Maverick pisze:I nie sadze by ta liczba sie jakos miala zwiekszac.
Za dużo polityką się interesujesz, a za mało... światem
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Maverick pisze:I nie sadze by ta liczba sie jakos miala zwiekszac.

jeszcze chwilkę..EDIT: ale koniec OT

Maverick pisze:Po prostu jestem zbyt inteligentnyPuste pudlo nie chce dmuchac bo boje sie echa
Hardcore pisze:nie wiecie co w życiu tak naprawdę jest ważne.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
TedBundy pisze:a co jest w życiu ważne?Pytanie skierowałeś do Mava, ale chętnie posłucham odpowiedzi. I co mają zainteresowania polityczne do kwestii związku czy partnera seksualnego? Chętnie się dowiem, jak wpływają, bo za cholerę nie widzę jakiejkolwiek relacji
![]()

Hardcore pisze:Może nie chodzi o sex ani o związki. Nie chodzi również tylko o zainteresowania polityczne. Angażując się w rzeczy mało ważne i wartościowe, w dodatku w tym wieku, ucieka to co najwspanialsze, młodość, zabawa, kożystanie z życia, póki się może.
Na raz, (z trudem) jestem w stanie zrozumieć, jak ktoś się bawi w zaliczanie, jako jednorazówka.Ale do związku? Mission impossible, jak dla mnie.TedBundy pisze:tylko po co komu mało inteligentna partnerka?Na raz, (z trudem) jestem w stanie zrozumieć, jak ktoś się bawi w zaliczanie, jako jednorazówka.Ale do związku? Mission impossible, jak dla mnie.
Nie wymagam od kogos by byl prymusem, sam mam do niego baaardzo dalekoHardcore pisze:w szkole prymuska
No jesli bylaby naprawde mocno zaangazowana i z innego obozu to obawiam sie ze moglaby mnie nie zaakceptowacTedBundy pisze:I co mają zainteresowania polityczne do kwestii związku czy partnera seksualnego?
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
No nie wiem. exegi monumentum aere perennius. Niesmiertelnosc jest lepsza.Hardcore pisze:a radości ze wspólnego szczęścia nawet z mniej inteligentną dziewczyną nie zastąpi nawet zostanie prezydentem USA
Maverick pisze:Niesmiertelnosc jest lepsza.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 460 gości