moon pisze:Alee zanim pokocha to musi cos on soba przedstawiac
racja. Być wartościową osobą. By nie ciągnąć po raz n-ty tego samego tematu, wystarczą dwa słowa - być dobrym człowiekiem. I jeżeli wówczas, czytelniku, ktoś tego nie doceni, to ta osoba ma problem ze sobą i postrzeganiem rzeczywistości, a nie ty. Na takie persony szkoda czasu i zachodu, czyż nie?
AMX pisze:Ted uwierz mi moje osobiste przezycia nie maja tutaj nic do rzeczy
mają wiele
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Jak u każdego. Nikt nie żyje na bezludnej wyspie, doświadczenia i przeżycia, obserwacje wplywają na postrzeganie świata . Nie ma co się wypierać
moon pisze:Sluchaj sie Tedziu madrych kolegow lepiej bo jak widac AMX lepiej rozumie nature kobiet niz Ty
dobrze ma w łebku poukładane,ale akurat w tym temacie straszne pierdółki opowiada

lollirot pisze:. i wyłącz sobie wewnętrznego capslocka na słowie kasa, to nabierzesz dystansu
problem w tym, lolli, że ja go wyłączyłem już kawałek czasu temu. Włącza się wówczas, jak ktoś nawija non stop, stale i wciąż o tej roli kaski, vide moon. Wtedy ponownie się aktywuje
moon pisze:jego teorie moga w wiekszej czesci byc stekiem bzudr po prpstu tylko je nieco zmodyfikowal. I znow sie kurczowo ich trzyma i boi puscic.
no jak mam je puścić, jak widzę,co się wokoło dzieje

? Ślepy nie jestem

Tak,na zasadzie kontrastu.
AMX pisze:Lecz jak się spojrzy na to wszystko z boku,spokojnie bez emocji to wtedy się dostrzeze tą kobiecą logike
w sumie racja. Szmira ma logikę szmirowatą, ale w jej/jego rozumieniu, bardzo logiczną. Jednak warto uważać, by nie sugerować rozsądku czy logiki jednostkom,które są daleeko od tego. Bo i po co? A odnosząc się do dalszej części posta - naprawdę nie czujesz się lepszy od szmiry?
Śmiem wątpić, za długo Cię znam.