mam taka prosbe: w procesie rekrutacji dostalem do rozwiazania pewne zadanie problemowe. Mam juz oczywiscie jakas ideę, ale- jako ze jest tu sporo osob o duzej wiedzy i ciekawych pomyslach, popartych merytoryczną wiedzą na m. in. akurat ten temat- byc moze ktos z Was podsunie mi jeszcze cos ciekawego.
Sprawa wyglada nastepujaco:
"STRATEGIA DZIAŁANIA WYBRANEJ PAŃSTWOWEJ UCZELNI WYŻSZEJ W SYTUACJI WPROWADZENIA ODPŁATNOŚCI ZA STUDIA
Jakie konsekwencje dla państwowych uczelni wyższych w Polsce miałoby wprowadzenie opłat za studia wyższe i zrównanie w prawach uczelni państwowych i prywatnych oraz jakie działania uczelnia państwowa powinna podjąć by przygotować się i funkcjonować w nowej sytuacji. Przygotuj strategię i programy działania dla wybranej, konkretnej państwowej uczelni wyższej w takiej sytuacji.”
Jesli ktos ma cos ciekawego do powiedzenia w tym temacie, to zapraszam
Dla naprawde zainteresowanych podesle dwa zalaczniki, ktore sa w zestawie- raport banku swiatowego dot. szkolnictwa wyzszego w Polsce i artykul w e-mentorze z ankietami licealistow
Z gory dzieki za pomoc

te do niba wola, co sie dzieje na UG...Dobrym pomyslem byloby zakonczenie lektoratu jakims certyfikatem, zawsze to papier do przodu.
)