Witam ponownie
Radzilem się w sprawach sercowych was i mi powiedzieliście ze jak chce zapomniec to mam zajac się praca , znaleźć sobie zajecie które mnie w pelni pochłonie..szukalem ale nie znalazłem
Wczoraj uświadomiłem sobie ze jest owa rzecz ktura robilem już od dawna a ostatnio robie to po pare godzin dziennie…otoz szukam w piosenkach a raczej w jej tekstach ( czasem fragmentach tekstu) odniesienia do mojej obecnej sytuacji…może to dziwne ale jakos mi wtedy lepiej na sercu…
Pytanie i prosba…Jestem sam co tak ma? i czy jeśli jest ktos kto tak samo robi lub robil może podzieli się „wiedza” Sa na pewno teksty które potrafia oddac kazda sytuacje w jakiej się znaleźliśmy.Chcialbym stworzyc cos na wzor…wlasnie toco zrobie ma być wzorem hihi bo chyba nikt tak nie robil…chodzi o to ze chciałbym ze każdy po przeczytaniu tych tekstow wiedział , oriwntowal się w sytuacji jaka była i jest (chronologicznie poukładane fakty z zycia) Nie chce ocen i poglądów bo to na innym topicu tu chciałbym żeby była przedstawiona jakas sytuacja i żeby do tej konkretnej sytuacji znalesc slowa w piosenkach lub niekoniecznie oddajaca w dużej czesci to co było..
Temat już mam
To co widze kłamstwo tak zwyczajne by ktokolwiek chcial odnalezc prawde
Noc kryje wszystkie ślady- prawda jej akurat nikt nie zdradzi..
Co wy o tym myslicie? pozdrawiam
BEZ WAS NIE DAM RADY
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Re: BEZ WAS NIE DAM RADY
Rafeek pisze:Pytanie i prosba…Jestem sam co tak ma? i czy jeśli jest ktos kto tak samo robi lub robil może podzieli się „wiedza” Sa na pewno teksty które potrafia oddac kazda sytuacje w jakiej się znaleźliśmy.
tak są takie piosenki w których moja obecna sytuacja by sie odzwiercedlała
to piosenka zespołu Uniwers - tytułu nie znam
i Dody - tez nie znam

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Wszystkie inne tematy”