cale zycie i gdy juz bylem z dziewczyna to mi nie stanał
jedno jadro
Moderator: modTeam
jedno jadro
siema. juz widze jak kazdy sie bedzie ze mnie smial ale moj temat jest powazny wiec prosze nie wpisywac zbednych komentarzy. Jak bylem maly mialem wycinane jądro i teraz mam jedno
ale to nei jest moim problemem po jestem plodny ale to ze sie bardo tego wstydze mialem juz kilka sytuacji takich ze juz dziewczyna jakas mnie rozbierala i ja rezygnowalem tlumaczac ze sie zle dzisiaj czuje. Ostatnio wreszcie sobie pomyslalem ze nie moge byc prawiczkiem
i wlasnie nei wiem czy to byl problem z moja psychika czy wlasnie dlatego ze mam jedno jadro prosze o pomoc z gory dzieki
madziorka.m pisze:mysle, ze to Twoja psychika wplywa na to.. po za tym ja przyu pierszych kontaktach z Moim nie liczylam mu jąder, a jezeli masz jakas stala dziewczyne, moze warto byloby z nia o tym porozmawiac?
mam 19 lat nie mialem dziewczyny od 3 lat poniewaz nie chce miec wlasnie przez ten ,,ubytek'' gdybym mial teraz to musialbym jej o tym powiedziec a pozniej roznie jest w zwiazku i dowiedzialoby sie ktos i obciach na calego

Musisz zdać sobie sprawę, że nie ty jeden masz problemy. Brak jądra to jeszcze nic strasznego. Myślę, że jeśli zależy ci na dziewczynie i jej zależy na tobie to powinieneś z nią o tym porozmawiać. W końcu przecież nie możesz całe życie nie akceptować swojej osoby. Najważniejsze to, jakim jesteś człowiekiem a nie ilość jąder i długość przyrodzenia. Spróbuj zaakceptować siebie a na pewno nie będziesz miał problemów ze wzwodem. W chwili obecnej, kiedy panienka się do ciebie dobiera pewnie myślisz tak: jejku! Co to będzie jak ona zauważy?! Skup się lepiej na tym jak ją zadowolić a nie na swoim ubytku.
to Ty sie nie przejmujesz tym, ze masz taki jak to nazwales "ubytek" tylko, ze bedzie "obciahc"? glupota! Przeciez o to chodzi w zwiazku, ze dwie osony maja sie akceptowac w pelni. idac Twoim tokiem myslenia do konca zycia nie mozesz miec dziewczyny, bo jeszcze sie dowie i co wtedy?eloziom pisze:mam 19 lat nie mialem dziewczyny od 3 lat poniewaz nie chce miec wlasnie przez ten ,,ubytek'' gdybym mial teraz to musialbym jej o tym powiedziec a pozniej roznie jest w zwiazku i dowiedzialoby sie ktos i obciach na calego
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
- _normalna_
- Uzależniony

i'm pisze:Jak spotkasz kobietę inteligentną to nawet nie zwróci uwagi, bo i po co, a jak spotkasz głupią lafiryndę to będzie się śmiać. Zresztą co za różnica ile jąder, ważne że działo staje
W tym rzecz. Nie ma nic śmiesznego w jednym jądzre i myślę, że kazda normlna dziewczyna tak uwaza.
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
jaki obciach??? nie wydaje mi się żeby jakakolwiek dziewczyna, jeżeli wam nie wyjdzie wyszła na rynek i zaczęła krzyczeć, że masz jeno jądro!! uważam, że to twój wymysł i nie masz czego się wstydzić, ani bać!
a jeżeli już dojdzie do czegoś więcej, zawsze możesz obrócić to w żart, z wad należy się śmiać! nie ma co się przejmować!
a jeżeli już dojdzie do czegoś więcej, zawsze możesz obrócić to w żart, z wad należy się śmiać! nie ma co się przejmować!
- ksiezycowka
- Weteran