a ja poprosze o odnownie karty czlonkowskiej i jakies przywileje za staz w klubie
niepredko, jesli w ogóle, sie z niego wypisze chyba...
dołączam się, ja także poprosze o jakieś przywileje
Moderator: modTeam

Madzix_ pisze:A w ogóle czemu tak jest bo wy też pewnie tak macie, że jak wam się ktoś podoba to nie możecie ze sobą być ?
cya
:

crystal pisze:ja z racji wlasnego wyboru postanowilem byc samotnym , jestem samotnym strzelcem ktory lubi miec bardzo duzo swobody ktory podaza swoimi scieszkami zazwyczaj " pod prad" i bez wzgledu na panujaca wszechobecnie zasady, 2 sprawa tez bylu uprawianie z natury bardzo niebezpiecznych hobby ktore w kazym ulamku sekundy moga skonczyc sie trwalym kalectwem albo mogila , wic zawsze na poczatku gdy cos zaczyna iskrzyc mowie nie napalas sie i bron Boze zakochuj( we mnie :559: )
crystal pisze:tez bylu uprawianie z natury bardzo niebezpiecznych hobby ktore w kazym ulamku sekundy moga skonczyc sie trwalym kalectwem albo mogila , wic zawsze na poczatku gdy cos zaczyna iskrzyc mowie nie napalas sie i bron Boze zakochuj( we mnie :559: )
i wszystko jest dla ludzi ! ale tzrzeba byc obiektywnym ! :564:crystal pisze: uprawianie z natury bardzo niebezpiecznych hobby ktore w kazym ulamku sekundy moga skonczyc sie trwalym kalectwem albo mogila , wic zawsze na poczatku gdy cos zaczyna iskrzyc mowie nie napalas sie i bron Boze zakochuj( we mnie :559: )
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 632 gości