeee.
ja nie przepadam z tego wzgledu, ze mnie mdli jak troszke czekolady zlize, albo jak smietany sie na wcinam. Nawet po malych ilosciach.. po za tym np po "czeko tubce" sie kleje
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”